Dodaj do ulubionych

Czekanie na internet czasem nie ma końca

01.12.08, 02:08
Jest w Warszawie taka instytucja / patrz poniższy link / - dzialaja
dość szybko i skutecznie w takich sprawach - Polecam
www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?
place=Menu01&news_cat_id=326&layout=1
Obserwuj wątek
    • Gość: MS Re: Czekanie na internet czasem nie ma końca IP: 212.160.172.* 01.12.08, 09:42
      "21 września pani Teresa podpisała umowę z TP SA na usługę Orange
      Freedom"

Umowę na usługę ORANGE FREEDOM podpisuje się z PTK Centertel
      (Orange) a nie z TP SA.
      W/w umowę można podpisać np. w telepunkcie, ale mimo wszystko umowa
      zawarta jest między Konsumentem a PTK Centertel.
      • Gość: Łukasz Re: Czekanie na internet czasem nie ma końca IP: 78.8.222.* 01.12.08, 11:34
        W takim razie co TP S.A. do tego że ta kobieta ma internet w Orange nie kumam.
        Orange to inna firma i TP to inna firma a ja jak chce to mogę mieć internet i tu
        i tu a co nie wolno mi niby??
    • ranita_08 Jedna i ta sama formułka 01.12.08, 09:49
      TP ma na każdy problem jedna i tą samą durną formułkę. Za żadne
      skarby bym nie chciała z ich usług korzystać. Olbrzym na kurzych
      łapach.

-----------------------------------------------------------------
      Godny uwagi jest ten, kto mądrze mówi, a nie ten, kto ma prawo do
      mównicy
    • Gość: y Czekanie na internet czasem nie ma końca IP: *.xdsl.centertel.pl 01.12.08, 10:35
      Standardowe praktyki pracowników TP.
      W kwietniu zawarłem umowę z Netią. Po 2 tygodniach otrzymałem odpowiedź: brak warunków technicznych.
      Poszedłem do tele punktu w Tomaszowie Maz. wyjaśnić przyczynę i otrzymałem informację, że rzeczywiście "brak warunków" ale gdybym chciał kupić neostradę, to da się załatwić. Wyraziłem więc chęć i "dało się załatwić". Po 2 tygodniach dostałem info, że mogę już kupować neostradę.
      Zrobiłem inaczej. Ponownie podpisałem umowę z Netią i mimo, że dokładnie sprawdzili - znów "brak warunków technicznych".
      Podczas kolejnej wizyty w tele punkcie obsługa już nie była miła i twardo usłyszałem, że umowa z Netią nic mi nie da a jak nie wezmę neostrady, to mnie odłączą i znów nie będę miał "warunków technicznych".
      Ewentualnie Orange.
      • Gość: Normalny Ludzie obudźta się, zmienił sie ustroj ! IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.08, 11:22
        Dzwonić i pisać do UKE. Oni sprawiają cuda - sprawdźcie ! A Orange
        czy TPSA to te same żabojady - France Telecom. Państwowa Francuska
        firma żeruje na naiwności Polaków !

www.uke.gov.pl - tam znajdziecie wszystko.
    • Gość: areq Czekanie na internet czasem nie ma końca IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.08, 16:39
      Z telekomuną zerwałem w ub. roku na rzecz innego operatora. Jakoś mi się udało -
      bez rozprawy sądowej, ale po wielu telefonach i emailach wprost do Zarządu
      "firmy" - odebrać od TPSA TRZY TYSIĄCE wyłudzonych przez nich rachunków. NIGDY i
      choćby nawet za GRATIS nie podpisze z tą firmą ŻADNEJ umowy! Bonusem jest to, że
      nie muszę już wydzwaniać na "obłędną linię: 9393" i ciśnienie mi wróciło do 120/80.
    • Gość: homo_googleticus Akurat w Zielonej Górze w dekegaturze UKE IP: 89.108.213.* 01.12.08, 18:00
      siedzą pozerzy, którzy jeszcze 2-3 lata temu pracowali w tepsie. Sami siebie
      kontrolują?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka