markoniec Re: tylko bez polityki prosze! 17.10.03, 19:44 no to prosze: "Trzech mężczyzn obserwuje dom. W pewnym momencie do domu wchodzą dwie osoby. Za pół godziny wychodzą trzy. Biolog mówi: Rozmnożyli się. Fizyk: Nie, to błąd pomiaru. Matematyk: Jak do środka wejdzie jeszcze jedna to dom będzie pusty..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan byłem dziś w górach... IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.10.03, 20:40 jedzcie natychmiast; są niewiarygodnie piękne; jesień w Sudetach, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: byłem dziś w górach... 18.10.03, 01:05 Nie za zimno już na Sudety? Czy może to już pora narciarska? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: byłem dziś w górach... 18.10.03, 07:54 u nas narciarska - minus dwa Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: tylko bez polityki prosze! 19.10.03, 19:45 markoniec napisał: > no to prosze: > "Trzech mężczyzn obserwuje dom. W pewnym momencie do domu > wchodzą dwie osoby. Za pół godziny wychodzą trzy. > Biolog mówi: Rozmnożyli się. > Fizyk: Nie, to błąd pomiaru. > Matematyk: Jak do środka wejdzie jeszcze jedna to dom będzie > pusty..." Bezrobotny analityk: Nie znamy stanu początkowego ani ilości wejść/wyjść, obserwujmy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: tylko bez polityki prosze! 20.10.03, 10:25 markoniec napisał: > "Trzech mężczyzn obserwuje dom. W pewnym momencie do domu > wchodzą dwie osoby. Za pół godziny wychodzą trzy. Policjant mówi: udana akcja To musi coś oznaczać – pomyślał Stirlitz nerwowo przerzucając książkę szyfrów. Stefan! Wracaj, bo ci nogi z d…y powyrywam!!! Wydziera się przez okno głowa w papilotach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: tylko bez polityki prosze! IP: *.arcor-ip.net 21.10.03, 09:29 Ile jest dwa razy dwa pytaja sie ucznia i nauczyciela ; cztery , odpowiada uczen, zazaz to sprawdze, powiada nauczyciel ; wyjmuje suwak logarytmiczny i po dluzszej chwili odpowiada ; zgadza sie, prawie cztery. Bedac w ZG. zabralem rodzine na wycieczke samochodem do Siedliska, minalem most na Odrze i mowie : no to jestesmy w Stanach ; jak to bez wizy ? pytaja sie wszyscy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej No to moze na grzyby ? IP: *.arcor-ip.net 18.10.03, 10:44 Niestety, to juz jesien, te minus 2 , 3 stopnie nie powinny miec wplywu na "kulostsc ziemi". Milo mi, ze istnieje grono ludzi kochajacych jesien; zaproscie mnie na grzyby, chetnie przyjade, tylko nie mowcie, ze "zamarzly" !. Za ew. "namiary " z gory dziekuje. Pozdrowienia Andrzej Hamburg. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: No to moze na grzyby ? 18.10.03, 13:49 z tego co wiem (ze slyszenia z pierwszej reki) to grzyby sa. nie powodziowo, ale jednak mozna znalezc. podawanie namiarow przeze mnie jednak jest zbyt ryzykowne:) a jesien poza miastem wyjatkowa. dzis w dodatku niesamowicie piekny dzien. zamuszona bylam do spaceru, ale w takich okolicznosciach przyrody nawet miasto nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: tylko bez polityki prosze! 19.10.03, 22:27 "Dano kawałek siatki inżynierowi, fizykowi i matematykowi, i poproszono, żeby za pomocą tej siatki ogrodzili jak największy kawałek terenu. Inżynier wytyczył kwadrat, fizyk - koło, a matematyk byle jak tę siatkę porozstawiał, wszedł do środka i zadeklarował, że jest na zewnątrz..." Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: tylko bez polityki prosze! 20.10.03, 20:45 Stirlitz szedł ulicami Berlina, coś jednak zdradzało w nim szpiega: może czapka-uszanka, może walonki, a może ciągnący się za nim spadochron? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Bin Laden grozi Polsce 20.10.03, 21:57 Szanowni Polacy! Najwyższa Rada Świętej Wojny Islamskiej, po zasięgnięciu opinii dowództwa Brygady Męczenników al-Aksa oraz przeanalizowaniu opinii na forach internetowych, stwierdza, że Wasz kraj nie nadaje się by uprawiać tu terroryzm. Jesteście chyba jedynym krajem europejskim, gdzie, na wieść o zagrożeniu atakiem,społeczeństwo samo podaje najlepsze cele, ze szczególnym uwzględnieniem siedzib najwyższych władz państwowych. W krajach, któe naprawdę nam zagrażają (np. USA) każda próba zamachu na siedzibę Prezydenta czy Kapitol, wywołałaby prawdziwą wściekłość w społeczeństwie, u Was - jedynie powszechny narodowy entuzjazm. Zastanawia nas - kto wybrał Wasze obecne władze? Czy nie macie wolnych wyborów? Czy znajdujecie się pod okupacją? Za mało wiemy o Polsce by znać odpowiedzi na te pytania. W każdym razie nie interesują nas akcje w kraju, podobnie jak nasz, okupowanym, czy też pełnym schizofreników - bo tylko takie 2 alternatywy są możliwe. Proponujemy przy następnych wyborach wybrać sobie władze których nie znienawidzicie po miesiącu (są u Was takie?) lub powszechne leczenie psychiatryczne z narodowej schizofrenii. Wtedy dopiero zaatakujemy. Z wyrazami szacunku dla Mieszkańców Lechistanu, Abdul al Azared Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: tylko bez polityki prosze! 21.10.03, 15:57 "Nikt zresztą nie wierzył w to, że Sewruk utopi się w płytkiej przerębli i przyszli tylko oglądać "Sewrukowe topienie", podobnie jak ludzie w wielkich miastach chodzą do różnych miejsc, gdzie za pieniądze można oglądać jak jeden drugiego zabija, ale nigdy naprawdę, bo potem wychodzą do ludzi i kłaniają się, cali i zdrowi." Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: tylko bez polityki prosze! 21.10.03, 16:21 w naszym wielkim mieście sugerują jeszcze kupić sobie fotel Odpowiedz Link Zgłoś