Dodaj do ulubionych

doktor Soroczyński

25.02.09, 12:26
gdzie przyjmuje teraz? Bo a Aldemedzie już nie...
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: doktor Soroczyński IP: *.acn.waw.pl 25.02.09, 12:29
      Szkoda :(
      • Gość: kb Re: doktor Soroczyński IP: *.ztpnet.pl 25.02.09, 16:26
        szkoda, fajny był. Dacie znac gdzie przyjmuje teraz
        • Gość: ola Re: doktor Soroczyński IP: *.acn.waw.pl 25.02.09, 20:51
          Może wystarczy zadzwonić do Aldemedu i się zapytać gdzie teraz przyjmuje powini udzielic taką informację!
          • Gość: erra Re: doktor Soroczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:16
            dzwoniłam, nie wiedzą
            • Gość: ola Re: doktor Soroczyński IP: *.acn.waw.pl 26.02.09, 12:23
              Tel. z jego pieczątki :) 602379450 To powinno zadziałać!
              • Gość: DrFilozofii To on ma doktorat ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 13:04
                ak to jest,bo nie wiem jak Pan Soroczyński, ale do wszystkich
                lekarzy zwracamy się doktorze, a zaledwie kilka procwnt z nich może
                pochwalić się doktoratem.
                • Gość: kb Re: To on ma doktorat ? IP: *.ztpnet.pl 26.02.09, 18:50
                  DrFilozofii - po co piszesz nie na temat i zasmiecasz wątek?
                  • Gość: Hejka Re: To on ma doktorat ? IP: *.acn.waw.pl 01.03.09, 22:59
                    I co dzwoniłyście? Jakby co to dajcie znać gdzie ten doktorek sie zakamuflował ;)
    • Gość: pacjentka Re: doktor Soroczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 07:58
      dr soroczyński znowu będzie przyjmował w aldemedzie. wraca od 23
      marca:)
      • Gość: Moni Re: doktor Soroczyński IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.09, 11:57
        Dziewczyny uważajcie bo on stosuje takie metody,kto się do niego rejestruje i 3
        razy nie poinformuje że np.odwołuje wizytę,pan doktor wpisuje do komputera ,że
        nie życzy sobie tej pacjentki więcej.
        Ja miałam taką sytuację,czekając miesiąc do niego na wizytę,Pani w recepcji na
        cały głos ,że doktor se pani nie życzy na wizycie....szok przeżyłam.
        Tłumaczyłam że nie zawsze mogę zadzwonić i poinformować(mam dziecko
        niepełnosprawne i różnie to bywa) ,że mnie nie będzie,ale niestety nic to nie dało.
        Tylko ciekawa jestem ,czy by mnie przyjął jakbym zapłaciła za wizytę,czy też
        została bym poinformowana, że sobie mnie nie życzy....żenada.
        • Gość: pacjentka Re: doktor Soroczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 12:26
          i bardzo dobrze że stosuje taką zasadę, bardzo mi się to podoba.
          jeżeli się rejestrujesz i nie zgłaszasz na wizyty to blokujesz
          miejsca dla innych kobiet. świetny pomysł lekarza, jak się lekceważy
          ustalenia z nim ( a za ustalenie można uznać rejestrację na
          konkretny dzień i godzinę), to trzeba szukać innego lekarza który
          sobie na to pozwoli. jak umawiasz się z koleżanką na kawę i nie
          możesz pójść to odwołujesz spotkanie, czy umawiasz się po kilka razy
          i bez poinformowania jej o tym ignorujesz termin spotkania? z
          pewnością powiadamiasz, bo się więcej z tobą nie umówi, to samo
          dotyczy spotkania z lekarzem, kosmetyczką, bankowcem itd.zwykłe
          zasady poprawnych kontaktów międzyludzkich, nic więcej.
          • Gość: mama 2 Re: doktor Soroczyński IP: 92.244.57.* 13.03.09, 12:47
            Dla mnie to żaden lekarz.Niestety miałam tą nieprzyjemność być jego "pacjentką"
            przez krótki czas;kiedy wyniki usg okazały się nieciekawe nawet nie chciał ze
            mna porozmawiać, wytłumaczyć z czym to się wiąże - bo wpadłam do gabinetu kiedy
            on akurat siedział i spokojnie czytał gazetkę;dodam że żadna pacjentka nie
            czekała na wizytę.Kiedy łaskawie w końcu odpowiedział na moje pytania , to tylko
            mnie dobił, a w zasadzie cała jego wypowiedz sprowadzała się do tego że poród
            nie w Zielonej Górze , bo szpital nie jest przygotowany na trudne przypadki itp.
            a ja wyszłam w totalnym szoku.Dopiero u innego lekarza dowiedziałam się, że
            wszystko może się jeszcze zmienić, że jeszcze xza wczesnie przesądzać jak to się
            w ogóle rozwinie. I Bogu dzięki wszystko się skończyło ok, mam kochane zdrowe
            dziecko,a wg tego pana to juz czekał nas tylko wózek , niedorozwój itp... już
            więcej na gorąco dowiedziałam się od Pana technika radiologii który wykonywał
            usg, i on wykazał dużo zrozumienia i wyczucia, jak kobieta w ciąży może się
            poczuć słysząc nieciekawe wiadomości.Jako lekarz i człowiek jest po prostu do
            niczego.I jak tu nie myśleć, że jesli nie pójdzie się prywatnie to wiadomo jaka
            będzie opieka... nie obrażając innych LEKARZY którzy mimo wizyty w ramach NFZ
            potrafią naprawde zając sie pacjentem.pozdrawiam dr Lacha :)
            • er_ra Re: doktor Soroczyński 13.03.09, 14:12
              Cóż, to, że Ciebie tak potraktował, nie znaczy, że jest złym lekarzem, ja
              słyszałam wiele dobrych opinii.
            • Gość: lekarz Re: doktor Soroczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 08:32
              USG nie wykonuje technik tylko lekarz radiolog:)
    • Gość: m Re: doktor Soroczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.09, 15:36
      w musi
      • Gość: wiki Re: doktor Soroczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 15:50
        Nadal przyjmuje w ALDEMED, choć już nie kilka razy w tygodniu, jak
        to było wcześniej. Nadal do niego chodzę tam do Aldemed przy
        teatrze.Następną wizytę mam na sierpień, więc te jego przyjęcia są
        już chyba na stałe ustalone. I polecam, fajny lekarz z niego.
        • Gość: mada Re: doktor Soroczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.09, 23:52
          Niekompetentny lekarz. Odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka