Dodaj do ulubionych

Nowa książka Szambelana

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 01:26
a gdybym postawil panu SZ mydlo to by sie umyl??

ja moge nawet postawic bilet np do gorzowa zeby pan szambelan
(phi) nie wracal tu wiecej i nie musialbym sie wstydzic za niego

ci co sie wstydza szambelana niech sie wpisza
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiss Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 08:54
      Słyszałem,że to plagiat.
      • Gość: Ania Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 09:27
        Mógłby się chociaż z okazji wydania tej książki umyć!!!
    • Gość: michał No pasaran !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 13:19
      Gość portalu: naskret napisał(a):

> a gdybym postawil panu SZ mydlo to by sie umyl??
      >
      >
      > ja moge nawet postawic bilet np do gorzowa zeby pan szambelan
      > (phi) nie wracal tu wiecej i nie musialbym sie wstydzic za niego
      >
      > ci co sie wstydza szambelana niech sie wpisza
      ===============================================================
      Ja z kolei deklaruję mu zakup biletu powrotnego ! Niech wraca tam skąd
      przyszedł. To wasz PROBLEM..........
    • Gość: jojo Re: Nowa książka Szambelana IP: *.uz.zgora.pl 09.09.03, 14:19
      To wszystko winna poprzednia i porzednia władza zielonogórska . Zrobili a
      raczej wmówili facetowi ze jest szambelanem , a ten to potraktował powaznie no
      robi z siebie durnia . Widac go na miescie w przykrótkiej marynarce i w
      spodniach w kratkę zresztą też niewymiarowych. Na posiedzeniach sesji miejskiej
      wszyscy się z jego zdaniem liczą to przeciesz paranoja . On sam chodzi po
      deptaku jak dziwoląg, kiedyś szła jakaś wycieczka to wszyscy się za nim
      oglądali , jeden chciał dać mu nawet parę groszy myślał ze to dziad który
      chodzi po proszemu. A tu idzie pan prezydent i bardzo nisko się kłania -Witam
      Pana szambelana w mieście bezrobocia jest Pan zywym przedstawicielem tego
      upadającego miasta wraz dobrze sobie zyjącymi rajcami. Żal za gardło ściska ale
      to prawda.
      • Gość: 4913 Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 08:08
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> To wszystko winna poprzednia i porzednia władza zielonogórska . Zrobili a
        > raczej wmówili facetowi ze jest szambelanem , a ten to potraktował powaznie
        no
        > robi z siebie durnia . Widac go na miescie w przykrótkiej marynarce i w
        > spodniach w kratkę zresztą też niewymiarowych. Na posiedzeniach sesji
        miejskiej
        >
        > wszyscy się z jego zdaniem liczą to przeciesz paranoja . On sam chodzi po
        > deptaku jak dziwoląg, kiedyś szła jakaś wycieczka to wszyscy się za nim
        > oglądali , jeden chciał dać mu nawet parę groszy myślał ze to dziad który
        > chodzi po proszemu. A tu idzie pan prezydent i bardzo nisko się kłania -Witam
        > Pana szambelana w mieście bezrobocia jest Pan zywym przedstawicielem tego
        > upadającego miasta wraz dobrze sobie zyjącymi rajcami. Żal za gardło ściska
        ale
        >
        > to prawda.
        Oj z "pamięciom" problem. Proszę przypomnieć sobie ryk Szambelana na poprzedią
        władzę. Na Listowskiego i jego usta rzecznika Burcharda , któym zarzucał
        niestosowność zachowań , arogancję i niezrozumienie. A i dzisiejsza włądza wg.
        szambelana wykazała się tymi samymi cechami. Dyrektor Polakowa podpadłą na
        samyum wstępie. Brawo . Ciekawe ,że w tym aspekcie chyba jedynym jest istotna
        ciągłość władzy. Również recenzja dokonana przez radnego Budzińskiego nie
        przypadała autorowi do serca. A na uroczystości czy sesje to ten burak sam
        przychodzi. A propos smierdzenia , a kto takiego ruszy ?
      • Gość: W.P. SZAMBOLAN IP: 212.109.135.* 11.09.03, 15:49
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> To wszystko winna poprzednia i porzednia władza zielonogórska . Zrobili a
        > raczej wmówili facetowi ze jest szambelanem , a ten to potraktował powaznie
        no
        > robi z siebie durnia . Widac go na miescie w przykrótkiej marynarce i w
        > spodniach w kratkę zresztą też niewymiarowych. Na posiedzeniach sesji
        miejskiej
        >
        > wszyscy się z jego zdaniem liczą to przeciesz paranoja . On sam chodzi po
        > deptaku jak dziwoląg, kiedyś szła jakaś wycieczka to wszyscy się za nim
        > oglądali , jeden chciał dać mu nawet parę groszy myślał ze to dziad który
        > chodzi po proszemu. A tu idzie pan prezydent i bardzo nisko się kłania -Witam
        > Pana szambelana w mieście bezrobocia jest Pan zywym przedstawicielem tego
        > upadającego miasta wraz dobrze sobie zyjącymi rajcami. Żal za gardło ściska
        ale
        >
        > to prawda.

NIEDOMYTY SZAMBOLAN. KUPIĆ MU MYDŁO. PAMIĘTACIE JAK POPIERAŁ STANA TYMIŃSKIEGO?
        FAKTY:
        1. FACET JEST MOCNO NIEDOMYTY, KRÓTKO - FLEJA,
        2. WTYKA NOS W RÓŻNE SPRAWY. MOŻE TO MU POZOSTAŁO PO SŁUŻBIE W "SŁUŻBACH"?,
        3. OGÓLNIE - CIEMNY TYP - SZAMBOLAN. NIE WIADOMO CO TO ZA TYTUŁ MU NADANO. MOŻE
        SAM SIĘ MIANOWAŁ?
        4. MOŻE MU TOWARZYSZE Z SB UMOŻLIWILI KARIERĘ SZAMBOLANA?
    • Gość: a Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.09.03, 20:12
      Gość portalu: naskret napisał(a):
      > ja moge nawet postawic bilet np do gorzowa zeby pan szambelan
      > (phi) nie wracal tu wiecej i nie musialbym sie wstydzic za niego

To "szambelan lubuski" to czego wysylasz go do Gorzowa?
      Niech sobie jedzie do Lubusza (Lebus) :-)

> ci co sie wstydza szambelana niech sie wpisza

Ten jego stroj, to ja nie wiem czy nawiazuje w jakis sposob do tradycji
      zielonogorskiej. Moze jak Jagiellonowie rzadzili Slaskiem? Ale watpie :-)
      • Gość: H Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 14:45
        Gość portalu: a napisał(a):

> Gość portalu: naskret napisał(a):
        > > ja moge nawet postawic bilet np do gorzowa zeby pan szambelan
        > > (phi) nie wracal tu wiecej i nie musialbym sie wstydzic za niego
        >
        > To "szambelan lubuski" to czego wysylasz go do Gorzowa?
        > Niech sobie jedzie do Lubusza (Lebus) :-)
        >
        > > ci co sie wstydza szambelana niech sie wpisza
        >
        > Ten jego stroj, to ja nie wiem czy nawiazuje w jakis sposob do tradycji
        > zielonogorskiej. Moze jak Jagiellonowie rzadzili Slaskiem? Ale watpie :-)
        To strój ala Janek Serce.
        • Gość: cracus Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.03, 16:05
          Jesteście beznadziejni..
          Facet chodzi ubrany jak mu się podoba! To co? To może niech wszyscy znów założą
          niebieskie mundurki?... W tym społeczeństwie indywidualizm wciąż traktowany
          jest jak choroba psychiczna...
          Aby do poziomu średniej krajowej, tak towarzysze?
          Słabe to-to a Szambelana pozdrawiam i zapraszam wszystkich do środków
          komunikacji miejskiej od ok.15.00 a wtedy się przekonacie, że i spod waszych
          pach ulatnia się brak stosowania mydła...
          • Gość: a Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.03, 22:33
            Gość portalu: cracus napisał(a):

> Jesteście beznadziejni..
            > Facet chodzi ubrany jak mu się podoba! To co? To może niech wszyscy znów
            założą
            >
            > niebieskie mundurki?... W tym społeczeństwie indywidualizm wciąż traktowany
            > jest jak choroba psychiczna...
            > Aby do poziomu średniej krajowej, tak towarzysze?
            > Słabe to-to a Szambelana pozdrawiam i zapraszam wszystkich do środków
            > komunikacji miejskiej od ok.15.00 a wtedy się przekonacie, że i spod waszych
            > pach ulatnia się brak stosowania mydła...

A co towarzyszu, chcecie cenzure wprowadzic?
            Narzucic wszystkim swoja opinie, zabronic gloszenia innym wlasnych pogladow?

• Gość: W.P. SZAMBOLAN I SZAMBOLANI IP: 212.109.135.* 12.09.03, 08:16
            SZAMBOLAN NIE JEST INDYWIDUALISTĄ, JEST JEDNĄ Z NIEDOMYTYCH FLEJ, KTÓRE
            PRZESIADUJĄ NA DEPTAKU SĄCZĄC CO SIĘ DA. WŁAZI TAM GDZIE NIE JEST PROSZONY.
            UBIÓR JEST NAPEWNO SPRAWĄ INDYWIDUALNEGO GUSTU, ALE BRÓD TO JUŻ PRZEJAW RACZEJ
            SOWIECKIEJ KULTURY. TO SĄ WŁAŚNIE TOWARZYSZE O MOSKIEWSKICH MANIERACH.
            SZAMBOLAN I SZAMBOLANI SPOD PIWNYCH BUDEK NIE SĄ OZDOBĄ MIASTA. AUTOBUSAMI TEŻ
            JEŻDŻĄ I WTEDY TRUDNO WYTRZYMAĆ WSPÓLNĄ PODRÓŻ Z SZAMBOLANAMI.
            • abadonna Re: SZAMBOLAN I SZAMBOLANI 12.09.03, 14:24
              twoja ortografia jest również czystym przykładem zsowiecczenia ty "BRÓDASIE"
        • Gość: a Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.03, 22:24
          Gość portalu: H napisał(a):

> To strój ala Janek Serce.

Mi chodzilo o ten "historyzujacy"
          • Gość: pion Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.03, 23:51
            Każda okazja jak widze dobra, aby rozładowac własne kompleksy.
            Może ktoś z Was przeczta książkę o której tak zawzięcie nie dyskutujecie.
            To może uwaga nie na miejscu, ale po Szambelanie zostaną książki, a co po Was,
            poza zmytym z siebie brudem.
            Można oczywiście mierzyć ludzi zużytym mydłem, ale można też inaczej do czego
            zachęcam.
            A ponadto jestem za
            Myjcie się dziewczyny ... itd
            • Gość: cracus Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.03, 12:29
              Amen:)
          • Gość: H Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 12:08
            Gość portalu: a napisał(a):

> Gość portalu: H napisał(a):
            >
            > > To strój ala Janek Serce.
            >
            > Mi chodzilo o ten "historyzujacy"
            Ja myślałem o zapachu.
    • Gość: poker Może Szambolan napisałby- Dzieje ORMO w Lumelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:28
      Szambolan (nie pomyłka - od szamba)bierze się za wątki z XVIII wieku i
      wychodzi grafomaństwo. Proponuję, aby wziął się za rzeczy z XX wieku i opisał
      swoją przygodę w ORMO (Organie Rezerwy Milicji Obywatelskiej)w swojej
      macierzystej komórce w Lumelu, będzie to literatura faktu. Wątek pijacko-
      erotyczny też powinien się znaleźć, szczególnie te drugie zmiany i uwielbienia
      sprzątaczek winne znaleźć swoje zasłużone miejsce, o czym pamiętają emeryci z
      Lumelu.
      • Gość: matias Re: Może Szambolan napisałby- Dzieje ORMO w Lumel IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.03, 11:54
        Gość portalu: poker napisał(a):

> Szambolan (nie pomyłka - od szamba)bierze się za wątki z XVIII wieku i
        > wychodzi grafomaństwo. Proponuję, aby wziął się za rzeczy z XX wieku i opisał
        > swoją przygodę w ORMO (Organie Rezerwy Milicji Obywatelskiej)w swojej
        > macierzystej komórce w Lumelu, będzie to literatura faktu. Wątek pijacko-
        > erotyczny też powinien się znaleźć, szczególnie te drugie zmiany i
        uwielbienia
        > sprzątaczek winne znaleźć swoje zasłużone miejsce, o czym pamiętają emeryci z
        > Lumelu.

O Boże, był w ORMO czy nie był i co z tego, było minęło a to, że podrywał
        kobiety (czy sprzątaczka jest gorszą kobietą od innej?) to chyba dobrze, no nie!
    • Gość: zamiejscowy Re: Nowa książka Szambelana IP: *.in.gazownia.pl / 10.130.100.* 25.09.03, 13:39
      cale szczescie, ze sa na swiecie, tacy "Dziwacy", jak Szambelan. bez nich
      świat byłby całkiem nudny
    • Gość: ble Re: Nowa książka Szambelana IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 11:05
      śmierdziuch!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka