markoniec 08.10.03, 19:02 coś dużo ostatnio jem, idzie mroźna i długa zima , czy też zapadnę w sen zimowy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sagan Re: jem IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.10.03, 19:16 a gawrę już wykopałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jem 08.10.03, 19:23 jesli odkladasz zapasy (w pasie:) to potem mozesz miec problemy z ich zuzyciem:) biezace zaopatrzenie chyba nie bedzie szwankowac? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: jem 08.10.03, 19:50 Jesień już ciężka. Strach myśleć jaka będzie zima. Nie wiadomo czy dostawy zaopatrzenia nie będą jednak szwankować. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jem 08.10.03, 19:55 to po co ja w odwrotnym kierunku???? nabierac masy tluszczowej zalecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: jem 08.10.03, 20:07 dlatego zacząłem się zastanawiać o co chodzi ? do września szedłem w dół , a teraz obserwuję u siebie dziwne zachowania. Może jakieś piwo wypić czy co na uspokojenie rozdygotanego organizmu ? To może być od tej cholernej polityki, obrosnąć tkanką dla znieczulenia. Organizm zaczyna samoobronę ! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jem 08.10.03, 20:13 markoniec napisał: > Może jakieś piwo wypić! do wrzesnia w dol na takim paliwie??? to chyba jakas dieta-cud? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: jem 08.10.03, 20:00 wczoraj długo oglądałem kąt za szafą a dzisiaj niby przypadkowo wrzuciłem tam stary włochacz Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jem 08.10.03, 20:14 koniecznie usun budziki z pobliskiej okolicy. i sasiada z wiertara tez. --- budzikom smierc! Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: jem 08.10.03, 20:18 a propos sąsiad - dziwnie zerkam na sąsiadkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: jem IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.10.03, 20:38 o flaszy czegoś zacnego nie zapomnij; albo o dwóch; cholera, znowu będzie taka długa ? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 09.10.03, 01:20 Gość portalu: sagan napisał(a): > a gawrę już wykopałeś ? To gawrę się kopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: jem IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.03, 16:54 na pustyni chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: jem IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.03, 17:27 widziałeś jak się cholerniki zamaskowały; Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: jem 08.10.03, 20:28 Nie ma to jak facet z brzuszkiem - żonka będzie miała niezłą przytulankę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jem 08.10.03, 20:34 a faceci tez lubia takie przytulanki u kobiet??? bo ja sie moge szybko postarac, tylko nie wiem czy warto?? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: jem 09.10.03, 00:03 arwena napisała: > a faceci tez lubia takie przytulanki u kobiet??? Niektórzy lubią, a i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 09.10.03, 01:22 arwena napisała: > a faceci tez lubia takie przytulanki u kobiet??? > bo ja sie moge szybko postarac, tylko nie wiem czy warto?? Nie warto, bo kiedy jakość przechodzi w ilość poniewczasie okazuje się, że została tylko ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jem 09.10.03, 20:03 to sie panowie zdecydujcie! bo nie wiem - czy isc po piwko z dodatkami czy cierpiec z pragnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 10.10.03, 13:26 arwena napisała: > to sie panowie zdecydujcie! > bo nie wiem - czy isc po piwko z dodatkami czy cierpiec z pragnienia? Cierpienie uszlachetnia. Idę na piwo. Nigdy nie miałem kłopotów z nadwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 09.10.03, 01:26 markoniec napisał: > coś dużo ostatnio jem, idzie mroźna i długa zima , czy też zapadnę w sen > zimowy ? Mam pewne pytanie czysto praktyczne, wnioski dla siebie chciałbym wyciągnąć póki czas. Czy dlatego dużo jesz bo idzie długa i mroźna zima, czy idzie długa i mroźna zima bo dużo jesz? Sen zimowy nie zwalnia od forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: jem IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 08:31 Nic nie zwalnia od forum!Ja też jem i bardzo sobie chwalę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: jem IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 20:26 markoniec napisał: > słabo myślę bo jem >czyli co?Dobre hasło-"Jedzenie albo myślenie-wybór należy do ciebie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: jem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 09:11 Oby bo już nie można czytać tego bełkotu. Weź się facet za coś innego. A ni to śmieszne, ani ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: jem 09.10.03, 13:52 bo to nie do śmiechu jest ! a Ty ile jesz ? może za dużo skoro Cię nudzi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 09.10.03, 17:22 Gość portalu: mi napisał(a): > Oby bo już nie można czytać tego bełkotu. Weź się facet za coś innego. A ni to > śmieszne, ani ciekawe. Nikt Cię nie zmusza do czytania wszystkich postów z wszystkich wątków. Jak któryś Ci się nie podoba to po prostu go omijaj i już. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: jem 10.10.03, 19:36 Markoniec, a co Ty własciwie jesz? Bo jak zieleninę to nie tłuczy, więc jedz spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 10.10.03, 19:43 afe-lek napisała: > Markoniec, a co Ty własciwie jesz? > Bo jak zieleninę to nie tłuczy, więc jedz spokojnie. Sałatkę tłuczoną, marchewkę tłuczoną, ziemniaczki tłuczone i żonkę też tłuczoną. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: jem 10.10.03, 19:45 jak tłuc , to najlepiej po nerkach albo po piętach - wtedy nie widać. Tylko nie wiem, gdzie marchewka ma nerki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 10.10.03, 19:55 afe-lek napisała: > jak tłuc , to najlepiej po nerkach albo po piętach - wtedy nie widać. > Tylko nie wiem, gdzie marchewka ma nerki ;-) Polecam metode doświadczalną. Jak już nie będzie moglą sikać, zaznacz miejsce nerek - będzie dla przyszłych pokoleń ta wiedza trudna do zdobycia. To samo z piętami - dopóki nie zacznie chodzić na palcach.. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: jedzmy 12.10.03, 15:30 tezgucio napisał: > Sałatkę tłuczoną, marchewkę tłuczoną, ziemniaczki tłuczone i żonkę też > tłuczoną. Z żony to żonina będzie chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 10.10.03, 19:56 markoniec napisał: > lekko zielone mięso - zwłaszcza zielęcinę Znowu Ci młódki w głowie? Ustatkuj się w końcu. Żona, dzieci, serial w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: jem 10.10.03, 19:58 tezgucio napisał: > markoniec napisał: > > lekko zielone mięso - zwłaszcza zielęcinę > Znowu Ci młódki w głowie? Ustatkuj się w końcu. Żona, dzieci, serial w TV. panowie kiedy postawicie na doświadczenie? a nie na młodośc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 10.10.03, 20:03 afe-lek napisała: > > > lekko zielone mięso - zwłaszcza zielęcinę > > Znowu Ci młódki w głowie? Ustatkuj się w końcu. Żona, dzieci, serial w TV. > panowie kiedy postawicie na doświadczenie? a nie na młodośc;-) Przed wyjściem z domu. A tak poważniej, to jak zdamy sobie sprawę z absurdalności marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 10.10.03, 20:09 markoniec napisał: > ja sobie nie zdam, znam siebie Poczekaj na ostatni siwy włos ... Wtedy pogadamy, przy laseczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 10.10.03, 20:17 markoniec napisał: > o!to, to - przy Laseczkach Wysil się, więcej nie będę ułatwiał. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: jem 10.10.03, 20:28 chyba muszę czekać na ostatni siwy. Ale opowiem dowcip jaki ostatnio zapodawał młody Sztur dotyczący jedzenia: "rozmawiają dwa pączki - co słychać ? zdawałem do szkoły aktorskiej, - zdałeś ? zdałem, - i co ? przyjęli cię ? co ty - pączka ?" Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: jem 10.10.03, 20:32 Polecam Twojej uwadze historyjki germanusa na forum humorum. Odpowiedz Link Zgłoś