Dodaj do ulubionych

SKLEP Rowerowy ?

06.02.08, 23:04
witam mam zamiar kupic rower do 1400 zł i szukam dobrego sklepu
rowerowego w naszym miescie
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciey Re: SKLEP Rowerowy ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.08, 00:12
      Polecam cyklomaniak na chyba nowojedrzychowskiej przy rondzie na ochle. Fachowo
      i przyjemnie - tam serwisuje swoj rower. W kwestii bajkow jestem amatorem tym
      bardziej doceniam cierpliwosc :-)
      • Gość: rowerzystka Odradzam sklep cyklomaniak IP: 80.51.245.* 07.02.08, 11:37
        Ja osobiście odradzam ten sklep. Przyniosłam do nich koło od roweru, bo miało
        przebitą dętkę. Dętkę, owszem, wymienili, ale nawet nie pofatygowali się
        sprawdzić czy w oponie nie ma wbitego żadnego kolca. Paragonu żadnego też nie
        dostałam. W trakcie następnej przejażdżki powietrze znowu uszło, tym razem
        udałam się do sklepu rowerowego na ul. Lisowskiego koło deptaku. Tam - fachowa
        obsługa - od razu obejrzeli oponę w poszukiwaniu przyczyny! Widać, że znają się
        na swojej pracy.
        • Gość: gonzo Re: Odradzam sklep cyklomaniak IP: *.ztpnet.pl 07.02.08, 18:33
          W Zielonej Górze tylko Sogest. Masz do wyboru 3 sklepy - na
          Podgórnej, na Kazimierza i na Wyszyńskiego . Superceny, rewelacyjna
          obsługa. a w cenie ok.1 tys zlotych naprawdę duzy wybór.
        • Gość: Maciey Re: Odradzam sklep cyklomaniak IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.08, 21:07
          Do cyklomaniaka chodze tylko w momentach awarii i zawsze doradzali i wymieniali
          nie na szybko ale kabinowali ile wlazlo zeby bylo dobrze. Szkoda ze mieli wtope
          u Ciebie - ja nie powiem zlego slowa... i mimo wszystko polecam!

Pozdrawiam
          • sam20 kellys salamander czy author basic ?? 07.02.08, 21:43
            prze sito selekcji przeszly i zostaly mi do wyboru te dwa rowerki,
            sklep jeden na lisowskiego drugi na batorego :) co byscie wzieli ?
            • Gość: yap Re: kellys salamander czy author basic ?? IP: 195.47.201.* 08.02.08, 08:15
              Jesli chodzi o Sogest to niestety nie podzielam az tak pozytywnej
              opini. Ogolnie nigdy na nich nie narzekalem az do momentu gdy przy
              wymienie jedej czesci uszkodzili mi w trwaly sposob rower. Starali
              sie to wprawdzie naprawic ale rower nigdy nie bedzie mial juz swojej
              wartosci przy np odsprzedazy a o zadna rekompensate finansowa sie
              nie pokusili.
              • Gość: Robert Ja także polecam Sogest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 11:09
                a ja polecam jednak Sogest, kupiłem 2 rowerki i dostałem pomoc jakiej
                oczekiwałem (poprzedni mój rower dawno temu nazywał się Ukraina i ciężko było mi
                zorientować się w aktualnej ofercie).
                Pomogli, wyregulowali i sprzedali w miłej atmosferze.

Kiedyś odwiedziłem inny sklep (nie podam nazwy) żeby kopić dętkę. Po zapłaceniu
                i odebraniu towaru nie doczekałem sie na paragon, to jest skandal.
                • sam20 Re: Ja polecam athleticsport na batorego 10.02.08, 23:12
                  rowery w dobrych cenach miła i fachowa obsługa, kupilem tam wlasnie
                  kellysa salamander i mam nadzieje ze bede zadowolony z tego zakupu :)

pozdrawiam
                  • Gość: wq Re: Ja polecam athleticsport na batorego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 20:59
                    czyli jak razie polecić możesz jedynie to, że byli mili, jak
                    sprzedawali Ci rower.. i pytanie: czy w Athleticu jest możliwość
                    przejechania się rowerekiem (choćby i po tym parkingu przy sklepie)?
    • Gość: Sogest Re: SKLEP Rowerowy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.17, 18:15
      Zapraszamy do naszego sklepu rowerowego Sogest na ul. Kazimierza Wlk 19. i na naszą stronę:
      Sklep rowerowy Sogest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka