arolak 28.01.09, 11:21 Czy ktoś wie gdzie teraz pracuje? Odeszła i to co oferuje salon Rerusso teraz to niski poziom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niezadowolona Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 02:08 Potwierdzam. Byłam, sprawdziłam. Kawa w plastikowych kubkach, zimno w pomieszczeniach, miała być wizażystka lub choćby ktoś, kto umie doradzić w sprawie koloru. Oprócz tych mankamentów kolor włosów wyszedł zupełnie inny od spodziewanego. Nigdy więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.centertel.pl 20.02.09, 00:51 polecam dobre salony w zielonej sprawdzone: viva,spiewak matyja,piweccy,ewa auchan,mrcin szczap,to slony na poziomie w tym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 22:05 A Pani"niezadowolona" powinna iść do szkoły na naukę poprawnej polszczyzny.Pozdrawiam Panie z salonu Rerusso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Agnieszka Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.09, 16:57 Powiem szczerze ze poziom salonu jest na wysokim poziomie zawsze ale to zawsze mila i wspaniala obsluga decyzje podejmoane przez fryzjerki sa zawsze sluszne i godne wysluchania poniewaz Panie pracujace w tym salonie sa wyszkolone na wysokim poziomie i wiem ze zawsze dobrane kolory i sciecia bede odpowiednie do ksztaltu mojej twarzy i nie tylko ... wychodze zawsze zadowolona dlatego prosze tak nie pisac i szanowac drugiego czlowiek bo prezentowanie sie z niska kultura osobowosci nie prowadzi do niczego dobrego i lepiej w zyciu nie palic mostów pozdrawiam i polecam salon RERUSSO i dodam jeszcze jedno serdeczne pozdrowienia dla Pani Kamili ktora nosi glowe za wysoko klania sie kultura i szacunek ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.range86-134.btcentralplus.com 28.02.09, 22:55 Kamilo !!! przez to co piszesz przemawia tylko zazdrość i zwyczajna zawiść.Jestem jedną z wielu klientek salonu RERUSSO i możesz mi wieżyc ze nie zaufała bym nikomu innemu, jeśli chodzi o moje włosy ! w salonie pani Zosi za każdym razem mogę liczyć na fachową radę odnośnie koloryzacji , strzyżenia czy fryzury okolicznościowej !!! gorąco polecam właśnie ten salon ponieważ odróżnia go od innych salonów jeszcze jedna ważna cecha WSZYSCY pracownicy RERUSSO są uśmiechnięci i pozytywnie nastawieni do klientów !!! możne też powinnaś tego spróbować...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megii Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.aster.pl 11.08.09, 22:06 tak tak kawa w plastikowych kubkach!!!np u kaliny na sląskim tego nie ma!!!a w ogole bardzo mocno polecam ten salonik kaliny cieplo, milo i przyjemnie bardzo!!!! dziewczyny ciekawie pracuja a kalina swietnie strzyze!!!polecam)))) Odpowiedz Link Zgłoś
x.teddy_y Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso 27.02.09, 12:08 Pani Kamila jak widać reprezentuje bardzo niski poziom nie tylko jako fryzjerka ale przedewszystkim jako były pracownik uciekając się do takich praktyk.Jestem klientką właścicielki salonu od ponad 5 lat i jedyne co mogę powiedzieć to że nie zamieniłabym jej na żadną inną. Droga Pani Kamilo nie wiadomo jak poprowadza Panią drogi w życiu a może kiedyś trzeba będzie wrócić do Rerusso???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 22:00 Zgadzam się z Pani opinią na temat salonu Rerusso. Poziom jest bardzo wysoki,miła atmosfera.Panie które tam pracują znają się na swoim fachu,zawsze jestem zadowolona z koloru i ścięcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
edytka299 Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso 27.02.09, 22:28 Zupełnie, nie rozumiem, jak salon który zatrudnia oprócz Pani Kamili, jeszcze kilku wspaniałych fryzjerów, ma tracić na wartości z powodu właśnie jej odejścia. Osobiście korzystam z usług salonu Rerusso od kilku lat i jestem szczerze zachwycona. Pani Zosia, która zajmuje się właśnie moimi włosami, jest nie tylko wspaniałą i utalentowaną fryzjerką, z niesamowitym zmysłem do tworzenia fryzur, ale również wspaniałym człowiekiem. Uważam, że pisanie, iż salon oferuje niski poziom, jest głęboko niesprawiedliwe i krzywdzące, i nie wiedzieć czemu, jest to raczej akt bezsilności i rozpaczy człowieka, który to napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 02:10 Nie rozumiem, dlaczego wyrażona przeze mnie opinia na temat jakości usług oferowanych przez salon Rerusso wzbudziła tyle niezdrowych emocji i dziwnych podejrzeń. "jest to raczej akt bezsilności i rozpaczy > człowieka, który to napisał...: - jedna z pań dokładnie nazwała, co czułam wychodząc z tego salonu. W w/w salonie znalazłam się skuszona informacją zamieszczoną w internecie na temat pracujących tam pań. Niestety nie wyszłam stamtąd zadowolona i chciałam, aby moja obiektywna opinia zrównoważyła peany na cześć dokonań pracujących tam pań. Mam wrażenie, że panie oczekujecie, że wszyscy podzielą Waszą opinię. Tylko dlaczego mamy to robić, skoro nie jest to prawda? Szykany wobec osób, które wypowiedziały się negatywnie na temat salonu, delikatnie mówiąc, są nie na miejscu. Zadziwiła mnie pani "madzia", która odwołała się do mojej rzekomej złej polszczyzny. To czysta dziecinada posługiwać się takim argumentem w dyskusji na temat koloru włosów i rodzaju fryzury. Żałosne pani "madziu". Cenne natomiast są wypowiedzi pań, które wyraźnie wskazują na to, która fryzjerka z Rerusso jest godna polecenia. Ja poszłam w ciemno i nie udało mi się. Nadal przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka299 Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso 01.03.09, 13:18 Droga Pani "niezadowolona", nikt nie oczekuje, że będzie Pani podzielać zdanie osób, które są zadowolone z usług salonu "Rerusso". Mogę zrozumieć, że była Pani rozczarowana, ale skoro była tam Pani tylko raz, to chyba może się Pani wypowiedzieć na temat konkretnej osoby i usługi jaką ta osoba wykonała, a nie podważać umiejętności wszystkich pracujących tam Pań. No a komentarze, że "kawa w plastikowych kubkach", proszę Pani, to nie kawiarnia, a salon fryzjerski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 19:20 Szanowna Pani edytko229! Ma Pani rację w kwestii dotyczącej uwag personalnych. Powinnam swoje zastrzeżenia odnieść do konkretnego pracownika tego salonu, jednak nie wiem, na kogo trafiłam, ponieważ, jak wspomniałam wcześniej, byłam tam pierwszy raz. Pani, która farbowała mi włosy zaproponowała kolor toffi, zgodziłam się. Kiedy zdjęła ręcznik, okazało się, że zamiast toffi jest czekolada. Na co fryzjerka zareagowała stwierdzeniem, że tak też jest ładnie, co druga natychmiast potwierdziła. Ciekawe, jak Pani zareagowałaby na taką sytuację? Nie byłam zadowolona, więc przestrzegam, że nie wszystkie panie z salonu Rerusso prezentują wysoki poziom. A propos kawy. Jeżeli właściciel salonu fryzjerskiego decyduje się na podawanie klientom kawy lub herbaty, powinien zadbać o właściwą oprawę. O plastikowych kubeczkach nie ma mowy w salonie fryzjerskim Ingo przy ulicy Stromej, w salonie pani Magdy przy Kilińskiego oraz u pani Kaliny na Śląskim. Rozumiem, że to nie kawiarnia, ale czy na podobnej zasadzie nie mogę oczekiwać tego, że w salonie będzie na tyle ciepło, że nie będę miała dreszczy, bo to nie solarium? Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za dyskusję na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.ztpnet.pl 06.03.09, 17:21 Jestem klijentka salonu Rerusso od 2 lat i ZADOWOLONA bylam i jestem caly czas. Pani fryzjerki Kamili nie poznalam ale nie uwazam ze z odejsciem jednej osoby salon fryzjerski traci cokolwiek z swojej renomy. Szczegolnie ze pamietajmy iz na marke pracuja wszyscy pracownicy. A tak apropo to moze to Ona Pani Niezadowolonej sprawila ta niezbyt udana fryzurke? Co do picia herbatay w takim czy innym kubku: ludzie a jakie to ma znaczenie?! odrazu dostrzegam nutke zlosliwosci. Powiem tak: na swieta siostra zafundowala mi "prezent" wizyte w salonie fryzjerskim swietnej renomy gdzie herbatke czy kawke to Panie fryzjerki podawaly w bodajze chinskiej porcelany. I co z tego wyszlo? Wypilam w porcelanie a wlosy mialam zrobione tak ze plaklam przez 2 dni a odratowala mi je Pani Asia z salonu Rerusso. Bo moi drodzy lepiej pic z plastikowego kubka niz z porcelany a na glowie miec lad i porzadek niz niewaidomo co. Trzeba miec swoj salon, swojego fryzjera a nie skakac i szukac wiatru w polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.aster.pl 11.08.09, 22:12 ooo tak u pani kaliny nigdy nie podano mi kawy czy herbaty w plastiku bo to zenada jakas jest !!!malo tego u pani kaliny herbate podaja nawet z sokiem malinowym )))jak u mojej babuni)))) polecam ten zakladzik bo strzyzenie jest super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 18:25 EPTAKnA D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsara Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.13, 17:58 na dzień dzisiejszy muszę powiedzieć, że chociaż ani pani Kamila, ani pan Zbyszek juz tam nie pracują, to salon jak dla mnie nadal trzyma poziom. zatrudnia wielu innych dobrych fryzjerów, w tym chociażby Arka Bułkę, do którego zawsze się umawiam i jakoś zawsze wychodzi tak, jak chciałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Fryzjerka Kamila z Rerusso IP: *.cdma.centertel.pl 04.05.14, 19:21 alez wy fryzjerzy drzecie koty, jad sączycie przeciw sobie, a tak naprawdę liczy się jakość usług!!!!!!!!!!!!!!!Jak w życiu!raz lepiej, raz gorze wyjdzie!Ludzie cudów nie ma!Poza tym, musisz jasno mówic, o co ci chodzi, czego oczekujesz... Podpisuję się pod jakością usług Rerusso!!!!!!!!!Pani Zosia i Pan Bartek!!!Mistrzowie!Pani Zosiu....to, co mnie urzekło w Pani salonie to.....indywidualne podejście do klienta!Najpierw Pani rozmawia, ogląda włosy, nie ma taśmówki, po której wszyscy wychodzą tak samo, jak z matrycy!!!!!Fajnie u Was.Powodzenia.Klientka. Odpowiedz Link Zgłoś