Dodaj do ulubionych

Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instruktor?

02.03.08, 11:15
Witam, moja żona zamierza zapisać się na kurs prawa jazdy w ZG.
Proszę o pomoc w wyborze szkoły i instruktora. Od szkoły oczekuje się oczywiście dobrej zdawalności na egzaminach a od instruktora kultury (absolutnie wyklucza się chamstwo i brak komunikatywności) ale również solidności i umiejętności motywowania kursanta.
Z góry dziękuję za pomoc i opinie.
Pozdrawiam!

Obserwuj wątek
    • Gość: KK Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ztpnet.pl 04.03.08, 01:10
      Może "Zdziś" na ul. Urszuli, ponoć ma dobre wyniki w Zielonej Górze...
      • Gość: Inga Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 07:11
        polecam Szkudlarka, albo Kowalczuka.Kiedyś pracowali własnie na
        Urszuli.(plac manewrowy za auto komisem).
        • beata132 Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 04.03.08, 18:34
          Z czystym sumieniem mogę polecić pana Szkudlarka. To bardzo dobry, a
          przy tym kulturalny i sympatyczny instruktor.
          Jedyny minus to to, że jest strasznie "obładowany" kursantami i
          wyjeżdżenie godzin trochę trwa.

Życzę trafnego wyboru:-)
          pozdrawiam Beata
        • Gość: xTC Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 11:48
          Najlepszy jest zdecydowanie "ZDZIŚ", czyli poprostu Zdzisław
          Kowalik. Ten Pan potrafi czasami pokrzyczeć na swoich kursantów, ale
          warto słuchać jego uwag, bo przekłada się to bez pośrednio na
          zdawalność egzaminu.
        • Gość: Monika D. Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.aster.pl 22.07.09, 12:27
          Ja polecam pana Sławka Bednarskiego ze Zrywu. Jest kulturalny i
          bardzo sympatyczny, ale przede wszystkim wymagający. Uczy naprawdę
          dobrze. Egzamin zdałam za 2 razem, ale gdybym nie popełniła głupiego
          błędu to miałabym prawko już za pierwszym podejściem. Nie szło mi
          łatwo i generalnie byłam problematyczną kursantką, a pan Sławek
          bardzo dobrze sobie ze mną poradził. Tak więc naprawdę polecam. Tel.
          do niego 603935552.
    • Gość: ziutek Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ztpnet.pl 04.03.08, 11:18
      Motorex.
      • Gość: gregor Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.netdrive.pl 04.03.08, 19:15
        potwierdzam najlepszy rysio szkudlarek
    • Gość: były uczeń Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.uz.zgora.pl 14.03.08, 17:35
      Witam. Jesli to nadal aktualny temat to ODRADZAM "prawko" na
      kożuchowskiej! Jezdzilem u Tomka- facet nie ma podejscia do
      kursantów. Nie ma cierpliowsci, krzyczy, ja mialem mniej stresu
      przed egzaminem w WORDie niz u niego na lekcjach.
      Pozdrawiam
      • Gość: Rider Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 78.8.80.* 05.10.08, 20:05
        Ja nie wiem co ty chcesz od PRAWKA, ja osobiście bym polecił tą
        szkołe... tam tez sie uczyłem... nie było problemów i zadnych
        krzyków... no chyba ze tłumaczyli tobie po raz 100000 i dalej nic...
        to chyba kazdemu instruktorowi puszcza w koncu nerwy... a jak kazdy
        wie zdarzają się talenty ;D Czyżby jeden z nich napisał ta
        niepochlebna opinię??? ;D
      • Gość: gość Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.12, 13:56
        Witam. Potwierdzam co "były uczeń" napisał.Dodam, że naciagają na kase za dodatkowe godz. ( inna cena za dodatkową godz. jest na stronie a w rzeczywistości karzą płacić sobie prawie 2 razy tyle). Pozdrawiam
      • Gość: była kursatnka Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 21:25
        Też odradzam kurs na kożuchowskiej! To co Ci państwo poczynaja z kursantami to poprostu kpina...wiem z doświadczenia...
    • Gość: fanka_moto Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ztpnet.pl 18.03.08, 15:02
      polecam motorex a konkretnie pana jozefa kazmierczaka
      • jo84 Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 24.03.08, 20:10
        ja równiez polecam pana Józka
        nauczyl mnie tak, ze zdalam za piewrszym razem:D
        • Gość: joo Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 08:14
          Chwalę sobie Motorex i instruktora Łukasza Maćkowskiego bądź
          Maćkowiaka. Młody chłopak, spokojny, nie krzyczy i po łapach nie
          bije. Dobrze uczy. Zdałam przy pierwszym podejściu.
          Dzięki Panie Łukaszu :)
          • Gość: Kolt Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ztpnet.pl 08.04.08, 18:18
            Odradzam szkołę jazdy "Zdziś".Instruktor krzyczy, panikuje i robi afery o byle
            co,w takich warunkach nie można nauczyć się jeździć!!!
            • Gość: anna Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.08, 21:34
              czytałam,że "Zdziś" ma najlepszą zdawalnosć i sama tam chcę
              iść ...al piszesz,że nie jest dobry??zdałes u niego??
            • Gość: Ala Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.12, 14:56
              ja szczerze polecam naukę jazdy MONTOm, tam robiłam prawko i bez problemu zdałam egzamin za pierwszym razem. pan, który prowadzi teorię bardzo dokładnie wszystko tłumacz. jazdy też bezstresowo się odbyły:)
              polecam i pozdrawiam
          • Gość: kik Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 10:56
            Mój chlopak tez sie u niego uczyl i tez zdal za pierwszym razem :)
            • Gość: xtc Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:20
              zdecydowanie da się u niego nauczyć. To rozsądny człowiek, mimo że
              lubi czasem pokrzyczeć. Ja zdałem u niego za pierwszym razem
      • Gość: Aneta Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.aster.pl 25.09.09, 19:58
        Polecam Motorex i instruktora P.Adriana.
    • dipolzg Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 09.04.08, 19:57
      Motorex
      • Gość: jam Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ztpnet.pl 01.09.08, 22:24
        z czystym sumieniem -MOTOREX i wspomniany już łukasz Maćkowski.
        Młody, spokojny,wyrozumiały, z anielską cierpliwością. Nauka u niego
        to czysta przyjemność. Polecam gorąco!
        • Gość: Jola Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.acn.waw.pl 02.09.08, 09:17
          A co sądzicie o Sławomirze Mańko z Zacisza?
    • Gość: sybilla Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 195.85.249.* 02.09.08, 14:25
      z cała pewnoscią polecam p. Szkudlarka. :)
    • Gość: ghj Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 23:02
      nbnm
    • fifilinda Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 05.10.08, 10:31
      Jako instruktora z całą pewnością polecam Tomasza Tkacz. Wcześniej
      uczył w Motorex`ie, teraz już otworzył własny OSK.
      Ja uczyłam się właśnie u niego w Motorex`ie.
    • Gość: marta Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 78.8.88.* 05.10.08, 19:01
      Zdziś, krzyczy to akutat prawda ale u niego się zdaje :) A liczy się
      efekt a nie sposoby jego osiągnięcia
      • Gość: gość Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 87.105.22.* 05.10.08, 20:55
        A ja polecam pana Krzysicę ze Starego Kisielina. Chyba nigdy nie spotkałam tak cierpliwej osoby :)
      • Gość: masterM Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:07
        Od krzyku zdaje się prawko? A jak nie krzyczy? To się nie zdaje? Pan Krzyś czy
        Ryś drze się,bo się nie nadaje na istruktora...Taki ktoś zwyczajnie na nas
        napada i nadużywa kompetencji...Krzyk oznacza bezsilnośc... Nic innego.Nie
        utwierdzajcie innych w tym,że brak kultury u instruktora uzależnia od wyników na
        egzaminie.To jakaś paranoja.Mówią to ci co zdali,ale już ci co nie zdali w
        szkole p.Krzysia,pewnie mają inne zdanie na temat wrzasków frustrata:)
    • Gość: aaa Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ztpnet.pl 06.10.08, 21:56
      hej, ja robiłam prawko w szkole "ZRYW" w Zielonej Górze. Jestem
      bardzo zadowolona zarówno z wykladów jak i jazdy. Pełen
      profesjonalizm. POLECAM.
      • zdr-owy Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 06.10.08, 22:19
        AutoBest?
      • Gość: Zosia Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 14:52
        Ja "Zrywu" nie polecam, brak cierpliwości.
    • Gość: Kasia Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 10:55
      Oczywiscie PZM kolo McDonald's i Pan Wróblewski. Miły i sympatyczny
      instruktor, ma bardzo duza zdawalnosc i cieszy sie uznaniem wsrod
      kursantow. Ja zdalam za pierwszym razem, chwile przede mna zdala
      jeszcze jedna dziewczyna( równiez za pierwszym razem ), a dzien
      wczesniej tez jedna osoba. Poza tym w czasie moich jazd z tym
      instruktorem bardzo czesto dzwonili do niego jego kursanci chwalac
      sie ze zdali :) Naprawde polecam
      • Gość: baba Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 11:20
        Szczerze polecam speed.zgora.pl pytać o Pana Jakuba i Pana
        Darka SUPER! instruktorzy
      • Gość: Renia Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 21:20
        Wróblewski zachowuje się jak stary napalony buchaj .
        Bardzo mnie obrażał na jazdach, nie polecam nikomu PZMotu tam już nawet nie ma tych najlepszych instruktorów
        .
        • Gość: Adrian Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.uz.zgora.pl 22.06.11, 10:56
          Miałem przyjemność jeździć z Panem Wróblewskim po skończeniu kursu musiałem dokupić jeszcze 24 h dodaktowe i nie było końca. Twierdził, że nie umiem jeździć. Poszedłem do innego instruktora i powiedział, że mam iść na egzamin. Zdałem za drugim razem.
          • Gość: Ff Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.shinternet.ch 19.03.14, 08:55
            Pan Wróblewski .. Prawko zdalam juz bardzo dawno ale napewno nie dzieki temu panu, ktory najpierw podetknal mi do podpisania z góry do dołu cała listę z godzinami do wyjeżdżania tak, ze w momencie gdy chciałam go zmienić i dzwoniłam do szkoły zadzwonił do mnie skruszony, ze teraz nie mogę gozmienic bo juz podpisałam listę, ale on gwarantuje ze będzie juz spokojny. Gowno mnie nauczył tylko stresu podczas jazdy, co rusz rzucał jakieś chamskie, oblesne uwagi pytania nie na miejscu, co w sumie dzis nazwałabym molestowaniem slownym. Po nim i tak musiałam wykupić dodatkowe godziny oczywiście cisnął zeby u niego. Zmieniłam szkole instruktora i egzamin zdałam. Moze dobry instruktor dla facetów, kobietom stanowczo odradzam!
    • Gość: an88 Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 06:31
      szczerze polecam MONTOM na ul Zjednoczenia. Super szkoła, świetne
      podejscie instruktorów (w tym jedna kobieta), spokojni, cierpliwi.
      POLECAM
      • Gość: misisipi Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.08, 22:18
        a ja tej szkoły nie polecam, za dużo stresu!!!
        • Gość: Rafi Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 92.244.56.* 02.12.08, 11:50
          a zna ktos z was pana Ciecierskiego z Ronda??
          Jakie macie opinie??
          Troche nerwowy?:>
          • Gość: kasia Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.tpn.ceron.pl 09.12.08, 19:12
            Polecam MONTOM a szczególnie instruktora pana Macieja Magdę.
            Wspaniałe podejście do kursanta, cierpliwość. Zdałam za pierwszym
            podejściem a naukę jazdy wspominam bardzo miło :)
            • Gość: Feliks E. Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ztpnet.pl 09.12.08, 20:32
              Słyszałem dobre opinie na temat szkoły "ZRYW" (jedna w tym wątku). Czy ktoś
              uczył sie tam jeździć? Faktycznie jest wszystko OK?
              • Gość: izka Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 01:03
                wiecej niż okej,sympatyczni ludzie,pan Sławek fachura jako
                instruktor,szczerze polecam!
              • Gość: Monika D. Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.aster.pl 22.07.09, 12:34
                Tak, jest naprawdę super ;) Jeździ tam dwóch instruktorów. Ojciec i
                syn. Nie wiem jak jest u Oskara (młodszego), ale Sławek jest the
                best ;DDD
              • Gość: gość Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.10, 16:21
                Szkoła ZRYW to naprawdę dobra szkoła. Mnie douczał Pan Oskar.
                Cierpiwy, spokojny, zrównoważony. Bardzo gorąco polecam szczególnie
                jeśli jesteś zestresowaną, niepewną swoich umiejętności jako
                kierowca młodą kobietą. Wytrzyma wiele, nie będzie krzyczał i jeszce
                fachowo doradzi - a o to przecierz chodzi. Oby więcej takich
                nauczycieli. Serdecznie pozdrawiam i dziekuję ;-)))))
          • Gość: ktos Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ztpnet.pl 13.08.10, 13:26
            odradzam rondo kompletnie falszywi i stresujacy ludzie na poczatku tylko milutcy i wyludzaja forse na egzaminach praktycznych wewnetrzych zeby dokupywac ciagle jazdy
    • Gość: kursant Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.08, 11:46
      Uczylem sie jezdzic u pana Zdzislawa Kowalika "ZDZIŚ", jednak jest on troche
      nerwowy, potrafi krzyknac jak cos zrobisz zle, ale zdawalnosc niby duza, jezeli
      jestes osoba bioraca słowa do serca to mozesz nie wytrzymac u niego ;p ale jest
      tez osoba dowcipną, jednak mysle ze jakbym mial isc drugi raz na kurs to chyba
      bym do niego nie poszedl ..
    • Gość: mimi Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.09, 11:24
      A czy ktoś może powiedzieć coś o szkole Super Kurs na Batorego?
      • Gość: gosc Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 21:18
        zajefajna cena:)sprobuj:)
        • Gość: mimi Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.09, 10:52
          tak, cena mi się podoba ;) ale coś poza tym?
          • Gość: gosc Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 19:51
            a wiesz jaka jest roznica miedzy butami z CCC a butami np.MUSTANGA?tu jest
            podobnie:)
      • Gość: zadowolona Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 78.8.221.* 26.03.09, 22:42
        Super kurs dobra szkoła, przynajmniej nie ździera jak inne,polecam
        • er_ra Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 26.03.09, 22:47
          a która szkoła ćwiczy manewry na parkingu koło ekonomika?
          • er_ra Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 26.03.09, 22:48
            bo słyszałam dzisiaj, jak instruktor wydzierał się i przeklinał przy kursantach.
            Niezłą jazdę zrobił... :/
            • Gość: GOSC Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 22:12
              NIE SMARUJ TU NA NICH.NIECH SIE WYDZIERA NA KURSANTA.TYCH KTORZY NIE ZNAJA
              PODSTAW KALKULACJI PRZY PROWADZENIU DZIAŁALNOSCI I TYCH KTORZY NIE SZANUJA
              KURSANTOW-RYNEK SAM WYKASUJE:)TO TYLKO KWESTIA CZASU.
          • Gość: ktos Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ztpnet.pl 13.08.10, 13:28
            rondo cwiczy i nie polecam tej szkoly kompletnie ;/
        • Gość: GOSC Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 22:08
          tO SIE SPIESZ NA KURS....BO JAK ZAJADĄ KURSANCI TE AUTA TO NA NOWE JUZ NIE
          BEDZIE HAHAHA.I DOBRZE;)Z GÓ...A I SALOMON NIC NIE UKRECI;)
          • Gość: gosc Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:55
            A czy zdawal ktos na al. Niepodleglosci w "Dobrym Kursie?" Maja bardzo
            przystepne ceny i podobno pierwsze miejsce wedlug Wordu w ubieglym roku? Czy
            macie jakies opinie na ich temat? Z gory dziekuje
      • sluxponadxzycie Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 21.09.09, 11:35
        Opinia Super Kurs - zal i nic wiecej
        Po 1 grupy 16 osobowe a 5 czy 6 instruktorów przez 1 miesiac 4 h jazdy :)) to i
        tak dobrze ...
        Po 2 nie konkretni instruktorzy umawiaja sie a nastepnego dnia mówią nie nie da
        rady ... umawiania dzwonienie koszty
        Po 3 nie szanowanie czasu kursanta umawiasz sie na 12 zaczynasz 12:20 bo
        instruktor idzie do biura załatwia swoje sprawy ;]

prawo jazdy robi sie tam 4 miesiące wiec jeśli Ci to odpowiada to nie ma
        problemu bo mi nie

ogólnie nie polecam nikomu cena zachęca ale warto dodać te 50-100 zł i isc gdzie
        indziej bo za 1200 są ceny w innych osk
        pozdro
        • Gość: Zawada Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 00:05
          Moi wszyscy znajomi robili prawko w HUSAR pana Dariusza Żuryńskiego.
          Jeden zdał za drugim razem .
          nasza czwórka zaliczyła za pierwszym razem.
          Wszystko było jak trzeba, mieliśmy nawet egzamin wewnętrzny z innym
          instruktorem i na tej podstawie dostawaliśmy zaświadczenia o
          ukończeniu kursu, niech mi ktoś napisze w ilu szkołach jest to
          przestrzegane.
          solidność i konkret, za to wkońcu płacimy.
          POzdro
          Marzena
          • Gość: Sławek Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 21:24
            Też polecam tą szkółkę bo facet nie stary a niejeden instruktor powinien zazdrościć mu doświadczenia i podejścia do kursantów. Zdawalność też niemal najwyższa w zielonej. Cena niższa od większości szkół w mieście.
            Naprawdę polecam szkółkę "HUSAR" na Grottgera
            .
        • Gość: lis Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 78.9.78.* 20.07.11, 13:08
          Zgadzam się z toba w 100% instruktorzy beznadziejni. Uczyć nie umią, pytam się o coś to krzyk i stękanie zamiast solidnej odpowiedzi. Poszłem do innej szkoły i jestem zadowolony- zero stresu i porzadna nauka . Wspomne jeszcze ze w czasie kursu w "dobrym kursie: pan instruktor kazał mi jezdzic pod swoj bank lum pod dom - a co sie póżniej okazało poszedł zjesc obiad w trakci mojj jazdy. poprostu szczyt dlatego uciekłem z tamtąd
        • Gość: aaa Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.12, 10:42
          żal i nic więcej mnie ogarnia jak to czytam z takim podejsciem to najlepiej wcale nie probowac żenada szkoła świetna polecam
          • Gość: Turbo Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 19:43
            nie polcam , mozliwośc jazdy z instryktorem P. po godzinie 15:30 .Umównienie sie na jazdę graniczyło z cudem . Instruktor nerwowy i chsamski
    • Gość: gosc Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:56
      A czy zdawal ktos na al. Niepodleglosci w "Dobrym Kursie?"
      • Gość: Gość Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.09, 13:22
        W gazecie Tydzień Lubuski ukazuje się cykl Kierowca Lubuski. Wbrew pozorom, nie
        ma tam tylko samych reklach, ale też ciekawe artykuły i informacje, np.
        rankingi. Ostatnio napisali nawet o karcie rowerowej:)
        • Gość: gosc 1986 Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 12:18
          polecam szkole MONTOM na ul. Zjednoczenia Instruktorzy bardzo cierpliwi i
          sympatyczni:)
          • Gość: IO Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.acn.waw.pl 30.04.09, 13:54
            Też kiedyś byłam kursantem też nie raz instruktor na mnie krzyczał. Ale prawde mówiąc jak bym była na jego miejscu też bym na siebie krzyczała ;). Instruktorzy to tylko ludzie którzy uczą cielaków (czyt kursantów) jeździć! Szanujmy ich nerwy! Ja bym w tym zawodzie długo nie wytrzymała ;)
          • Gość: kolo Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 16:39
            wiemy,wiemy panie Tomku;(sami fajni instruktorzy w pana szkole.w kazdym poscie
            to samo...
      • antoska01 Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 14.08.09, 17:56
        ja zdawałam w Dobrym Kursie a moim instruktorem był p.Heniu :-)
        bardzo polecam tę szkołę. Nigdy wcześniej nie jeżdziłam autem a
        p.Heniu wyuczył mnie tak że starczyło mi godzin wykupionych a
        egzamin zdałam za pierwszym razem :-)poleciłam tę szkołę dwum innym
        koleżanką i one również były bardzo zadowolone :)<zdały też na
        pierwszym podejściem>
      • Gość: gabi Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.11, 14:04
        ta szkoła jazdy to jakaś pomyłka. po trzech nie zdanych egzaminach, instruktor, pan Henryk powiedział mi, że muszę poszukać innego instruktora, bo takich jak ja to oni już nie przyjmują, BO ZANIŻAM IM STATYSTYKI. niezłe co? nie wspomnę już, że przez 30 godzin kursu może 2 lub 3 razy uczył mnie parkować.
        słyszałam, że nie tylko mnie tak potraktowali.

• gumowybanan Jeśli ktoś woli niekrzyczących.... 12.06.09, 09:04
      to polecam Muzyczkę :) Cierpliwa, spokojna, wszystko tłumaczy i
      powtarza do oporu.
      Kiedy 8 lat temu zdawałam na prawo jazdy, oblałam 4 razy i
      stwierdziłam, że nie nigdy nie będę umiała jeździć autem. A teraz
      dzięki niej nie dość, że to polubiłam, to zdałam za pierwszym
      razem :)
      • Gość: &&&5#@%^%$% .???_???????!!_(Y*IY!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.09, 11:17
        78895402#######################******************)))))))))))))))))$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$^&&&&&&&&&%$#@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@333333322222222222222222222222222222222222@@@@@@@@@@@@@@$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_+++++++_______)))+_(_(
        +)
        )*I)*({*Y(P{*^P)&P(*y;p84327r-1
        • n-u-k-i A gdzie na kat. "A"? 12.06.09, 20:55
          A gdzie szukać dobrego kursu na kategorię "A"? U kogo się uczyliście i jak to
          mniej więcej wygląda cenowo?
          • Gość: Aneta Re: kat b IP: *.aster.pl 17.09.09, 20:18
            polecam szkołe MOTOREX i instruktora Pana Adriana.
      • Gość: Budy Re: Jeśli ktoś woli niekrzyczących.... IP: *.adsl.alicedsl.de 08.08.09, 09:27
        ... mogę to wszystko tylko potwerdzić. W OSK MUZYCZKA wszystko
        gra!!! Oferują super jakość za bardzo niską cenę! Dostosowali
        godziny zajęć do moich potrzeb i również zdałem za pierwszm razem.
        Na stronce wszystko przejrzyście można doczytać www.muzyczka.auto.pl
    • Gość: Budy Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.alicedsl.de 08.08.09, 09:32
      polecam OSK MUZYCZKA na Dąbrowskiego. Pani Renia bardzo cierpliwa,
      ale konkretna. Oferuje super jakość za bardzo niską cene. Myślę, że
      to aktualnie najlepszy adres w Zielonej Górze.
    • Gość: aneta Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.aster.pl 10.08.09, 10:37
    • Gość: aneta Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.aster.pl 10.08.09, 10:38
      polecam p. Z. Kowalika. Zdałam za pierwszym razem!
      • Gość: andziula2324 Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.cdma.centertel.pl 18.08.09, 12:41
        Witam.
        Chodziłam na prawo jazdy 7 lat temu- nie moglam zdac i stwierdzilam
        ze pewnie nigdy juz nie bede kierowca. W tamtym tygodniu zaczelam
        jazdy u pewnego instruktora i nie spelnia on moich oczekiwan. Jest
        niemily i krzyczy na mnie. A ja szukam osoby przede wszytskim
        cierpliwej zdaje sobie sprawe ze jestem ciezka kursantka. Kogo
        byscie mi polecili?????????
        • Gość: Gosia Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.09, 17:46
          Jeśli chcesz mieć bezstresowe jazdy, to też polecam Muzyczkę. Renata ma
          cierpliwość anioła, co przy moim notorycznie za szybko puszczanym sprzęgle jest
          na wagę złota ;) Zero problemów z terminami i jeszcze teraz w promocji
          zapłaciłam tylko 1200zł. Bardzo dobrze uczy, więc na prawdę polecam. (I nikt na
          mnie nie krzyczy i po kolanie nie maca :P)
      • Gość: Aneta Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.aster.pl 17.09.09, 20:23
        Polecam Motorex i instruktora Pana Adriana
    • Gość: Dariusz Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 188.93.160.* 06.09.09, 09:20
      Radze wszystkim omijać z daleka szkołę MOTOREX. Jezdziłem u nich. Jestem b.
      niezadowolony z usług przez nich świadczonych. Poza tym poóbowali mnie
      naciągnąć, na dodatkowe godziny. Pózniej napisali mi w papierach,że potrzebuje
      dodatkowych 20 h. Żenujące!!!
      • Gość: gość - Ania Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.kalisz.mm.pl 06.09.09, 21:39
        Iwona Palacz - polecam ją - dobry instruktor
        • Gość: mimik palacz IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.10, 20:51
          zdecydowane NIE! krzyk, nerwy i duzo kasy poszlo. egzamin zdany za pierwszym razem a przez 30 h mozna bylo uslyszec od pani tylko krytyke i "jak to ja jej nie zepsuje rankingu"
          • Gość: zuza Re: palacz IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 14.08.12, 12:51
            popieram MIMIKA nie polecam zdecdowanie! ostrzegam przed tą Pania same nerwy, nie potrafi porządnie wytłumaczyc wręcz zachowuje sie jakby robiła kursantowi łaske ze on może u niej jeździc bo ona jest według jej mniemania oczywiscie najlepsza.
        • Gość: mimik palacz IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.10, 20:52
          zdecydowane NIE! krzyk, nerwy i duzo kasy poszlo. egzamin zdany za pierwszym razem a przez 30 h mozna bylo uslyszec od pani tylko krytyke i "jak to ja jej nie zepsuje rankingu"
          • Gość: gość Re: palacz IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 22:48
            to chyba poskutkowało? ???:)
          • Gość: Palacz Re: palacz IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 23:13
            to fajnie Pani Aniu:)gratulacje.
            • Gość: hehe Re: palacz IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 11.08.12, 16:13
              pewnie czesto tu zagladasz zeby dodac sobie dobra opinie. nie polecam
        • Gość: kici Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 11.08.12, 16:09
          sama pewni to napisała ona tak potrafi tylko opinia i zdawalnosc sie dla niej licza.
          • Gość: :0 Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 20:16
            IP: *.199.110.109.in-addr.arpa
            Gość: ele ! 17.07.12, 12:24 Odpowiedz
            Cyganie ! umiejetność kradzieży jest DAREM OD BOGA danym cyganom !!!!!!!!!!!!
            i od 10 lat uczą małych cyganskich gnojków okradac wszytkich białych !!!

[ ten cytat wypowiedział cygan z plemienia Kalderaszów w Rumuni w filmie, anielskiemu dzienikarzowi żydowskiego pochodzenia !! ! wyemitowanego w tvn24 ]

a mafia żydowska bierze cyganów w obrone !!! wiecie dlaczego ? JA WIEM !!!!!!!

Słowianie ! tylko powołanie naszej SŁOWIANSKIEJ PARTI NARODOWEJ POZWOLI NAM SŁOWIANOM USTANOWIC SPRAWIEDLIWOSC nad prawem żydowskim !!!!!!

Nie jestem żydem to moge swobodnie myslec i mówić !!! nawet jak mi Gazeta Wyborcza
            cenzuruje wypowiedzi !!!!!! myslec mi nie zabronicie !!!!!! wstyd GW cenzurowac mysli !!!!
        • Gość: Kin Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.13, 13:18
          Zdecydowanie polecam panią Iwonę! Zdałam za pierwszym razem bez problemu, wszystko miałam dokładnie wytłumaczone i przećwiczone. Uważam, że zostałam świetnie przygotowania i do egzaminu i do samodzielnej jazdy w przyszłości (obecnie czekam na wydanie prawka). Jak mówiłam, że nie jestem czegoś pewna, od razu to ćwiczyłam, by nie popełnić błędu w przyszłości itp. I nie polecam sugerowania się opiniami, że instruktor krzyczy więc jest zły czy coś. Ja nie doświadczyłam żadnego niemiłego zachowania ze strony pani Iwony, nie było żadnej nerwowej atmosfery, a wręcz przeciwnie!!
      • Gość: rock Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.alicedsl.de 07.09.09, 21:24
        hej, ja robiłem prawko w szkole "MUZYCZKA" w Zielonej Górze. Jestem
        bardzo zadowolony zarówno z wykladów jak i jazdy. Pełen
        profesjonalizm. POLECAM. MUZYCZKA RULES !!!
        • Gość: luki Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.aster.pl 11.09.09, 20:01
          Pani Ania Krajewska z Motorexu to najlepszy instruktor jaki uczy jazdy w tym
          mieście. Młoda, uśmiechnięta, z niesamowitym poczuciem humoru, wykwalifikowana i
          z dobrym podejściem. Zdecydowanie polecam!
          • Gość: F Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.aster.pl 30.09.09, 19:58
            A ja Polecam motorex i instruktora pana Jerzego. Zdalem za 1 razem
    • Gość: Mikaaaaaaa Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 80.48.6.* 16.11.09, 12:53
      o wspomnianej szkole Super kurs na Batorego, tanio i zle, duza ilosc kursantow
      a co za tym idzie zbyt mala ilosc instruktorów, ktorzy maja przepelnione
      kalendarze,robiłam prawko 4 miesiace, ja trafiłam na pana Romana ktory rowniez
      uczy w Loku, niestety jestem bardzo niezadowolona,mało konkretny, nerwowy, nie
      mialam z nim przez 30h ani jednego parkowania rownoleglego a takze zawracania i
      skrecania na rondzie 2-pasmowym i oblalam przez to egzamin, instruktorzy licza
      tylko na dodatkowe godziny, natomiast przed egzaminami brałam lekcje u
      "Muzyczki" polecam bardzo konkertna cierpliwa osoba z poczuciem humoru, dokladna
      i taki zdrowy perfekcjonizm, dzieki P. Renacie polubiłam jezdzic autem i
      poczulam sie pewniej za kierpownica polecam "muzyczke" bo tam wszystko gra!
      • natala1945 Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 08.12.09, 18:44
        W szkole PZM koło Mc DOnalds dobrym instruktorem jest podobno Pani Magda,
        słyszeliście coś o niej?
        • irenka82 Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru 08.12.09, 20:06
          zaczynalam w Super Kursie, nie bylo zle, ale rewelacyjnie tez nie (zbyt malo
          instruktorow, zbyt wielu kursantow, trudno sie ustawic na jazde - zaczelam
          jezdzic w marcu, skonczylam w sierpniu, bo moj instruktor nie mial wolnych godzin).
          Dodatkowe godziny (5)wykupilam u p.Andrzeja Stelmacha - mily, spokojny, tłumaczy
          i sie nie wkurza. Zdalam za 1 razem.
          • Gość: izucha. Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 20:40
            tylko Zryw-fachowo i solidnie!w spokoju i harmonii ;)
            P.Sławek super gość,sympatyczny,kompetentny i zawsze w dobrym
            humorze:)
            • Gość: ktos Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 19:02
              ja polecam P. Marcina Synowca ze szkoly DRAJWER- aniol nie czlowiek.
              Nie znam nikogo z taka zniewalajaca cierpliwoscia :)a do tego wydaje
              sie, ze lubi to, co robi :) pelen profesjonalizm! szczerze polecam!
    • Gość: WERONIKA Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: 188.93.160.* 16.01.10, 19:23
      JA NIE POLECAM SZKOLY SUPER KURS MIESZCZACA SIE NA
      BATOREGO DOKLADNIEJ MARCINA PIECA KTORY JEST WLASCICIELEM ORAZ
      INSTRUKTOREM.KARZE JEZDZIC CALY CZAS NA 2 BIEGU A PRZECIEZ BIEGOW
      JEST 5.NIE UCZY ZAWRACANIA PARKOWANIA ITP.TYLKO JAZDE PO PROSTYCH
      DROGACH.SKARACA JAZDY SPOZNIA SIE.NA JAZDY TEZ TRZEBA SIE PROSIC
      JAZDY ZACZELAM W MARCU SKONCZYLAM W PAZDZIERNIKU BO MA TYLE
      KURSANTOW.NIE POLECEAM CENA MOWI SAMA ZA SIEBIE SZKODA ZE
      DOWIEDZIALAM SIE PO CZASIE.OPROCZ TEGO JEST STRASZNYM BABIARZEM!
      • Gość: gosc Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 00:13
        ....he,he,he
        • Gość: gość Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.tktelekom.pl 20.01.10, 07:51
          Ja uczyłam się u Remika D. jest z Krosna Odrz. , zdałam za trzecim razem....
          Polecam naprawdę bardzo miły rzetelny nauczyciel...
          • Gość: matiti Re: Kurs Prawa Jazdy w ZG jaka Szkoła jaki Instru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 19:38
            a ja polecam pana Adama z Exspert kupiłam u niego dodatkowe godziny
            i zdałam ma świetne podejście i super tłumaczy polecam !!!!
    • Gość: dana Re:unikaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.10, 16:51
      Jeśli moge doradzić to niech unika pani o imieniu Magda. koniecznie.
      • Gość: jazdaaa Re:unikaj IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.16, 09:51
        jakiej Magdy należy koniecznie unikać?
    • Gość: Dako MAŃKO - satysfakcja gwarantowana, albo zwrot $$$ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 17:43
      Polecam tego człowieka, nauczył mnie i wielu moich znajomych wladac
      kierownica... bezstresowe podejście (palisz sprzęgło - a On nic ;p ) jedyne co,
      to pali papierosy, ale w aucie nigdy...
      Pełna elastycznosc, co do godzin itp.

Wiele moich znajomych po Motorexach i innych wynalazkach poszło do niego i
      zawsze zdawało za 1 podejsciem...
      Jedyny wyjątek, to pewien kolega, ale jakas babcia mu wbiegła na pasy (kolo
      Elzbietanek) i niby wymuszenie...

Moge polecić z czystym sumieniem!
      • Gość: Gość MOJA OPINIA IP: 94.75.121.* 06.02.10, 16:15
        A ja zdecydowanie NIE POLECAM "Szkoły" nauki jazdy LIDER i instruktora
        Pana Andrzeja PIWOŃSKIEGO.
        Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów.Brak podejścia do kursanta i chamstwo.
        • Gość: jaga Re: MOJA OPINIA IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.10, 21:01
          Polecam Kocura, nie nie SOLO!
          • Gość: gosc Re: MOJA OPINIA IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 23:19
            te jaga vel dana,nie przeginaj.
            • Gość: nanana Re: MOJA OPINIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 15:12
              Polecam Super Kurs na Batorego. Super cena, kurs ukończyłam w 2
              miesiące, miałam bardzo miłego i spokojnego instruktora Pana Gulara.
              Dzisiaj właśnie zdałam egzamin za pierwszym podejściem ;) Pozdrawiam
              • Gość: Adam Re: MOJA OPINIA IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 20:49
                Ja osobiście odradzam szkołe SUPER KURS robiłem tam prawko w 4
                miesiące!!!! a przy zapisywaniu powiedziano mi że max 1,5 do 2
                miesęcy. Nie mile wspominam te jazdy nie dość że bardzo rzadko można
                było jeździć to nadodatek lekcja nie kończyła sie tak jak powinna po
                godzinie zagearowej tylko z regóły za 10-15 ;/;/ także odradzam ta
                szkołe !!!! Lepiej dać te 200 zł i nie żałować później jak ja;/
                • Gość: Marzena Re: MOJA OPINIA IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.10, 13:05
                  Osobiście polecam szkołe A.D.A. WYSZYŃSCY. Pan Andrzje bardzo fajnie
                  tłumaczy i ma cierpliwość. Ja jestesm bardzo zadowolona polecam.
                • Gość: macia Re: MOJA OPINIA IP: *.ztpnet.pl 26.05.10, 09:43
                  A ja polecam Super Kurs :)

Umawianie się na jazdy to kwestia umówienia się z instruktorem, jeśli
                  ty masz czas w nietypowych lub zbyt popularnych godzinach to już
                  twoja strata i kurs się ciągnie. Ja przepisowe 30 godzin wyjeździłam
                  w dwa miesiące! A instruktorzy mieli dużo kursantów.
                  Co do niepełnych godzin - jeśli ktoś jedzie po ciebie w określone
                  miejsce w mieście, to nic dziwnego, że musi skończyć wcześniej aby
                  jechać na kolejne umówione miejsce z innym kursantem! Ktoś dla twojej
                  zasranej wygody to robi. Zawsze mogłeś powiedzieć instruktorowi, ze w
                  takim razie ty pojedziesz po innego kursanta i tam skończysz.
                  Nie wiem z kim ty jeździłeś, ale ja jedząc z p. Sylwestrem
                  Skrynkowskim miałam taki konfort. Ale moim zdaniem to chyba najlepszy
                  instruktor na świecie! Naprawdę nie znam instruktora który wkładałby
                  tyle wysiłku w szkolenie kursanta.
                  • Gość: JA Re: MOJA OPINIA IP: *.aster.pl 18.07.11, 16:37
                    ZDECYDOWANE ODRADZAM "SZKOŁĘ NAUKI JAZDY" LIDER Z ZIELONEJ GÓRY.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAN INSTRUKTOR BARDZO NIESYMPATYCZNY,STRASZNA ATMOSFERA PODCZAS JAZDY !!!

PIENIĄDZE WYRZUCONE W BŁOTO!
                • Gość: Tomek Re: MOJA OPINIA IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.11, 15:19
                  zgadzam się, lepiej zapłacić od razu więcej niż później dokupować godziny i się męczyć. a i tak na to samo wyjdzie finansowo, a może nawet więcej. najlepiej robić kursy u instruktorów,którzy mają jednoosobowe działalności. wtedy każdy pracuje na swoje nazwisko i stara się robić to jak najlepiej. jak tak czytam te fora to jest mnóstwo negatywnych opinii o dobry, super, extra, hiper czy mega kursach.
                  na pewno coś w tym jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka