Dodaj do ulubionych

Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie

04.09.08, 18:24
Wybieram sie do tej kliniki na wizytę. Interesują mnie opinie o
lekarzu i wykonywanych tam zabiegach operacyjnych. Czy leczył się
ktoś w
tej klinice, z jakim skutkiem? Czy miał ktoś wykonywany zabieg -
może laserem? Z gory
dziękuję za wszelkie uwagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.e-wro.net.pl 04.09.08, 21:06
      Nikt nic nie wie?
    • Gość: pacjent Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.e-wro.net.pl 05.09.08, 08:02
      Miałem wykonywany zabieg laserowy, szybko, sprawnie i bez
      komplikacji polecam.
      • Gość: Pacjent Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.erlm.siemens.de 30.09.08, 12:27
        Odradzam!!!
        • Gość: anka Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.151.149.46.ip.sptelek.com.pl 03.12.13, 14:34
          Witam ! chciałam się dowiedzieć czy ktoś miał wykonywany zabieg laserowy na hemoroidy w Uro-Medic proszę o opinie na ten temat ,czy ta klinika jest dobra i czy zabiegi dobrze wykonane ?
          Mam zabieg i nie wiem czy warto się mu tam poddać.Proszę o odpowiedzi jak najszybciej bo zabieg jest 5.12 2013r .pozdrawiam i dziękuje
          • Gość: Ewa Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.centertel.pl 02.05.14, 17:09
            Hej proszę powiedz mi czy udał Ci sie ten zabieg ?? Bo ja teraz mam w maju
            • Gość: Zawiedziony Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 11:26
              Zdecydowanie odradzam tego lekarza, wizyta ( na NFZ) trwała 30 sek. - lekarz nie spojrzał nawet w moje dokumenty leczenia, sucho zapytał - "co pan chciał", podał cenę zabiegu komercyjnego i było po wizycie. Szok , jeszcze nie spotkałem tak aroganckiego zachowania u lekarza w Zielonej Górze.
              • Gość: J Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: 109.197.47.* 09.11.14, 20:52
                Ja też odradzam zabieg u tego lekarza. Zrobiłam u niego HELP. Zabieg sporo kosztuje, a pan dr. kasuje należność, robi zabieg i w ogóle się pacjentem nie interesuje, nie ma zaleceń, nie ma leków po zabiegu. Niestety u mnie wystąpiły komplikacje. Przez telefon usłyszałam, że jestem histeryczka. Po miesiącu okazało się, że konieczny jest drugi zabieg. W sumie sprawę zakończyłam trzecim zabiegiem, we wrześniu w szpitalu. Odradzam. W szpitalach robią zabiegi laserowe bez takich horrendalnych cen. Dobrze się zorientujcie.
    • Gość: Pacjent Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.erlm.siemens.de 30.09.08, 12:28
      Odradzam!
      • Gość: Pacjent Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.e-wro.net.pl 30.09.08, 21:09
        Dlaczego?
        • Gość: On Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 21:48
          Poszukaj w internecie. Kiedys mozna było poczytac opinie pacjentów dr
          Chlamtacza. Były bardzo złe (nawet były opinie w j. niemieckim). Drogo,
          niegrzecznie i niezbyt fachowo (mała praktyka). Lepiej poszukaj kogos kto ma
          wielu pacjentów (a przez to duza praktyke w tym co robi.)
          • Gość: andrzej Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: 92.244.40.* 06.11.08, 02:10
            facet jest do bani!
            • Gość: Pacyjent Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.13, 17:38
              A jakie opinie o oddziale urologii w Szpitalu w Nowej Soli. Warto tam zrobić biopsje prostaty i się tam leczyć czy też lepiej szukać innych fachowców od tej męskiej choroby.
    • Gość: rozczarowany Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.18, 16:00
      nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeden z najgorszych lekarzy u chyba jakich w zyciu bylem !!! nawet nie chce mu sie powiedziec co dolega pacjantowi... nawet nie chce zbadac.poprostu tragedia !!!!! lekarz typu ... dawaj kase i spie......
    • Gość: nicelus Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.18, 19:35
      Coś ty chora?
    • Gość: radek Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.18, 15:30
      Nie polecam !!!!! zapłaciłem 100 zł za informację że mogę mieć zabieg przeprowadzony na terenie Niemiec , zero diagnozy, koszt zabiegu 2500 zł potem się sam staraj od zwrot od NFZ , nic nie wiadomo pieniądze kosmos, zwykłe wyciąganie kasy od pacjenta i NFZ żart jakiś
    • Gość: makao Re: Uro-Medic - urolog Marek Chlamtacz - opinie IP: 37.228.229.* 12.02.20, 09:46
      odradzam stanowczo, Dramat !!!! Lekarz wiedzac ze mieszkam za granica wycenil moj zabieg na 7tys euro a pytajac go skad taka róznica skoro na swojej stronie podaja 4tys złotych to odpowiedzia ze w moim przypadku 7tys euro. Bez zdjecia tylko na podstawie tego co ja powiedzialem. Wizyta trwala 30 sek kosztowala 200 zł a z takim oszustem do czynienie jeszcze nie mialem !!!! Rozbijanie kamieni za 7 tys euro tego nawet za granica nie widzieli !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka