Dodaj do ulubionych

Remonty mieszkań

01.03.09, 20:48
tanio i solidnie 722379144
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Remonty mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 12:21
      A fakturę wystawisz ROBOLU ? czy jak połowa kmiotów którzy z podwieniętym ogonem spierd..... a UK będziesz walic fuszki na czarno ? Nie wychylaj się tak z tym numerem tel. bo US go dostanie a Ty osmarkasz się jak zapłacisz 900 zł ZUS i reszty podatków. Odechce się wówczas remontu mieszkań.
      • Gość: do Andrzeja Re: Remonty mieszkań IP: 92.244.58.* 03.03.09, 18:15
        czyżby sfrustrowany tzw "deweloper" któremu coś poszło inaczej ??
        aż miło się czyta

Andrew ty zapewne za usługę policzysz 100/h + rata za samochód + zus
        + VAT

:-)
        • Gość: Andrzej Re: Remonty mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 20:10
          Nie i sam jestem przeciwny tej developerskiej braci. Wiesz dlaczego ?
          bo przez układy wygrywają przetargi które przerastają ich najśmielsze oczekiwania co do materiału, robocizny i mozliwości wykonawczych. Wówczas dopiero poszukują podwykonawców którzy za psie żarcie wykonają czarną robotę, gów...o przy tym zarobią i jeszcze wystawią takiemu cwaniakowi fakture. Piszę w imieniu małych firm którym albo deweloperzy albo pracujący na czarno zabierają pracę.
          Myslisz że łatwo jest konkurować z Marianem który wraz ze Zdzichem wywaleni na zbity pysk z UK pierwsze co łapią się roboty w kraju ?
          Przejedz się po budowach i zapytaj kto ma firmę, siedzą szczurki po kątach i tylko trzęsą tyłkami aby czasem nie wpadła jakas inspekcja pracy lub inna kontrola. Owszem wpadnie ale wówczas kiedy firma uczciwie wywiesi że ten dom buduje firma X, jest to sygnał że mozna im dowalić bo jest komu. Taki co robi na czarno zawsze się wykpi i nawet spierniczy do lasu pozostawiając graty na budowie.
          jak moze być dobrze w budownictwie kiedy deweloperzy bez mocy przerobowych oraz pracujacy na czarno opanowali prawie całą branżę ?
    • Gość: zenek Re: Remonty mieszkań IP: *.ztpnet.pl 03.03.09, 17:36
      No i po co te nerwy? Jestem za uczciwością. Załóżmy, że pan
      malarz bierze srednio 25 zł/h. W ciągu 8 h może odnowić
      pokój- dostanie za to 200 zł (+obiad + napiwek). Miesięcznie
      może zarobić co najmniej 4000 zł, czyli jest w stanie zapłacić
      ZUS i podatek oraz wystawić fakturę za wykonaną usługę.
      Problem w tym, że w ZG brak prawdziwych fachowców.
      • Gość: Andrzej Re: Remonty mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 20:03
        Załóżmy ??? jestem więcej jak pewien że facet robi na czarno. Pełno takich "fachowców" po słupach wykleja swoje zdrapi-wydzierki z numerem telefonu. Potem sami sobie jesteście winni kiedy po takim kolesiu występują usterki. Może zacząc grać fair bo firmy które naprawdę postępują uczciwie zostają z ręką w nocniku. Podobnie jest z ludzmi którzy robią fuchy po pracy kiedy to przez 8 godzin obijaja się aby po pracy nabrać zapalu do roboty. W tym kraju ma być lepiej ???
        • Gość: jacek Re: Remonty mieszkań IP: *.baj.pppool.de 04.03.09, 00:30
          Andrzej a mi się wydaje że ty zwyczajny partacz jesteś dlatego o robote trudno.Jakość uslug nie bierze się z możliwości wystawienia faktury.Mialeś swoje pięć minut ale to se ne wrati.Moja rada weź się chlopie do roboty!
        • Gość: gosc Re: Remonty mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 12:31
          Panie Andrzeju,potrzebuje kogoś do remontu.Niewielki.Jeśli Pan jest
          zainteresiwany wyślę namiary na priv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka