Gość: rer IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.03, 22:20 Kill Bill super film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rer Re: Byłem w kinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.03, 22:24 afe-lek napisała: > W kinie, czy na filmie? ;-) I to i to. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Byłem w kinie 11.11.03, 22:27 Gość portalu: rer napisał(a): > I to i to. a film podobno brutalny o tą drugą część nie pytam ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Re: Sam byłeś? I nie bałeś się? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.03, 22:51 Bałem się,że zbyt szybko sie skończy-piękny miły film o niesieniu sprawiedliwoSci. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Sam byłeś? I nie bałeś się? 12.11.03, 13:21 Gość portalu: rer napisał(a): > Bałem się,że zbyt szybko sie skończy-piękny miły film o niesieniu > sprawiedliwoSci. W takim razie dobrze, że chodzisz do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Sam byłeś? I nie bałeś się? 12.11.03, 23:00 Gość portalu: rer napisał(a): > piękny miły film o niesieniu sprawiedliwoSci. mowa o tym kill bill-u tarantino? z duza iloscia czerwonej farby? nie o malarzach?? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Sam byłeś? I nie bałeś się? 12.11.03, 23:04 arwena napisała: > Gość portalu: rer napisał(a): > > piękny miły film o niesieniu sprawiedliwoSci. > mowa o tym kill bill-u tarantino? z duza iloscia czerwonej farby? > nie o malarzach?? czerwoną farbą malowane na ekranie - dzisiejsze subtelne kino artystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: Sam byłeś? I nie bałeś się? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.03, 10:28 Niestety podejrzewam, że w kinie Newa (jak i w Wenus i Nysa) ogląda sie film na pół gwizdka - wiem, że te kina mają swój niepowtarzalny klimat:) ale byłem na KILLBILL w Poznańskim Multikinie i mnie pozamiatało: ekran wielkości bloku mieszkalnego i ten dźwięk(!) - miecze świszczą nad głową i naokoło (Dolby Digital 5.1), fotele wygodniejsze niż w biznes class w samolocie, miejsce na nogio nawet dla koszykarza Zastalu a jak przed Tobą siądzie jaki siatkarz z Poznania to nic a nic nie zasłania Ci obrazu. No po prostu warunki na miarę XXIwieku a cena za bilet studencki taka jak w ZG (12zł). Czy doczekamy sie w ZG takiego przybytku? I dont think so... Byłem wczoraj na NACIĄGACZACH R.Scotta w NYSIE i na widowni (uwaga, uwaga) 7osób - nikomu nie opłaca sie budować wielosalowych kin o podwyższonym (normalnym?) standarcie w mieście z 30%-wym bezrobociem... Na MATRIXA 3 jade znów do Poznania bo u nas to chyba wysiadło w WENUS nawet te stare DOLBY SOUROND... Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Sam byłeś? I nie bałeś się? 13.11.03, 15:13 a stanu niewolniczego pójdą do Nysy Odpowiedz Link Zgłoś