ja-agniecha 11.05.09, 19:48 Czy ktoś wie, gdzie w ZG można wypożyczyć butlę z helem? Proszę o podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kojot Re: hel do balonów IP: *.um.zielona-gora.pl 04.06.09, 11:00 Moeżesz na Towarowej 6. Ale nie mają reduktorów, bezsens. Koszt to około 90zł za gaz i kasują złotówkę za 1 dzien używania butli. I jakbyś chciała zrobić dziecku impreze to nic z tego - -musisz mieć założoną działalnośc.Następny bezsens. Koszt reduktora to koło 130 zl, najprostrzy. Też chcę butle z helem ale w ZG jest lipa tym. Na Kościelnej mogą Ci nadmuchac ale biorą... 3zł za balon!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: hel do balonów IP: 188.33.46.* 05.06.09, 11:01 Do roboty urzedasie, a nie tylko o dmuchaniu w balon(ie) bys myslal :] Odpowiedz Link Zgłoś
zielonogorzanka1 Re: hel do balonów 03.02.15, 17:29 Z wypożyczeniem butli będzie ciężko, ponieważ z tego co wiem, trzeba mieć zarejestrowaną odpowiednią działalność. Można kupić małe butle przez internet ale one starczają tylko na 30 małych baloników i są dość drogie, czyli 120-150zł oczywiście plus przesyłka. Siostra ostatnio kupowała gotowe balony na 40- stkę z helem w Pingwinku w ZG. Wyszło ją niedrogo, nie wiem ile dokładnie ale mówiła, że dość tanio i że to zależy od balonu, wielkości itp. Trzeba by się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś