cmentar 16.01.09, 13:20 HA DZIS PREMIERA TRANSPORTER 3 W KINIE NYSA ALE NUMER TO KINO MA TEN FILM A CINEMA NIE MA CZYŻBY STARE KINO ZACZĘŁO WYGRYZAC NOWE :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: projektor Re: KINO NYSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 16:46 No i co z tego? Chyba lepiej poczekać na premierę w lepszym kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: KINO NYSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 17:21 lepszym?? ja nie rozumiem tych peanów nad Cinema City. TAM TE MALE SALE SĄ BEZNADZIEJNEEEEEEEEEEEEE Wole juz NEWE i Nysę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iluzjon Re: KINO NYSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 22:23 w Nysie nie smierdzi popcornem i nikt nie beka po coli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektor Re: KINO NYSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 23:19 Za to jest dźwięk mono i ekran prawie jak TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iluzjon Re: KINO NYSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 23:23 i jest MAGIA kina a nie macdonalds z filmami i smierdzacy olejem..... Odpowiedz Link Zgłoś
cmentar Re: KINO NYSA 17.01.09, 11:45 z tego co widze nie posiadasz wystarczajacych informacji o tym kinie od paru lat jest tam dzwiek SR a ekran nie moze byc za duzy bo i sala nie jest wielka wiec to logiczne poruwnaj sobie teraz cinema city salki male a ekrany tak wielkie ze czlowiekowi łeb peka po seansie wiec powinny byc ekrany dostosowane do sal tzn.ich wielkosci Odpowiedz Link Zgłoś
cmentar Re: KINO NYSA 17.01.09, 11:49 cmentar napisał: > z tego co widze nie posiadasz wystarczajacych informacji o tym kinie od paru la > t > jest tam dzwiek Dolby SR a ekran nie moze byc za duzy bo i sala nie jest wielka wiec > to logiczne poruwnaj sobie teraz cinema city salki male a ekrany tak wielkie ze > czlowiekowi łeb peka po seansie wiec powinny byc ekrany dostosowane do sal > tzn.ich wielkosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooop Re: KINO NYSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:03 Nysa i Newa to kina dla emerytów i rencistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ooop Re: KINO NYSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:41 ciezkie dziecinstwo miales.... rodzice nie chodzili z Toba do KINA a brali do McDonalds? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wow Re: KINO NYSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:52 RÓWNIEŻ uważam,że jedyną fajną sprawą w multipleksie są wygodne siedzenia. reszta jest przereklamowana i już! NEWA I NYSA powinny sie ostać. Ludzie chodzmy na seanse to sie utrzymają! popkornowcy niech chodzą żreć popkorn i bekać...do cinema city. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubuski popcorn KINO NYSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 11:36 Kino Nysa -dla mnie to prawdziwe "Cinema Paradiso". Kino Newa - będzie trzymać swój "poziom" i wystrój tak długo dopóki nie zmienią gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: KINO NYSA 21.01.09, 19:14 Gość portalu: lubuski popcorn napisał(a): > Kino Nysa -dla mnie to prawdziwe "Cinema Paradiso". właśnie chciałam napisać to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
cmentar Re: KINO NYSA 18.01.09, 12:30 Madre słowa Wow chociaż byłem raz u nich na seansie na max peyn i nie byłem zachwycony z tych foteli a to ze piszesz ze wrócmy do starych kin zeby je utrzymac to wielki szacuneczek dla ciebie!!! powinnismy chodzic do starych kin bo jak ich zabraknie to cinema podniesie tak ceny biletów jak to sie stało w innych miastach podniesli na maxa do 28zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: KINO NYSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 21:51 Nysa to KINO..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: KINO NYSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 13:33 Nie wyobrażam sobie tego ze Nysa zniknie. To kino w poniemieckich murach ma klimat. Wenus w postkomunistycznym straszydle to nie było to. Trzeba chodzic na seanse do Nysy ..koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
nigra54 Re: KINO NYSA 11.05.09, 23:19 Do dyr.kina Nysa.Czy mogę liczyc na obejrzenie filmu Wajdy"Tatarak"? Przecież to bardzo ważny nowy,polski film.Zielona Góra jest miastem,w którym możemy /tak myślę/ liczyć na zauważenie,że już dawno po premierze tego filmu a u nas? cisza. Nie rozumiem a czasami się wstydzę,że my na takim końcu w porównaniu do innych miast.Czekam na odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś