Dodaj do ulubionych

Rondo Jana Pawła II do poprawki. Niejednej

04.08.07, 13:03
Jest to nsprawde śmieszne i zarazem tragiczne .Powstała moda na nazywanie
byle jakiej inwestycji imieniem papieża {niby tak patriotycznie} ,a
wypuszczane są TAKIE BUBLE ,KTÓRE TRZEBA POTEM NAPRAWIAĆ.pAPIEŻ TO SIĘ CHYBA
W GROBIE PRZEWRACA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Rondo Jana Pawła II do poprawki. Niejednej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 09:00
      Trzeba było przyjechać do żaganiai sprawdzić jak buduje ta firma, poprawki były,
      są i będą. Obwodnica żagańska to jeden wielki bubel.
    • Gość: gość Re: Rondo Jana Pawła II do poprawki. Niejednej IP: *.elektrosat.pl 05.08.07, 09:56
      Ta sama firma buduje autostrade z tunelami w Chorwacji. Aż chce się na to
      patrzeć, a tu szkoda gadać
    • anpilar Poprawki 05.08.07, 11:01
      A czy ktoś zauważy i poprawi przejście przez jezdnię?!!!
      Na tymże rondzie jedno z przejść ma KILKUNASTOSTOPNIOWE nachylenie, które w złych warunkach - na przykład zimą - grozi upadkiem i zsunięciem się pod nadjeżdżający od Żar samochód!!!
      • Gość: thunder Re: Poprawki IP: *.icm.edu.pl 09.08.07, 14:04
        A wiesz jak wygląda Wyszyńskiego? Wiesz, że w osi N-S i E-W jest
        ponad 2 m różnicy w wysokości terenu? A to "KILKUNASTOSTOPNIOWE"
        nachylenie to chyba z kosmosu spadło. Przejścia mają ok 3 stopni
        nachylenia.
    • Gość: Adam Brawa dla urzędu że to wykrył IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.07, 11:56
      dodatkowo powinien pójśc wniosek do prokuratury- niech zbada kto zawinił, firma
      czy dostawca towaru.
    • Gość: Lukasz Re: Rondo Jana Pawła II do poprawki. Niejednej IP: *.ztpnet.pl 05.08.07, 20:21
      A mam Pytanie dlaczego nikt nie kontroluje pewnej firmy zielonogórskiej która
      jezdzi starymi żukami (nazwy nie będe wyminiał) i łata dziury w zimie wysypując
      asfalt z reklamówki i ubijając go łopatą. Nie raz widziałem podobne prace tej
      firmy. Kazdy zielonogórzanin wie o jaką frmę chodzi, ale dziwi mnie że tego jej
      pracy nikt nie kontroluje. To jest dopiero syf a uważam że strabag robi dobrą
      robote na tym rondzie.
    • Gość: drogowiec Re: Rondo Jana Pawła II do poprawki. Niejednej IP: *.ztpnet.pl 05.08.07, 20:26
      Winni to Kubicki i Makarska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka