yoaasiaa 06.08.07, 21:23 najlepsza szkola nauki jazdy w zg to motorex zdalam za I razem:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bierny obserwator Re: Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.07, 21:37 Ja też. Za pierwszym po Motorex. 1996r.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogorzanin Re: Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.08.07, 21:50 Zryw jest ok, zdałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubuszanin Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.07, 23:26 Tylko nie próbujcie w zielonogórskiej Szkole Nauki Jazdy "Lubuszanin", bo będziecie załować i to długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.cust.homechoice.net 07.08.07, 00:32 Najlepsza szkola - Motorex - zdalam za pierwszym podejsciem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga0 Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.ztpnet.pl 07.08.07, 01:25 jak dla mnie motorex nr1,sam zdalem za 1razem,wiekszosc znajomych (dosc duzo) takze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.08.07, 08:54 Szkoła nauki jazdy SOLO to wg mnie najgorsza szkoła i kiedys w rankkingu miała ostatnie miejsce.Stare auta i niemili ludzie.Nie wiem jak teraz wypadają bo tutaj nie raczyli dac rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.tpn.ceron.pl 07.08.07, 07:23 JA NIE ZNAM NIKOGO, KTO JEST ZADOWOLONY Z KOWALIKA, PODOBNO STRASZNIE KRZYCZY I JEST NIEPRZYJEMNY. ZNAM WIELE OSÓB, KTÓRE OD NIEGO UCIEKŁY DO INNYCH SZKÓŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 14:25 Ja osobiśćie jestem zadowolona z Kowalika, na mnie nie krzyczał,wszystko dobrze wytłumaczył i od prawie 2 lat posiadam pawo jazdy,jeżdze,nie miałam żadnej kolizji i oby jak najdłużej.Kilu znajomy poleciłam Kowalika - zdali,a wcześniej jeździli w innych szkołach (motorex,Zryw). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.08.07, 08:03 Witam, wedlug mnie najlepsze jest RONDO w Zielonej Gorze, zarowno Pan Mazur jak i Pan Obierak dobrze ucza. Pozdrawiam wszytskich uczacych sie jezdzic :) a kto mam egzamni 16.08 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bakk Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: 82.160.245.* 07.08.07, 09:07 A ja się kiedyś uczyłem w szkole Majskow w ZG. Na 1 jeździe nie miałęm pojęcia jak działa skrzynia biegów a egzamin zdałem za 1 podejściem i przez prawie 10 lat jeżdżę bez najmniejszej stłuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadaczka prawka Kowalik - nieporozumienie odradzam zdecydowanie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 09:10 ODRADZAM KOWALIKA. JEST NIEPRZYJEMNY I ZACHOWUJE SIE AGRESYWANIE. DUŻO KRZYCZY. SŁABY PEDAGOG. AŻ DZIW ŻE PO PRZEPRAWIE Z NIM NIE ZNIECHĘCIŁAM SIĘ I ZROBIŁAM BEZ PROBLEMU RESZTĘ KURSU A POTEM ZAL. EGZAMIN JEŻDŻĄC ZE SZKUDLARKIEM. SUPER GOŚĆ, STATYSTYKI MA PORÓWNYWANE Z KOWALIKIEM. BARDZO DOBRZE TŁUMACZY, JEST CIERPILIWY I NIGDY NIE KRZYCZY!! Odpowiedz Link Zgłoś
biebie Re: Kowalik - nieporozumienie odradzam zdecydowan 07.08.07, 10:56 Cos sie tobie pomylilo... Kowalik to sympatyczny i chyba zawsze usmiechniety facet, w rankingu zdawalnosc na 1-ym miejscu. Bez dyskusji pierwsza klasa. A poza tym nie wpisuj sie pod pod kilkoma nick'ami bo to widac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kowalik - nieporozumienie odradzam zdecydowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 14:27 Polecam Kowalika!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kowalik - nieporozumienie odradzam zdecydowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 11:01 Kowalik to świetny gość i wcale nieprawda że krzyczy jest bardzo miły no chyba że mu podpadłaś albo stracił cierpliwośc przy Twojej jeżdzie. Naprawdę polecam. Zdałam za pierwszym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Kurczaki z rozna IP: *.uz.zgora.pl 07.08.07, 13:43 Jako, ze nie jestem "bywalcem" moge sie tylko dopisywac, dlatego prosze o wybaczenie, ze nie w temacie ..... Czy wiecie gdzie w ZG mozna kupic smaczne kurczaki z rozna? Tylko nie ten facet kolo sklepu Bila - on trzyma swoje zapasy w takim fiacie-poloniezie(?) blaszaku. Sama widzialam, na gazetach, na "podlodze".Tam na pewno nie kupie kurczaka! Pozdrawiam forumowiczow, Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.08.07, 14:49 ZRYW!!! Nikt sie nie denerwuje, wszystko wytlumacza. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robcio Re: Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.08.07, 14:53 tez zdalem na Zrywie i jestem zadowolony z godzin bo nie bylo gadania o swiatlach tylkod razu miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:39 Najlepszy jest Motorex i p. Andrzej Piwoński zdałam za I razem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minute_man Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 20:09 Polecam Waldemara Piertaszewskiego jeżeli zależy wam na NAUCE JAZDY a nie tylko ZDANIU egzaminu. Rajdowa przeszłość jest widoczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lens Urszuli 3 - zagłebie wysokiej zdawalnosci IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.07, 09:41 u trzech panow: Węzłowskiego, Kowalika i Szkudlarka. ja uczylem sie u pierwszego. bez krzykow, spokojne tlumaczenie i sensowne rady, a nie jakies figle w stylu: slupek w rogu to przekrec kiera o caly obrot;) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietraszewski BEST Re: Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 01:02 Nie wiem czy krzyczy i czy jest cierpliwy, zdawałem ...dzieści lat temu, ale wiem że stara się nauczyć jeździć. Zdanie egzaminu to pochodna umiejętności i... talentu ucznia. Bierzcie to także pod uwagę oceniając poszczególne szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
mmirass Nauczyciele w Motorex-ie 09.08.07, 09:57 Czy ktoś może polecić dobrego instruktora jazdy w MOTOREX-ie, który spokojnie i rzeczowo prowadzi lekcje z osobą, która nie siedziała do tej pory za kierownicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isma Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.ztpnet.pl 21.08.07, 22:45 z czystym sumieniem polecam OSK "ZryW",profesjonalnie i do tego w zdrowej,miłej atmosferze:)więcej się tam nauczyłam w ciągu kilku dodatkowych godzin,niż w szkole ,w której się szkoliłam w trakcie całego kursu.Straciłam czas i kasę,a szkoda,bo mogłam trafić tam od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaniaaaa Re: Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.07, 08:05 Motorex, zdałam za 1 razem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia225 "ZRYW" IP: *.ztpnet.pl 22.08.07, 09:50 zdecydowanie Polecam Osrodek szkolenia kierowcw "Zryw" Jest to rodzinna instytucja i naprawde przykladaja wage do tego jak ci ucza poruwnajcie inne "L" jakie są poobijane a "L" Zrywu wiem sama po sobie bo tez niedawno robilam prawo jazdy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.who.vectranet.pl 22.08.07, 23:00 W Zielonej Górze to nie wiem ale jeśli ktoś planuje w Wejherowie to polecam WIRAŻ a w szczególności Czesława Bocha - naprawdę super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawko mam Re: Prawo jazdy: kto cię dobrze nauczy jeździć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 22:38 a ja polecam Szkudlarka - też zdałam za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś