Gość: help IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 18:59 kto zna dobra kapele na wesele? kto zna dobrego na fotogrfa? kto zna dobrego fachowca od filmowania? bo dobra prawie-zone juz mam plisssss help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: ślub 08.12.03, 21:26 Gość portalu: help napisał(a): > kto zna dobra kapele na wesele? Joy division. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: ślub 08.12.03, 21:56 aborys napisał: > Gość portalu: help napisał(a): > > > kto zna dobra kapele na wesele? > Joy division. ROTFL :-) p.s. Teraz to raczej New Order jesli ma to byc wesele a nie seans spirytystyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narzeczeni Zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 22:26 My zamówiliśmy zespół "Feniks" z Kalska. może ktoś wie coś o nich? Czekam na pozytywne i negatywne głosy. bo kto wie... może to nie był najlepszy wybór. PS. Biorą 850zł od 19 do 4 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help Re: ślub IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 14:47 850 to taniocha !!! ciekawe jak graja ja sie dowiadywalem w zg to panowie spiewaja sobie kolo 2000... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p....a Kapela IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 15:07 bardzo fajny jest zespół Magik z Zielonej Góry, przetańczyliśmy nie jedną imprezę z nimi i oczywiście nasze wesele. Zespół składa sie z trzech panów, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narzeczeni Re: ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 19:17 z opowiadań znajomych - grają bardzo fajnie i bardzo dobrze prowadzą oczepiny. a z przesłuchania ich płyty - powiem ze grają i spiewają na 5 z minusem. (kapela ich składa się z 2 panów i 1 pani) Odpowiedz Link Zgłoś
gordon10 Re: ślub 11.12.03, 03:51 filmowanie: 608628441, również fotografia konwencjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: ślub IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.03, 17:12 goraco polecam zielonogorski zespol Cadillac-grali u mnie i bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punk Re: ślub IP: *.uz.zgora.pl 11.12.03, 17:17 ja tam bym chciał żeby mi na ślubie grał Kazik (na żywo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: ślub IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.03, 23:29 u mojego brata grał chyba "samowar", dużo fajnych współczesnych coverów (bez "białych misiów:) filmował chłopak ze "sky piastowskie" i kasetka jest naprawde ciekawie nakręcona nie mam niestety namiarów Odpowiedz Link Zgłoś