Dodaj do ulubionych

Koncert: Maria Peszek prowokuje inteligentnie

08.02.09, 19:12
60 PLN to była cena biletów najtańszych, weszło na nie może kilka osób.
Zdania typu "Nie ma oporów, by nazywać się nimfomanką i otwarcie mówić o tym, że kochać jej się chce" i "Nie kryje też tego, że w głowie przepaliły jej się wszystkie bezpieczniki, stąd tytułowa awaria" nic nie mówią o koncercie ani o Marii. Abstrahując, że na płycie śpiewa, że staję się nimfoMAŃKĄ. W ogóle całość sprawia wrażenie pisanego "na kolanie". Żałosne, że to poszło na stronę...

Obserwuj wątek
    • Gość: Pawłasek Re: Koncert: Maria Peszek prowokuje inteligentnie IP: *.aster.pl 08.02.09, 19:41
      Maria jest aseksualna... :]
    • sasser.g Koncert: Maria Peszek prowokuje inteligentnie 08.02.09, 22:41
      Diskoteka Avaria albo klub Awaria na Zaciszu, spokojnie... to tylko Awaria!
      ;-) opa opa, to nasza Europa! :)
    • Gość: ja ja aj Koncert: Maria Peszek prowokuje inteligentnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 23:44
      zgadzam sie , artykul bardzo słaby. zastanawiam sie czy recenzentka była na tym
      koncercie. zastanwiam też, na jakiej podstawie są przyjmowani do pracy
      redaktorzy z GW Zielona Góra
    • Gość: Azja Koncert: Maria Peszek prowokuje inteligentnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 01:08
      Mnie również zawiódł ten artykuł.
      Co to niby miała być recenzja??????????
      • Gość: Rafał Re: Koncert: Maria Peszek prowokuje inteligentnie IP: *.aster.pl 10.02.09, 10:28
        Ja i tak wolę Dodę .
        • Gość: maŃka Re: Koncert: Maria Peszek prowokuje inteligentnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 11:47
          arytkuł jak z wypracowania słabego gimnazjalisty, to koło recenzji
          nawet nie leżało. to że pani redaktor zacytowała kilka wersów z
          płyty miało niby pokazać że ja przesluchala?
          jaka gazeta tacy redaktorzy..
          • Gość: Ania Re: Koncert: Maria Peszek prowokuje inteligentnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 23:19
            Nie czepiaj się gazety!
            Nic jej nie można zarzucić..przecie.
            Może to stażystka pisała.
            Co nie zmienia faktu,że nie powinni tego wydrukowac i tyle.
    • koczot Koncert: Maria Peszek prowokuje inteligentnie 13.02.09, 10:49
      Jak dla mnie Peszek z plyty dobrze tylko smakuje.
      Klimat, teksty intymnosc jej w zaciszu pokoju najlepiej brzmi.
      Na zywo jest sztuczna. Caly czs w glowie smetne jej melodie brzmia nijak nie pasujace do rytmow jej zywych koncertow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka