Dodaj do ulubionych

dr Jacek Smyka ł- namiary

22.04.09, 14:49
Czy ktoś może podać mi namiary na pana dra Smykała. Czy przyjmuje on
prywatnie, czy tylko na kasę chorych?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 16:32
      Popytaj nz oddz. zakaznym,dowiesz się najlepiej
      • Gość: brawo Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:48
        a co? on ma tytuł doktora? od kiedy? zwykły lekarz
        • Gość: gosc Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.09, 09:30
          ostatnio widzialam chyba jego nazwisko na drzwiach w poliklinice.moze tam
          przyjmuje....ja chodzilam do dr.Dabek.bylam bardzo zadowolona ale wizyty tylko
          prywatne:(
        • Gość: Slum-Dog Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: 92.244.44.* 28.04.09, 02:11
          > a co? on ma tytuł doktora? od kiedy? zwykły lekarz

A co? Nie wiesz, że lekarz=doktor?
          • Gość: brawo Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 10:21
            Na tytuł doktora trzeba sobie zasłużyć! Ciemny lud gada, że lekarz =doktor
            • Gość: Slum-Dog Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: 92.244.44.* 30.04.09, 00:56
              Zazdrośnicy jacyś jesteście czy co? Wiadomo że wzięło się to z obcych języków.
    • Gość: astka111 Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.aster.pl 23.04.09, 21:56

Dr.Smykał przyjmuje przy oddziale zakażnym raz w tygodniu trzeba mieć skierowanie
    • Gość: ? Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 12:11
      Sądzac po standardzie życia przyjmuje również PRYWATNIE....tylko nie wiem gdzie....
      • Gość: gosc Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.09, 21:14
        Skoro nie wiesz gdzie przyjmuje to daruj sobie takie komentarze.Moj standard
        zycia tez nie jest najgorszy.Nie kradne,nie zabijam,tylko uczciwie na niego
        pracuje.Moze trzeba bylo uczyc sie i pracowac jak ten lekarz-nie musialbys teraz
        liczyc co maja inni....
        • Gość: ? Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 09:05
          Ja tylko chciałbym aby ci "niektórzy" lekarze przestali zamieniać wode w wino i
          pozostawili tą domene chrystusowi .....zarabiają w/g PITa 4000 netto miesięcznie
          -a są włascicielami 2 domków -każdy po milionie,2 samochodów -każdy po 100 000 ,
          na kontach tez z milionik ....CUDO- TFÓRCY z niektórych lekarzy w tym kraju,oj
          cudo-tfórcy....
    • Gość: l Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.09, 15:33
      wojewodzki zakazny
    • Gość: zg Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: 77.255.26.* 04.08.09, 18:26
      Jacek Smykał jest ordynatorem oddziału zakaźnego w zielonogórskim
      szpitalu, wystarczy że zadzwonisz na centralę szpitala i poprosisz z
      oddziałem.
      Jeśli chcesz inne namiary, to zadzwoń do Jego syna - prowadzi biuro
      turystyczne Odkrywca, nad kwiaciarnią Fantazja na Podgórnej, wejście
      od ulicy Lwowskiej, tel. 068 455 34 55
      • Gość: TFUrca Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: 78.8.221.* 04.08.09, 22:11
        czyli tatuś ze swych "opodatkowanych oczywiście" pieniązków wspomaga
        biznesik starującego synusia........tak zrozumiałem twój post ,czy
        właściwie????
        • Gość: Tomek Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.fill.ee 05.08.09, 12:18
          A co Cię to obchodzi?
        • Gość: zg Re: dr Jacek Smyka ł- namiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 09:15
          Nie rozumiem Twojej odpowiedzi.
          Syn dr Smykała jest już dorosłym człowiekiem, jak każdy w Jego wieku
          szuka swojej drogi zawodowej, próbuje swoich sił we własnym
          biznesie, który i Ty możesz prowadzić - wystarczy mieć tylko
          odpowiednią wiedzę, odwagę i chęć pracy!!!
          A namiary podałam dla tych, którzy szukają kontaktu z tym lekarzem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka