Gość: ska IP: 83.142.205.* 31.07.08, 13:53 Poproszę o informacje odnośnie pracy w firmie Ranbaxy na stanowiskuPM? Ile można zarobić na pocczątek? Jaka jest atmosfera w pracy? O co pytają na rozmowie? Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ska Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: 83.142.205.* 04.08.08, 21:48 czy ktoś może mi pomóc w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: 62.121.129.* 26.09.08, 12:33 1. nie ma jak "przekonać" lekarzy, 2. tak jak w innych 3. szkoda.... 4. łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdomówna Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.eranet.pl 01.12.08, 21:22 Ranbaxy ? w gazecie w swoich ogłoszeniach piszą,że są stabilna firma. Oni chyba nie mają pojęcia co oznacza stabilność. Sam fakt,że w ciagu 8 m-cy zmienilo się 60 osób na 100 - to samo za siebie mówi !!! Dorsi z Poznania - powiem tak kawał su... Wieczne telefony, ciagle pretnesje, wypytywanie, non stop pakiety, według niej "...nie bedzie prawdziwego mistrza olimpijskiego, bez treningu, tak jak nie bedzie prawdziwego przedstawiciela firmy Ranaxy bez ćwiczenia,nie mam do zarzucenia sobie nic poza opieszałościa w podejmowaniu decyzji o zwolnieniu pracowniak (O,S,B) " - tak wyglądsaja jej meile do swoich pracowników, wiec o czym tu mówić? Fałszywe usmiechy, wredne dogryzki, uszczypliwosci oraz kazde slowo wykorzystane przeciw pracownikowi !!! Jesli chodzi o prawo farmacutyczne? To mowią,ze trzeba działac zgodnie tylko na szkoleniach, a tak trzeba operowac liczbami na wizytach, zamieniac preparaty konkurencyjne na ich - jednym zdaniem działania nieetyczne to sa na miejscu nr 1 w tejze firmie.Ludzie zastanówcie sie czy chcecie w tej firmie pracowac ?! Jak to Oni mowia : wkoncu dajemy Ci auto, laptop i telefon wiec powinienes byc zadowolony... ale czy to szczyt marzeń... LItości jesli tak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYLY PRACOWNIK Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.eranet.pl 15.12.08, 21:38 Dorsi to widac, że to twoja odp. Twoja pisze przez mała literke bo brak mi szacunku do ciebie. !!! ty cigale mowilas ,ze jak nam sie nie podoba to mamy isc do marketu na kase do pracy - TO BYL KOLEJNY SLOWNY MOBING z twojej str ! rANBAXY TO JEDEN WIELKI SYF !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.chello.pl 17.12.08, 13:45 Ludzie! Jak to wszystko przeczytałam, to mi włosy dęba stanęły. Po Waszych wypowiedziach i stylu (NIE POTRAFICIE NAWET SKLECIĆ DWÓCH ZDAŃ), w jakim je piszecie, wcale się dziwię, że nie pracujecie w Ranbaxy, ba zastanawiam się, czy w ogóle macie jakąkolwiek pracę... Brak argumentacji! Narzrekają zazwyczaj Ci co: a) NIC nie robią, bo im się nie chce b) NIC nie pootrafią, bo niczego nie CHCĄ się nauczyć. Tak Wam źle? Proponuję zatrudnić się w firmach typu: Krka, Zentiva, Servier, czy Biofarm. Tam dopiero zobaczycie, co znaczy mobbing, wydzwanianie regionalnych, tabelki, raporty i brak czasu prywatnego... Tak się składa, że w branży farmaceutycznej "siedzę" już trochę lat i takiej chołoty, jak repi zwolnieni z Ranbaxy dawno nie widziałam. Niestety miałam nieprzyjemność rekrutować kilkoro z Was i pozostawie ten fakt bez komentarza... A Firmie Ranbaxy proponuję dokładniejsze przyglądanie się kandydatom, bo jak widać, chyba niewielu lojalnych pracowników zatrudnia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoświadczony Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.gprs.plus.pl 17.12.08, 16:56 Ahahaha ale kupa śmiechu. W końcu trochę samokrytycyzmy by tu się komus przydało... I małego treningu z zarządzania zasobami ludzkimi. Dziewczyno praca jest cześcią naszego życia i wiadomo, że w tych czasach wszędzie trzeba ciężko pracować, ale Ty ze swoimi metodami nie wiele jak widać osiągasz, jak widać potrafisz tylko zniechęcać do siebie ludzi, a nie tworzyć zgrany zespół. Ludzie są zestresowani, zastraszeni, zdemotywowani do cna i to tylko dzięki Tobie. Jeśli chodzi o to kogo rekrutujesz, to powiem Ci że są to ludzie o dużym potencjale, który bardzo skutecznie w nich miażdżysz... Demotywujesz ludzi na każym kroku przez nieumiejętne zarządzanie. Doświadczenie....no może jakieś tam masz, ale nie zadzieraj nosa! Jeszcze wiele się musisz nauczyć, chociażby na poczatek gorąco polecam kilka pozycji na temat motywowania pracowników. Ludzie to nie niewolnicy!! Po prostu Dorsi nie nadajesz się do tej pracy, to że masz doświadczenie w sprzedaży i byłaś dobrym repem, nie znaczy że jesteś dobrym kierownikiem. Z tej dziedziny masz niestety ogromne braki... Lojalność...ahaha oczekujesz lojalności, gdzie na każdym kroku za plecami obgadywałaś swoich pracowników, a fe nieładnie. Zacznij szanować innych, a ludzie zaczną szanować Ciebie... Mam nadzieję, że przyjdzie taki pięlny dzień i zrozumiesz, że Twoje metody są nieskuteczne, a Ty nie jesteś alfą i omegą w każdej dziedzinie... To że znasz swoją wartość, ok, super, nikt Ci tego nie zabierze, ale spójrz na siebie oczami innych ludzi, wiele się można o sobie dowiedzieć. Kierownika nie trzeba kochać ani lubić, wystarczy go szanować. Dorsi....popatrz...ludzie Ciebie nie szanują... I to jest bardzo smutne... W sumie to szkoda mi Ciebie. Ale mimo wszytsko życzę Ci wszytskiego dobrego, każdy ma prawo błądzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.eranet.pl 17.12.08, 21:52 Znam ranbaxy i podzielam wasze zdania. Firma totalna porażka, a ludzie którzy tam pracują (RKs) to dramat. Po prostu nieuki z wytatuowanymi napisami Ranbaxy na d....ch, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.chello.pl 17.12.08, 22:45 Drogi Niedoświadczony, jesteś niestety niedouczony, ponieważ nie umiesz czytać ze zrozumieniem... Nie jestem żadną Dorsi... Przeczytaj sobie ostatni paragraf mojej wypowiedzi. Życzę powodzenia w szukaniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "była" Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 21:44 Pracowałam w Ranbaxy ok rok czasu, człowiek jest traktowany jak rzecz, nie wspomnę o premi - wymagania są nierracjonalne do założeń - chyba Pani Monika... - nie wie o czym mówiła,pięknie kłamała na rozmowie kwalifikacyjnej ....albo ukrywa bardzo dobrze to co chciała ukryć.....Wielki szacunek dla osób, które wytrzymały w tej firmie więcej niz rok czasu....Pozdrawiam..Ps...fakt, jedyny normalny w tej firmie to Tomek Wawrzyniak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.altec.pl 20.12.08, 21:38 Ha ha, Hołota przez ch!!Repi? chyba Repy, nie umiesz nawet odmieniać? "wcale się dziwię, że nie pracujecie w > Ranbaxy, ba zastanawiam się, czy w ogóle macie jakąkolwiek pracę..." Chyba chciałaś napisać wcale się nie dziwię. No cóż, musisz być świetnym Dm skoro nie umiesz nawet pisać po polsku. Ranbaxy to firma, o koszmarnej opinii i łamiąca prawo nie mówiąc o amatorskim zarządzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.85-237-184.tkchopin.pl 20.12.08, 22:46 Pracuję w Ranbaxy od pewnego czasu, uważam, że aż tak źle jak piszecie nie jest!!! W każdej takiej firmie liczą sie wyniki, bez względu na to czy to Ranbaxy czy Polpharma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.xdsl.centertel.pl 02.01.09, 12:22 Pewnie tylko Ranbaxy jest najlepszą firmą inne sa be co za tupet. Zresztą nawet tak szkolicie ludzi, że inne firmy to mają beznadziejne leki tylko wy macie ekstra -kolejne generyki, które niczym się nie różnią od innych. Firma Ranbaxy powinna zwrócić uwagę na całą kadrę zarządzającą jak jest beznadziejna, tam też znalazła by się grupa do usunięcia. Siedzisz trochę lat w branży a tak płytkich słów używasz: <niestety miałam nieprzyjemność rekrutować kilkoro z Was > Co to jest obrona siebie bo jesteś do kitu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.spray.pl 19.01.09, 16:30 uuuuuu Aśka jesteś porażką!!!Te Twoje gadki są rzenujące!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.09, 19:42 W godzinach pracy czytamy forum i jeszcze na nim piszemy posty? A fe , nieładnie. I może jeszcze na firmowym komputerku? A co na to Twoja ( mimo wszystko z dużej litery) przełożona? I jeszcze jedno pytanie: a gdzie byli wtedy rodzice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pracownica Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.eranet.pl 21.12.08, 01:14 Słuchajcie tak jak moj przedmówca powiedział wyniki w kadej firmie trzeba robic i sie z tym zgodze. Ale w innych firmach przychodzi to o wiele łatwiej. W innych firmach ( Polfarma, Krk-a, Polfa, Serveir i w wielu takich) ludzie przestrzegaja prawa. Ok sa raporty, tableki do robienia etc, ale jest to o wiele pryjemniejse niz praca w śmiesznym RANBAXY. Praca w tej zapyziałej firmie nauczyla mnie wiele, przede wsystkim dystansu do niektorych osob.zwłaszcza do 2 falszywych blond... wiadomo o kogo chodzi nie bede wypisywac imion, bo juz kilkakrotnie osoby je wskazaly :) Kolezanki i Koledzy NAPRAWDE wiele osob piszacych na tym forum chce dla WAS dobrze.Jesli podoba Wam sie mobing, jesli lubicie blond k... obgadujace na kadym kroku to ok.. idzcie do tej firmy pracowac, ale jesli chcecie miec spokoj to jednak wole te 700 zl na kasie :) Poza tym moje "drogie" przedmowczynie wierzcie mi ,ze nie jedna osoba odchodzac z waszego syfu pracuje w ZAJEBISTYCH firmach z ZAJEBISTYMI kierownikami i AJEBISTYMI realiacjami planu, a przy tym z ZAJEBISTYMI premiami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.jmdi.pl 22.12.08, 20:32 Pracowałem w Ranbaxy, dość długo i szczerze nie polecam, szkoda czasu, nerw i własnego wysiłku. Jest wiele firm bardziej znanych,cenionych i doceniających pracownika. Co by się niezrobiło to i Tak ŹLE!!!! Szefowie zakłamanii, ciągle kręcą i kłamią, premie kiedyś były ale od długiego czasu NIC!!!! Na święta Ranbaxy daje znowu NIC, zero bonów, zero dodatkowej kasy do pensji!!!! Jak ktoś chce być murzynem w indyjskiej firmie droga wolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Ranbaxy Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.gprs.plus.pl 03.01.09, 00:08 to prawda,ze firma powinna baczniej sie przygladac osobom rekrutowanym, byc moze nie byloby takich kierownikow jacy sa i bylyby wkoncy zrosty w firmie. wiec pieknie to ujal ktos.ale ogolem rzecz biorac firma Ranbaxy to jedna z nie wielu firm ,dla ktorej prwo nie istnieje,kierownicy sa totalnie do bani przepelnieni snobizmem, falszem.W firmie tej panuje okropna atmosfera, nie zarabia sie premii bo jest to nie realne.nie ma sie czasu na zycie prywatne. naprawde nie polecam tej firmy. Wszedzie bedzie CI lepiej niz tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.01.09, 16:07 Wiele zdań, które tu się pojawiły są prawdą. Znam wiele osób, które pracowały w firmie Ranbaxy i każda potwierdza, że w każdej firmie jest dużo lepiej. Co do kadry dowodzącej to fakt, że Ci ludzi są na nieodpowiednim miejscu. Nie można zarządzać dobrze ludźmi nie mając zielonego pojęcia o tym. Pewne jest jedno. Nie każdy dobry przedstawiciel może być dobrym menadżerem przykład. Artur K. Maciek S. Aśka Z. Michał R. Firma straciła dobrych przedstawicieli awansując ich na menadżerów, a nie zyskała nic. Prawdą jest to, że nie szanują pracowników. Tylko wymagają więcej,więcej, więcej opakowań. W tej firmie nie można liczyć na pomoc swojego menadżera w momencie kiedy lecą Ci wyniki. Tylko każą i jak szybko nic się nie zmieni to zwalniają Cię. Nie polecam nikomu tej firmy. Ja pracuję bo mnie zmusza sytuacja życiowa. Zmienić firmę nie jest tak łatwo w chwili obecnej.Mógłbym rozpisywać się zagłębiając się w szczegóły. Tylko po co? Myślę, że i tak już dużo było tu napisane. Pozdrawiam wszystkich, którzy odeszli i tych, którzy jeszcze tu wytrzymują i tych którzy już niebawem odejdą żeby faktycznie móc się rozwijać zawodowo, a nie uwsteczniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 19:33 Oni podobno rozwożą avokado z przepisami na sałatkę dla lekarzy.Dostałem od znajomej ten przepis i się uśmiałem.Nic o leku, tylko logo firmy i przepis na avokado z Kaczką, nerkowcami itd.Biedni Ci lekarze. Nie dość ,że zabiera im czas akwizytor (Ludzie z Ranbaxy to akwizytorzy, 0 wykładów, przekazywania wiedzy itp.,0 autorytetów,prawdziwych spotkań naukowych,brak etyki),który to ślicznie ubrany z teczunią zabiera mu czas 10 generykiem, to jeszcze gada o sałatce z kaczką.Padnę ze śmiechu.Co za mądrzy ludzie tam pracują.Lekarza nie stać na kupowanie takich składników do sałatki panie i panowie ze Wsi warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.eranet.pl 07.01.09, 09:43 To nie firma tylko sekta... Szkolenia ponizej poziomu jakiegokolwiek zwłaszcza jezeli od strony fachowej wiedzy przedstawia je były przedstawiciel bez odpowiedniego wykształcenia.... Produkty byc moze atrakcyjne ale promocje i pakiety żenada po prostu zero korzyści dla farmaceutów... bo przeciez w dzisiejszych czasach o to chodzi... No i te ich szare ubranka, garsoneczki kompletne bezguście DM-i naprawdę jestescie beznadziejni poza dosłownie 2 osobami a moglo być fajnie:((((((( Być może byliście dobrymi przedstawicielami ale niestety czasy się zmieniły i stare metody działania niestety nie sprawdzaja się pod żadnym względem!!! Lekarze nas nienawidzą pacjenci tym bardziej a wy macie beznadziejne promocje dla farmaceutów aaa zapomniałam ludzie kochani słowo PAKIET działa nanich w dzisiejszych czasach jak płachta na byka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.chello.pl 07.01.09, 18:34 Jestem tylko obserwatorem dyskusji. Pierwszy post został napisany przez osobę szukającą pracy z zapytaniem o firmę. Na stronie firmowej ranbaxy pl znalazłem nawet ogłoszenie, na podstawie którego dany temat powstał. Wchodząc jednak na stronę główną tej jakże wielkiej firmy aż oniemiałem. Fatalna strona internetowa, która jest w pierwszej kolejności wizytówką firmy. Aktualności na dzień dzisiejszy (7.01.2009) to : "17-01-2008 Klabax tabletki 500mg ponownie w sprzedaży". Wypowiedzi pracowników o swoich zwierzchnikach są bardzo nieprzyjemne i pokazują że w firmie jest niedobrze. Chyba faktycznie tak jest skoro firma nie ma pieniędzy żeby jakiemuś informatykowi zapłacić za aktualizację strony w internecie. Panie dyrektorze Ranbaxy - zrób Pan porządek w firmie, bo wstyd na całą Polskę Pan robisz. Nie dać pracownikowi premii na święta?? Przecież to właśnie dzięki Tym wspaniałym "małym żuczkom" codziennie może jeść Pan słodsze bułeczki. A może premie świąteczne które Pan dał, utknęły w czyjejś kieszeni po drodze ? Może warto to sprawdzić? Może warto też porozmawiać ze swoimi pracownikami o ich problemach ? Którz inny lepiej rozreklamuje Pańską jak Pańscy pracownicy. Jak już pisałem powyżej jestem tylko obserwatorem, jednak wydaje mi się że jeden zadowolony pracownik jest wart stu reklam. /obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: 77.236.0.* 03.02.09, 15:28 dlaczego część postów z tego tematu została usunięta?? zauważył ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.jjs-isp.pl 04.02.09, 20:38 Ee nic nie zostało usunięte. Poza tym uważam że demonizujecie tą firmę. Wszędzie w tej branży jest tak samo a w każdym razie podobnie. Poza tym- naprawdę nie ma tam wśród kadry managerskiej normalnych ludzi? Nie znam akurat nikogo stamtąd, ale nie wydaje mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.bioton.pl 09.02.09, 13:17 Szanowni Państwo, tak się składa, że kiedyś pracowałam dla tej firmy i oddałam dla niej kawał swojego życia i serca. Problem Ranbaxy polega na tym, że pracownik dziś jest a jutro go nie ma. Toleruje się byle jakość, nieprofesjonalne zachowania kadry menedżerskiej, która zarządzana jedną ręką wymknęła się z pod kątroli P. Nikt nie jest doskonały, ale czasami warto zatrudnić kogoś z zewnątrz na wysokie stanowisko by spojrzał na firmę innymi oczami. Feld force zawsze miała zakusy na zamordyzm a teraz robi to bez ograniczeń. Może warto zdjąć zasłonę z oczu Dyrektora Generalnego by móg popatrzeć dokąd prowadzi zaślepienie i niedopuszczanie innych do głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.187.c88.petrotel.pl 05.04.09, 08:00 Nie wiecie, czy cos się w Ranbaxy zmieniło na lepsze? Jestem teraz w trakcie rekrutacji i nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.128.98.18.static.crowley.pl 06.04.09, 17:58 nadal jesteś w trakcie rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.187.c88.petrotel.pl 07.04.09, 06:09 A czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: procownik Ranbaxy Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:08 W firmie jest .... nic dodać nic ująć. Lepiej nie przychodzić do tej firmy , brak etatów zatrudniają tylko przez firmę zewnętrzną na umowę o dzieło ( nic wam się nie należy kpl. nic!, brak składki zus brak ubezpieczenia, brak lat pracy ) nie liczy wam się to do niczego !!! Firma zewnętrzna z którą jest umowa to firma : Cegedim - nie polecam ! dostaniecie po przyjściu do firmy podsuniętą do podpisu umowę o dzieło właśnie z tą firmą która jest tylko figurantem! Potem wam powiedzą że to nic takiego że po okresie 9 msc. wam zmienią! Jakie 9 msc. ja już jestem 1,5 roku na tej umowie !!! i właśnie powiedziałam dość!Zaraz mi ktoś zrzuci że po co tak długo jestem w Ranbaxy - odpowiadam: Mam chorą mamę i tylko z racji tego muszę się tu męczyć, ale jeszcze chwilkę ! Wiem że nie jestem sama ! Do odejścia szykuję się więcej osób . Osoby zarówna w Ranbaxy jak i w firmie zewnętrznej są bez kompetencji z tymi ludźmi nawet nie ma jak rozmawiać ( zero dialogu ) - nie jest im znane nawet słowo dialog . W zeszłym msc. wprowadzono limity na kilometry podczas pracy! tzn. jak wyjeździmy więcej ponad normę płacimy za każdy kilometr 0,40zł. ( jest odciągane z wypłaty ! ) - nie da się tak ponieważ tereny są dużo większe niż limit kilometrów na dany msc.! Zarabiam 2500 zł. ! tyle dostają w spożywcze - płacą już nawet ponad 2600 zł. no ale cóż uczymy się na własnych błędach. Mamy teraz spotkanie cykliczne na przyjazd mamy się łączyć w grupy 5 osobowe i tak przyjechać jak sardynki a walizki najlepiej na dachu zamocować -), pewnie przyczepkę wynajmiemy ... Kierownicy pociągami - taniej wyjdzie. Przyszła teraz Kierowniczka po macierzyńskim do pracy w nagrodę zrobili ją Kierownikiem 3 zespołu na Cała Polskę, z Olsztyna śmiga np. do Wrocławia ! Dzieckiem swoim zajmuję się pewnie w sobotę lub niedziele jak dojdzie już do siebie. To jest WYZYSK. Na koniec zapraszam do lektury : www.naszdziennik.pl/index.php?typ=sw&dat=20090227&id=sw13.txt to się nie mieści w głowie ! Więc nie brońcie firmy bo naprawdę nie ma po co . Złe Działania widać są nawet już w trakcie badań. To jest OSZUSTWO ! Długo mogła bym jeszcze pisać ale artykułem powyżej sądzę że podsumowałam całość..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Ranbaxy Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:13 z artykułu podsumowanie : - "W ciągu ostatnich trzech lat FDA weszła w posiadanie wielu informacji o tym, że spółka Ranbaxy jest zaangażowana w struktury nieuczciwego postępowania, lecz nadal w to brnie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep ranb Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.chello.pl 10.04.09, 12:27 A na jaki region? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 20:34 Ludzie!!Wy jeszcze chcecie tutaj pracować po tym wszystkim co zostało napisane przez tą biedną wyzyskiwaną pracownicę????jest na prawdę wiele innych firm,gdzie można pracować na ludzkich warunkach. Całkowicie zgadam się z tym co napisała ta dziewczyna wcześniej. Jestem ciekaw jak się ludzie pomieszczą w pięć osób do Aurisa na szkolenie z bagażami????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Ludzie IP: *.ezbit.pl 20.05.09, 11:47 Ogólnie - zero lojalności wobec pracownika, wiecznie napięta atmosfera, DM ma zawsze rację, jeśli się z nim nie zgadzasz lecisz na zbity pysk. Praca dla ludzi, którzy lubią wchodzić w tyłek szefowi. Limit kilometrów owszem być powinien, gdyż większość pracowników wykorzystuje auto firmowe (niektórzy pewnie nawet więcej jeżdżą w swoich prywatnych sprawach niż w pracy), z tym że powinien on być dostosowany logicznie do terenu po jakim się jeździ. Wiem że tak nie jest - niestety. Pracę podjąć można - zawsze to jakieś doświadczenie, lecz nie wiązał bym się z nią na dłużej (gdyż i tak po maksymalnie 2 latach sami Cię z wolnią ;) ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s! Re: Ranbaxy-jaka firma? IP: *.res.pl 22.05.09, 11:31 ale pie...cie za przeproszeniem. jaka płaca taka praca.czy szef fajny czy do dupy... jest jedna rzecz.. szanuj pracę a ona Ciebie szanować będzie... jeśli nie potraficie inaczej zarabiać pieniędzy dla firmy jak tylko poprzez gifty, bony, umowy, PiTy to Wasza sprawa są firmy które faktycznie wyznaczają kierunki ( GSK, Novartis, MSD ) od nich trzeba się uczyć i iśc ich torem - to procentuje :) tylko ulotka :) Odpowiedz Link Zgłoś