hiro 21.07.03, 22:26 republika.pl/ratusz_gorzow/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: przyklejać wam codziennie? 21.07.03, 22:30 a toto takie sztywne na asfalcie to :SZYNY TRAMWAJOWE! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: przyklejać wam codziennie? 21.07.03, 22:54 Stronka super! Objaśnienia bardzo wyczerpujące powinny dotrzeć do tych myślących inaczej. Duże brawa dla Giggsa, powiem szczerze, że mnie zaskoczył, bo do tej pory nie miałam o nim zbyt dobrego zdania, ale pomysł z tą stronką zmienił mój pogląd w odniesienia do niego, jeszcze raz brawo Giggs. Pozdrówka i prosimy o więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: przyklejać wam codziennie? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 23:30 Nigdy nie mogłem tego zrozumieć, że komus się chce latać po mieście i fotografować ratusz (dobrze, że podpisany), aby udowodnić mieszkańcom innego miasta, że cos takiego istnieje. Trzeba mieć sporo zbędnej energii. Nie wiem czy podziwiać czy współczuć? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: przyklejać wam codziennie? 22.07.03, 00:56 sela1 napisała: > Stronka super! > Objaśnienia bardzo wyczerpujące powinny dotrzeć do tych myślących inaczej. > Duże brawa dla Giggsa, powiem szczerze, że mnie zaskoczył, bo do tej pory nie > miałam o nim zbyt dobrego zdania, ale pomysł z tą stronką zmienił mój pogląd w > odniesienia do niego, jeszcze raz brawo Giggs. > Pozdrówka i prosimy o więcej Z pewnością jest to Ratusz czyli siedziba władz miejskich (ma go praktycznie każde miasto). Czekamy na zdjęcia ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
ember Re: przyklejać wam codziennie? 22.07.03, 08:08 Po pierwsze: gdzie jest ta wieża i zdobione sale wewnątrz, które cytujesz w definicji? Po drugie: to, że jest napis RATUSZ jeszcze nic nie znaczy. Ostatnio na płocie widziałem napis D... - nie uwierzyłem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ukulelka Re: przyklejać wam codziennie? 23.07.03, 09:39 Nie widziałam sal zdobionych wewnątrz. Pała. Za brak zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
ember Re: przyklejać wam codziennie? 23.07.03, 10:49 ukulelka napisała: > Nie widziałam sal zdobionych wewnątrz. Pała. Za brak zdjęć. A wieżę widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: przyklejać wam codziennie? 27.07.03, 15:37 ember napisał: > Po pierwsze: gdzie jest ta wieża i zdobione sale wewnątrz, które cytujesz w > definicji? > Po drugie: to, że jest napis RATUSZ jeszcze nic nie znaczy. > Ostatnio na płocie widziałem napis D... - nie uwierzyłem! :) sam jesteŚ DUPA -flecie :-) hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy przyklejaj przyklejaj IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 11:19 złych falbazów wybić co do jednego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ukulelka Re: przyklejaj przyklejaj 23.07.03, 11:27 Ale ja jestem dobrą, poczciwą kobiecinką. Nie wadzę nikomu, bo nie lubię. Oszczędź waść :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: przyklejaj przyklejaj 27.07.03, 15:30 Gość portalu: jimmy napisał(a): > złych falbazów wybić co do jednego :) i takich co tam zaglądają-z waszego forum:www.iza2.glt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: przyklejaj przyklejaj 27.07.03, 15:32 hiro napisała: > Gość portalu: jimmy napisał(a): > > > złych falbazów wybić co do jednego :) > i takich co tam zaglądają-z waszego forum:www.iza2.glt.pl/ >dzięki bogu,że cenzura jakakolwiek jest w polsce zabroniona hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: przyklejaj przyklejaj 27.07.03, 15:34 Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Lubuskie > Zielona Góra Niedziela, 27 lipca 2003 Zielona Góra Moje nagie fotki (oceńcie),,,.! Autor: Gość: Iza2g IP: *.kowary.sdi.tpnet.pl Data: 08-07-2003 04:59 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- www.iza2.glt.pl -------------------------------------------------------------------------------- pokaż treść wszystkich następny list » • Moje nagie fotki (oceńcie),,,.! Gość: Iza2g, 08-07-2003 04:59 • Re: Moje nagie fotki (oceńcie),,,.! - kapitan_sowa, 10-07-2003 19:55 -------------------------------------------------------------------------------- Poleć ten adres swoim znajomym | Ustaw ten serwis jako Stronę Startową | Dodaj tę stronę do Ulubionych | Napisz do nas, jeśli na tej stronie są błędy -------------------------------------------------------------------------------- ciekawe ,która pochwa jest zielonogórzanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: przyklejać wam codziennie? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 19:27 Trzeba miec niezle kompleksy zeby taka stronke w ogole robic. Jejkuu, co za wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan :-)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.03, 20:06 Po chuju taki ratusz... Widziałeś chłopaku Ratusz we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś