wild_guy 07.09.08, 19:45 gdzie w okolicach zielonej góry znajdę stare klimatyczne budowle? bardzo fascynuje mnie fotografia architektury. Szczególnie stare opuszczone budynki. Gdzie coś takiego mogę znaleźć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Re: Do fotografów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 20:59 Praktycznie wszędzie:) pełno w samym mieście i w okolicach straszących ruin -kiedyś pięknych budowli. Odpowiedz Link Zgłoś
wild_guy Re: Do fotografów 07.09.08, 21:46 jesli wszedzie to gdzie na przyklad ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Do fotografów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.08, 22:07 ulica wiejska - dekoratex ponizej osadniczej - miedzy dzialkowa - mlyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Do fotografów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 22:28 ul KRAKUSA przy deptaku. Trzy kamieniczki. szczególny widok na ruiny od ulicy Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
popski Re: Do fotografów 13.09.08, 14:50 A może by tak poniemieckie klimaty postindustrialne w Nowogrodzie Bobrzańskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Do fotografów IP: *.ztpnet.pl 20.09.08, 14:00 Potwierdzam. Ostatnio bylem, fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
setrea Lubsko-super fotografie 22.09.08, 11:16 Pojedż do Lubska.Niesamowity klimat na starym dworcu kolejowym nieczynnym juz.Jedyny taki /ponoć/ w Polsce. Śpiesz się,bo zaraz może zniknąć z powierzchni ziemi, podobnie jak stara fabryka w Lubsku,gdzie Japończycy kręcili film o wybuchu bomby atomowej!!! Odwiedż także parę podzielonogórskich miejscowości, jadąc w stronę Kożuchowa.Tam też masz mnóstwo opuszczonych riun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUBSKO Re: Lubsko-super fotografie IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.13, 15:49 RÓWNIEZ LUBSKO NAWIEDZIŁ KLER UUUUUUUUUUUUUUUA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninuśka Re: Do fotografów IP: *.opera-mini.net 27.12.13, 16:01 A ja zadam trochę inne pytanie-gdybyście mieli wybrać jakąś charakterystyczną dla miasta budowlę,obiekt wart uwiecznienia na obrazie to co by to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seler Re: Do fotografów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.13, 18:43 ten wykastrowany pomnik może jest wart fotek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqa Re: Do fotografów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.13, 18:59 Muzeum - skansen w Ochli zamek ( ruiny ) Siedlisko, Otyń... Żary ... ( dobre pn. do foto. w HDR ) Rynek w Bytomiu Odrzańskim, ... Polecam poszukań w necie np. zabytki woj. lubuskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqa Re: Do fotografów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 18:44 Korzystając z okazji, tzn. tematu foto, poszukuję kogoś kto bawił się w kalibrację układu AF w Olympus-ie E510/520 z pozytywnym skutkiem. Dokładnie chodzi mi o porady dotyczące śrubeczki regulacyjnej lustra AF, a dokładnie typu klucza lub szczypiec itp. Mam to cholerne cudo robiące fotki z wyraźnym FF na ogniskowej 14 mm ( zuiko ED14 - 42 mm ). Serwis wujka OLO odpada, gdyz ten woła na starcie sumkę równą ceny takiego samego body w rynku wtórnym, ewentualnie nowego aparatu z obiektywem w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś