Dodaj do ulubionych

biuro podróży Mega Tours

21.10.08, 13:37
Zdecydowanie polecam to biuro - perfekcja w działaniu, niezawodność,
a co najważniejsze nikt nie stara się nabić klienta w przysłowiową
butelkę! Już kilkakrotnie korzystaliśmy z Ich usług i zapewne
jeszcze nie raz tam zawitamy!
Obserwuj wątek
    • Gość: sawka Re: biuro podróży Mega Tours IP: 92.244.56.* 09.01.09, 19:36
      Odradzam| Niepolecam przez duże NIE Ale nic nie stoi abyś sam
      spróbował wtedy i ty sie tu dopiszesz. Ja zbierałem 2 lata na Egipt
      i moich mażeń MEGATOURS zrobił koszmar a w biurze było tak pięknie
      • Gość: podróżnik Re: biuro podróży Mega Tours IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.09, 22:23
        po pierwsze to nie Mega Tours organizował Twój wyjazd - oni są agentem
        sprzedającym różnych touroperatorów, a jeżeli chce się mieć extraa hotel za
        kiepskie pieniązki - no niestety wychodzi sie na tym jak Zabłocki na
        przysłowiowym mydle.Zanim kiedykolwiek pojedziesz w nastepną podróż polecam
        forum turystyczne ,tam dowiesz się wszystkiego o rejonach do którego sie
        wybierasz i rzetelnych Biurach Podróży - kto czyta i pyta ten nie błądzi.
        Ja jeżdziłam,jeżdżę i będę jeżdziła z Mega Toursem - tam mam zawsze jasno i
        klarownie przedsawione warunki i nigdy nie kupiłam kota w worku czego też zyczę
        wszystkim podróżniką;-)))
        • Gość: Robert Re: biuro podróży Mega Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 01:07
          tak troszkę na reklamę to idzie ale jeśli twierdzisz że tam tak fajnie to sam
          sprawdzę.
          • Gość: mm Re: biuro podróży Mega Tours IP: *.acn.waw.pl 19.01.09, 21:37
            Hej wszystkim, ja korzystałam w ostatnim czasie z Centrum Podroży, które mieści
            się w Focusie, fajna dziewczyna mnie obsługiwała, pełna kompetencja i
            rzetelność. Polecam!
        • Gość: Do podróżnika Re: biuro podróży Mega Tours IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.09, 22:19
          Mówi się, że "podróże kształcą". Kiepski z Ciebie uczeń, skoro podróżując tak często ze wspomnianym biurem popełniasz błędy ortograficzne. Nie pisze się "podróżniką", ale "podróżnikom"... Bu ha ha ha...
    • Gość: iiialaniii Re: biuro podróży Mega Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:27
      Ja korzystam z uslug biura p. TUI. Jakie sa wasze wrazenia dotyczace
      tego biura?
      • Gość: mm Re: biuro podróży Mega Tours IP: *.acn.waw.pl 19.01.09, 21:41
        Hej wszystkim, ja korzystałam w ostatnim czasie z Centrum Podróży, które mieści
        się w Focusie, fajna dziewczyna mnie obsługiwała, pełna kompetencja i
        rzetelność. Polecam!
    • Gość: przewodnik Re: biuro podróży Mega Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 10:11
      Ja korzystałem z usług tego biura podrózy
      www.maestral.pl/
      Bardzo solidna firma,szanujaca pieniadze i czas klienta. Szeroki
      wybór wczasów po atrakcyjnej cenie. Profesjonalisci w kazdym calu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka