Dodaj do ulubionych

Posiadacze Gamecuba !

IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.10.03, 11:04
Hello, tak sobie wlasnie pomyslalem. Moze posiadzace Gamecubow - konsol Ninny
z Zielonej Gory, wymienialiby sie nawzajem grami. Szkoda mi bowiem wydawac
tyle kasy na coraz to nowshe gry. Pytanie jednak : Czy kogos z Zielonej Gory
na tyle zafascynowala konsola nintendo by ja sobie sprawic ? :) Pozdroofka
Obserwuj wątek
    • Gość: versace Re: Posiadacze Gamecuba ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.03, 15:22
      Nikt nie ma ?! Na Boga !
    • Gość: Mi Re: Posiadacze Gamecuba ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 10:47
      Ja mam czarnego gacka, ale nie da rady się wymienić bo mieszkam aktualnie w
      wawie. Moge ci poleciecić kilka gierek kóre są wyczesane na kubusia; Zelda Wind
      Waker, StarFox Adventures, Calibur też jes oks, a lekturą obowiązkową jest
      MArio PArty ale do tego potrzebujesz czterech padów i jest maksymalny odjazd.
      Nie dawno wyszedł Coul Calibur II wyczesana giera. Pozdr
      • Gość: Versace Re: Posiadacze Gamecuba ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.10.03, 11:19
        Qrcze, szkoda ze nikt w Zielonej nie ma Gacka :( Nie usmiecha mi sie kup[owanie
        coraz to nowszych gierek. Pozostaje tylko allegro, ale tam zamiast dvd
        przyjdzie mi kilo ziemniakow :) A Soul Calibura 2 mam, zamowilem przedpremiera
        • Gość: Miguel Re: Posiadacze Gamecuba ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:32
          Sporo gier na niemal wszystkie konsole oraz PC (plus filmy i muza) można
          pobrać za pośrednictwem systemu BitTorrent przez strone www.suprnova.org.

Cały system jest opisany w sieci, więc wyszukiwarki w ruch i do dzieła!
    • tezgucio Re: Posiadacze Gamecuba ! 25.10.03, 19:15
      Gość portalu: Versace napisał(a):

> Hello, tak sobie wlasnie pomyslalem. Moze posiadzace Gamecubow - konsol Ninny
      > z Zielonej Gory, wymienialiby sie nawzajem grami. Szkoda mi bowiem wydawac
      > tyle kasy na coraz to nowshe gry. Pytanie jednak : Czy kogos z Zielonej Gory
      > na tyle zafascynowala konsola nintendo by ja sobie sprawic ? :) Pozdroofka
      Grywasz?
      • tezgucio Re: Posiadacze Gamecuba ! 25.10.03, 19:16
        Przepraszam, to było do Miguela.
        • Gość: Miguel Re: Posiadacze Gamecuba ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 08:02
          Czasem grywam. Ale tylko w przygodówki! No może czasem skuszę się na jakąś
          strategię, ale musi być naprawdę bardzo dobra.
          • tezgucio Re: Posiadacze Gamecuba ! 27.10.03, 22:47
            Gość portalu: Miguel napisał(a):
            > Czasem grywam. Ale tylko w przygodówki! No może czasem skuszę się na jakąś
            > strategię, ale musi być naprawdę bardzo dobra.
            Ja po prostu nie mam kiedy, choć ochota by się znalazła.
    • Gość: versace Re: Posiadacze Gamecuba ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.03, 09:46
      Hmm, a macie gamecuby ? :-)
      www.suprnova.org - odpada, przeciesh nie mam wypalary dvd - zxa droga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka