Gość: mesh IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.03, 21:47 wie ktoś może, gdzie w zielonej kupic mate na ściane? za wszelkie informacje będe wdzięczny bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwudziestyszosty Re: maty ścienne 30.08.03, 09:13 Kiedyś były w takim małym sklepiku na Mickiewicza, w strone kościoła Jadwigi. Zapytaj też w schyłkowej Cepelii w pawilonach na Wyszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: maty ścienne 30.08.03, 10:19 kiedyś była Cepelia obok ZUS - u, może tam Odpowiedz Link Zgłoś
dwudziestyszosty Re: maty ścienne 30.08.03, 12:16 markoniec napisał: > kiedyś była Cepelia obok ZUS - u, może tam Niestety tam już jej nie ma, tylko niedobitki na Wyszyńskiego. Ludowość nie jest w modzie, chyba, że "Samoobrona", bo nawet PSL stał się niemodny właśnie jak Cepelia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesh Re: maty ścienne IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.08.03, 16:13 ok, dzieki poszukam, popytam, jak mi sie uda, dam znać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: maty ścienne 30.08.03, 17:24 A o jakie maty chodzi? Takie dawniejsze makatki z malunkami? Czy może bambusowe? Te ostatnie widziałam gdzieś, ale nie mogę skojarzyć gdzie. W jakimś dużym markecie? NOMI? JUSK? Nie mam pewności. Jak mi się coś jeszcze skojarzy, to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś