Gość: gosia Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 81.219.162.* 18.08.10, 22:22 odnośnie dr Kirilow: byłam Jej pacjentką wiele lat, ale już nie jestem. Zgadzam się: robi wrażenie (wyposażenie gabinetu, szkolenia, kursy, gadanie, że stomatologia, to jej pasja etc.)Zgadzam się: jest dobrym fachowcem. Ale to nie wystarczy. Jest chaotyczna, jak jest duża kolejka, to wsadzi byle co do zęba i każe umawiać sie na kolejne wizyty, odbiera setki telefonów, jakby bez niej miał się zawalić świat, czasami miałam wrażenie, że grzebie mi w zębie i nie wie co robi, plomby wypadały, a ona twierdziła, że to moja wina, przy tym obgadywała innych stomatologów. Zgadzam się z przedmówcą: problemy z asystentkami, kwiaciarkami, sprzataczkami, córką, fachowcami, dostawcami absorbowały Ją całkowicie. I to wszystko w ciagu 7-8 min. A moje zęby i moja kasa??? Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 213.241.61.* 23.08.10, 22:36 jest dobrym fachowcem, ale trzymanie kilku srok za ogon uniemożliwia Jej rzetelne i dokładne wykonywanie obowiązków, rozumiesz? Ona po prostu musi wszystko kontrolować (męża, córkę, dostawcę i sto innych rzeczy) i nie jest w stanie skupić się na tym co robi, przyznaję: nie zawsze, ale za wizyty kasuje ZAWSZE, co jest zrozumiałe. Ja byłam Jej pacjentką zdecydowanie dłużej niż Ty i szereg moich znajomych też. Cóż, wyraziłam swoje zdanie. Być może teraz jest inaczej, ale ja już na Strumykową nie pójdę, bo się zraziłam i to kilkakrotnie. I wiesz co? Pani Gosia opowiadała mi takie rzeczy, których nie powinna, bo cóż mnie obchodzą Jej uwagi nt. np. asystentki męża, która sie nieodpowiednio ubiera. A propos odbierania telefonów: nie porównuj usługi wymiany opon do prywatnej wizyty lekarskiej - nie jesteś oponą:), ja nie polecam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 213.241.61.* 23.08.10, 22:39 I jeszcze jedno: jeżeli Ty się czujesz komfortowo i bezpiecznie w gabinecie pani Gosi, to po prostu tam chodź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 19:31 Chciała bym wybielic zęby w Z.G i została polecona mi Dr Kirilow, ale nie jestem zdecydowana po opiniach. Jeśli ktoś korzystał mógł by mi napisac jaki jest mniej wiecej koszt wybielenia całosci, u Dr Kirilow czy Dr. Radocha ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 23:24 Sorki, ale to Ty nie rozumiesz o czym ja piszę. Być dobrym fachowcem to nie wszystko. Trzeba się jeszcze skoncentrować na tym, co się robi (a robi się to za niemałe pieniądze). To nie jest praca polegająca na bezmyślnym wykonywaniu określonych ruchów np. przy taśmie produkcyjnej. Brak koncentracji powoduje uchybienia, o których pisze wielu przedrozmówców. A specyfika mojej pracy nie pozwala mi na robienie "miliona innych rzeczy":) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.10, 20:59 Powodzenia. Sadzę, że teraz solidne zaplecze techniczne i merytoryczne (dotyczy lekarzy) mają wszystkie szanujące się gabinety. Powtarzam, mnie forum romanum, panujące na Strumykowej nie odpowiada. Ponieważ mam wybór, więc z niego skorzystałam. I jak na razie jestem zadowolona (2 wizyty za mną), bardzo zadowolona. I pamiętaj: lekarz nie może być rozkojarzony, to szkoda dla pacjenta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max_zg Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.10, 12:03 Tobie także życzę powodzenia, ja jestem zadowolony z leczenia u Pani Gosi, także i tak będę polecał, skoro mam wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 193.111.166.* 04.11.10, 11:17 A mi wczoraj wypadła sama z siebie osadzona 5 na sztywcie, robiona u Pani Korilov pół roku temu - i co wy na to ??? Co mnie po raz kolejny utwierdza w przekonaniu, że negatywne opinie co do jakości usług są sprawiedliwie wymierzone. Próbuje już od jakiegoś czasu odciąć pępowinę od Pani Małgosi - ale kolejna reklamacja z kolejnym zębem mi na to nie pozwala, na moje nieszczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josh Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 10:05 Tylko Krzysztof Michalak przy ul 2 Armii Telefon 68 3232044 Polecam go ! Odpowiedz Link Zgłoś
aiseinga Re: Dentysta w Zielonej Górze 22.01.11, 19:14 Witam, Osobiście polecam stomatolog Małgorzatę Kirilow. Ja, mój mąż i dzieci leczymy u niej zęby już klika lat i jesteśmy z jej usług bardzo zadowoleni. Leczy dokładnie, na każdego wyleczonego zęba daje gwarancję chociaż muszę przyzanać nigdy nie miałam okazji z niej skorzystać bo zęby są perfekcyjnie wyleczone. Jeżeli chodzi o ceny nie są one niskie, ale znam stomatologów których cennik usług jest o wiele wyższy a efekty leczenia beznadziejne. POLECAM! POLECAM! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marisa Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 11:30 Również polecam, fachowo i 100% dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 07:42 dentysta z zacisza najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 193.111.166.* 07.02.11, 14:26 tak, ale ile można z tymi samymi zębami chodzić na reklamacje? Najciekawszy mój przypadek - ząb mnie bolał 3 miesiące po założeniu plomby, pani małgosia stwierdziła że trzeba przeleczyć kanałowo /oczywiście doddatkowa kasa - nie mała jak się domyślacie/ - niestety już nie zaufałam tej pani. W strmadencie okazało się, że przyczną było zbyt wysokie wypełnienie, które powodowało ucisk zęba. Po jego zniwelowaniu - ból zniknął. Dlatego już nigdy tak nie wrócę - baaardzo się zawiodłam na tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Małgorzata Kirilov - odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 23:31 Źle mnie zrozumiałeś. Nie narzekam na cenę, tylko na jakość usług. Chętnie pójdę do 2x droższego dentysty, jeśli będę miała pewność, że jest dokładny i że po kilku latach nie będzie trzeba znów tych zębów rozwiercać, bo nie zostały dokładnie oczyszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 19:10 Polecam dr. Biegańską z ul. Jagiellonki .Ma fajne podejście do dzieci , ja też przestałam się bać dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 19:18 Polecam dr. Biegańską z A. Jagiellonki. Leczy bezstresowo i widać ,że się stara. Ceny też ma normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: im Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.aster.pl 19.03.11, 10:58 Ja polecam p. Łuszczyk z zacisza. Najlepszy denstysta jakiego w swoim 42 letnim zyciu spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obolały Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.aster.pl 30.03.11, 16:43 Pani Lidka Kardowska-na ulicy Żeromskiego przyjmuje , obok sklepu z butami.Dobra i niedroga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demaskator Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 21:32 Widzę, że Pani doktor wróciła z urlopu i ze zdwojoną energią udziela się na forum: Autor: Gość: atris IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 11:29 Autor: Gość: marisa IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 11:30 Tworzenie wizerunku, podobnie jak leczenie zębów, należy powierzyć fachowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.11, 11:20 Zakładów stomatologicznych w ZG jest coraz więcej. Przyznam szczerze, ze sama długi czas szukałam odpowiedniego stomatologa. Osobiście mogę polecić dr Kirilow. Gabinet mieści się na ulicy Strumykowej. Neagatyenym plotkom przestałam wierzysz, bo prawda jest taka, że trzeba się samemu przekonać a ja się przekonałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczona Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 13:03 Kolejny wpis w tym samym stylu próbujący nas przekonać, że to kolejny zadowolony pacjent chwali dr Kirilow. Jeśli ktoś jest dobry, nie potrzebuje nachalnej autoreklamy na forach, bo zadowoleni pacjenci podeślą mu kolejnych. Niech Pani skorzysta z darmochy albo grupona, jesli brakuje Pani pacjentów i da już spokój forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Re: Dentysta w Zielonej Górze 20.09.11, 06:05 Kto to jest dr Kirilow?? Pierwszy raz słyszę , a jak pierwszy raz od 5 lat to zapewne nic konkretnego.... Nic szczególnego Nic ach o och... Osobiście uważam iż w Zielonej Górze jedynie dr. Schab jest kompetentnym specjalistą. Gabinet "Nasz dentysta" , Ferencz, Cichy ....nie dziekuję... Personel pierwszego w/w punktu odsyła do Szczecina - boją się wyrwać zęba .. Zresztą nie tylko tam.... Zielonogórscy stomatolodzy to kpina ....prócz dr. Schaba... Mądry , opanowany , precyzyjny ... Ceny kosmicznie małe, w porównaniu z Katowicką Kliniką dr.Borczyka u którego obecnie się lecze....Kończe.....(niestety zdrowie kosztuje, o ile ma sie przypadlosc ktora pojawia sie o jednej osoby na milion przypadkow) Odnosnie jęków ... Za wyrwanie 3 zębów u Schaba płaciłam 250zl wraz ze znieczuleniem....Tanio jak barszcz... Ps.Nie polecam za to Uniwersyteckiej Kliniki w Poznaniu (ul. Bukowa) - pier** od rzeczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.play-internet.pl 23.09.11, 11:00 Za załozenie lekarstwa w ósemce i nastepnie plomby zapłaciłam 300zł. Myslałam, ze spadne z krzesła jak usłyszałam cenę do zapłacenia. Czy wszedzie jest tak drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 178.212.54.* 17.10.11, 12:29 czy ktoś robił u dra Schaba licówki lub koronki? Wiem że dentystą jest dobrym ale nie słyszałam żadnych opini na temat jego prac protetycznych. A jesli nie on to kogo polecacie? Kasa nie jest aż tak wązna. Chciałbym żeby efejt był perfekcyjny Odpowiedz Link Zgłoś
lensikgra Re: Dentysta w Zielonej Górze 25.11.11, 15:01 ja chodzę do babeczki (dr. Rudzka) w kolorowych blokach koło ul. Batorego. Ceny normalne, usługa fachowa i cała ta ekipa w porządku. Nie mam na co marudzić, więc polecam Panią doktor Odpowiedz Link Zgłoś
wt_z_zg Re: Dentysta w Zielonej Górze 26.11.11, 00:16 Ja się przyłączam do zwolenników Dr Katarzyny Adamczak-Michta z Os. Pomorskiego. Parę lat temu jeszcze był dodatkowy bonus chodzenia do tego gabinetu (wspólny z Dr Mariolą Szczurek) - mianowicie mieścił się on na samej górze wieżowca i z fotela pacjenta miało się prawie lotniczy widok na las. Od jakiegoś czasu panie przeniosły się na parter - też przyjemnie, a brak widoków na krajobraz pozwala lepiej docenić opiekuńcze spojrzenie szarych oczu Dr Katarzyny;) A w pracy Dr Kasia jest: precyzyjna, zorganizowana, dokładna co do mikrona w dopasowywaniu powierzchni wypełnień. Ja tam lubię przychodzić .... jednak możliwie rzadko, ma się rozumieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirilow A fe! Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 21:39 Oczywiście, zrobiła zęba, pojechałam na urlop, a ząb jak zaczął boleć to myslałam , że wariacji dostanę, poszłam do dentysty na Mazurach i co sie okazało? Nawaliła wypełnienia, że ledwo ząb wytrzymał. I ona jest kompetentna? Bzdura!!!!!!! Polecam Michalaka: solidny, niedrogi i nie czekasz w kolejkach, bo jestes precyzyjnie umówiona Odpowiedz Link Zgłoś
mediadesign Re: Dentysta w Zielonej Górze 05.01.12, 10:59 Gość portalu: kirilow A fe! napisał(a): > Oczywiście, zrobiła zęba, pojechałam na urlop, a ząb jak zaczął boleć to myslał > am , że wariacji dostanę, poszłam do dentysty na Mazurach i co sie okazało? Pozycjonowanie stron Szczecin Naw > aliła wypełnienia, że ledwo ząb wytrzymał. I ona jest kompetentna? Bzdura!!!!!! > ! > Polecam Michalaka: solidny, niedrogi i nie czekasz w kolejkach, bo jestes precy > zyjnie umówiona Wejdź i zobacz : Dentysta szczecin ---------------- Pozycjonowanie Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 22:36 CO TO ZA CHAMSKA REKLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mediadesign Re: Dentysta w Zielonej Górze 05.01.12, 10:59 Gość portalu: zen napisał(a): > czy ktoś robił u dra Schaba licówki lub koronki? Wiem że dentystą jest dobrym a > le nie słyszałam żadnych opini na temat jego prac protetycznych. > A jesli nie on to kogo polecacie? Kasa nie jest aż tak wązna. Chciałbym żeby e > fejt był perfekcyjny Polecam pozycjonowanie szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
kuand10 Re: Dentysta w Zielonej Górze 03.10.17, 19:17 zdecydowanie popieram fatalny serwis - tylko przerób - niska jakosć - maximum zysków - Małgorzata Stępniak-Kirilow liczy się tylko kasa nawet w niedzielę przyjmują - ciągle mało Odpowiedz Link Zgłoś
kiryl.kirylov Re: Dentysta w Zielonej Górze 07.03.21, 12:03 To prawda Schab jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.aster.pl 25.11.11, 13:26 Korzystam z usług Pani Kirilov od ponad 12 lat, zęby które leczyła mi na początku nadal posiadam co prawda niektóre już poprawiała, ale po tylu latach nie maco się dziwić. Z pełną świadomością i małym żalem muszę jednak stwierdzić, że efektywność leczenia z biegiem lat troszkę spadła. Cały czas zastanawiam się nad zmianą stomatologa, ale po tym co tu przeczytałam stwierdzam, że co człowiek to inna opinia, więc może zostanę przy tym co mam przynajmniej wiem czego się spodziewać i dam jej szansę na poprawę. Trzeba zawsze pamiętać o wizytach bo bardzo się obraża kiedy nie powiadomisz o odwołaniu wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania B-B Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.play-internet.pl 28.01.12, 13:16 szczerze odradzam DENTICUS!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 lat temu leczyłam tam 2 zęby "kanałowo". Jeszcze nie mieli mikroskopu itp. Zapłaciłam oczywiście majątek, bo zawsze wychodziło więcej niż było mówione na początku. Miesiąc temu zaczęły mnie boleć właśnie te dwa zęby, co więcej zaczął mnie boleć cały policzek (kości) aż do oka. Po prostu nie do opisania. Całe szczęście, że mieszkam teraz jakieś 500 km od Zielonej Góry, bo pewnie z tym problemem poszłabym do "zaufanej" Pani doktor w Denticusie... Moje nowa (wspaniała zresztą) dentystka najpierw zrobiła zdjęcie RTG i twierdziła, że te zęby są leczone kanałowo, że wszystko wygląda ok i że raczej nie one mnie bolą. Ja się jednak uparłam, że to jednak one. Co się okazało? Pani Doktor z Denticusa to zwykła oszustka!!!!! Pod piękną białą plombą było wszystko tylko nie to co być powinno - kanały źle wypełnione, a pod plombą światłoutwardzalną ( za którą zapłaciłam więcej niż za całe leczenie i do tej pory nie wiem dlaczego) był zwykły rtęciowy amalgamat stomatologiczny!!!!! Zęby były w stanie gorszym niż przed leczeniem a ból nie do opisania. Robią z pacjentów w przysłowiowe jajo i zdzierają kasę!!! nigdy więcej!!!! Teraz mam wspaniałego stomatologa (również prywatnego), z tym że po 5 latach od wizyt w Denticus płące duuużo mniej za specjalistyczne leczenie w "ekskluzywnym" gabinecie i w razie nagłego bólu mogę do mojej Pani doktor zadzwonić choćby o 12 w nocy. ODRADZAM DENTICUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 92.244.36.* 25.02.12, 19:54 Trochę czasu minęło ale poszukuję ludzi niezadowolonych z usług tej Pani.Proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystek Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 212.109.132.* 06.05.12, 21:06 Odradzam wizyty i jakiekolwiek leczenie u tej Pani. Osobowościowo osoba trudna, do tego stawki za usługi kosmiczne. Gabinet i dyplomy robią wrażenie, sama Pani Doktor, jej sposób bycia i leczenia JUŻ NIESTETY NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 10:35 A ja leczę się u tej Pani już parę lat i na nic nigdy nie narzekałem, zakładała mi aparat, podchodziła do mnie zawsze indywidualnie. Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: Małgorzata Kirilov - odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.12, 23:46 Ja chodzę do doktor Biegańskiej i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalla2005 Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 23:56 Witajcie. Spojrzałam tutaj na te wasze wątki i w sumie nie wiem co o niektórych sądzić. Ja chciałam powiedzieć na forum o różnych aspektach. Pierwsze to w sumie każdy może wybrać lekarza jakiego tylko chce i jaki żywnie jemu się podoba. Po drugie- Co decyduje że wybieracie tego akurat lekarza w tym przypadku stomatologa (wygląd gabinetu/atmosfera/sprzęt/czy dobre materiały/poświęcenie czasu i uwagi/kwalifikacje i szeroki zakres usług/Nazwisko/ a może też czasami przypadek np. przykra sprawa z zębem na wakacjach i towarzyszący silny ból - a może to wszystko w jednym). PRZYKŁAD MÓJ Gdy moja Pani stomatolog była na urlopie to był miesiąc lipiec. Wyłamała mi się ściana zęba potrzebowałam na już stomatologa. I pojawia się wątpliwość kogo teraz wybrać. Zadzwoniłam do kilku gabinetów niestety terminy też mają odległe. No i zadzwoniłam zdesperowana do podającego się w internecie. Bardzo miły głos usłyszałam w słuchawce telefonu, trochę się motałam ale doktor był cierpliwy i drążył temat rozmowy. Zdecydowałam się i muszę powiedzieć wyszłam zadowolona. Nawet po założeniu tymczasowego opatrunku miałam wrócić do dawnej Pani doktor ale jakoś nie chciałam. Zrobiono mi wtedy tego zęba i też ubytki które trzeba było wyleczyć. Byłam bardzo zadowolona bo szybko łatwo i przyjemnie. Natomiast miałam przypadek trochę gorszy w swoim życiu. Gdzie zrobiono mi u Pani doktor zęba kanałowo wyczyszczono załatano itp. oczywiście trochę kasy poszło. Żeby było fajnie walczyłam z tym zębem ok 6 mies. (nie chcę opisywać szczegółów takich jak zrobienie zdjęcia/informowanie o szybszym przebiegu jakim by było wskazanie mnie do kosztownego zastosowania mikroskopu/zaaplikowaniu mi antybiotyku - to pomijam bo zostało to mi powiedziane). Zdecydowałam się na takie normalne leczenie kanałowe. Skoro lekarka wie jak leczyć to mnie wyleczy. A tu rozczarowanie i klops. I ona się denerwowała długim oczekiwaniem na efekt i ja. Bo ile można chodzić.( najpierw tylko obejrzała zdjęcie/opukała/nacisneła i puściła mnie wolno, na drugiej wizycie rozwierciła i zaplikowała jakiś antybiotyk - no i tak dalej aż zadecydowała zamykam zęba. No dobra lekarka wie. Wkurzyłam się bo ząb ,,ćmi" - zaznaczam ząb leczony kanałowo czyli wyjęcie kanałów martwy. Zdenerwowana postanowiłam pójść do innego dentysty. Oczywiście pokazałam ubytek i zdjęcie. Niestety dowiedziałam się że leczenie kanałowe nadal będzie trochę trwało, no ale dobra. Wszystko mi wytłumaczono. Co mi się nie podobało w tym wszystkim (koszt, czas i ponowne chodzenie, to ze szerzej moze moim przypadkiem zająć się kto inny mowa o chirurgu szczękowym i ze to jest bardziej dotkliwy ból bo to jest penetracja wgłąb dziąseł/zębów (jamy ustnej) - to dobrze że zostało mi powiedziane ale mnie zmroziło). Zadałam pytanie -Co robimy? I było tak samo jak robiła Pani doktor ( wywiad/opukanie/dociskanie czy niesprawia mi bólu/zalecenie płukanek i odpowiednich past leczniczych/założenie leku z cynkiem) i tak mnie puszczono wolno. Czego się dowiedziałam ja już nie będę Pani męczył zakończymy tego zęba. A jak coś to proponuję leczenie kanałowe ale to koszt rzędu 1800zł. (kogo stać - kredytu nie wezmę). Nie mam pretensji bo wszystko przebiega jak należy ( jest miła atmosfera, doktor jest przyjaźnie nastawiony, wszystko tłumaczy jak coś to pokaże na kamerce ) Tylko ta kasa i pytanie Co jest skoro mnie ,,ćmi,i" a nie powinno. Bo to jest ząb martwy. No nie wiem . Komuś trzeba wierzyć i kogoś mieć w razie bólu lub nagłego przypadku. Czytając fora internetowe to ludzie też mają podobną sytuację po leczeniu kanałowym a ćmi lub boli. Nie wiem taka natura czy moe zostało coś niedokończone i nie zrobione dobrze. Nie mnie oceniać. ZROBIĘ TERAZ TAKI KONCERT ŻYCZEŃ: ŻYCZYŁABYM SOBIE ABY: *Trafiać do ,,dobrych" specjalistów (wykwalifikowanych z podejściem do osób dorosłych a tym bardziej już do dzieci) * Aby nawet młody ,,raczkujący" dentysta był i rozumiał nas i był wyrozumiały, bo chcielibyśmy tak jak i on dobrze się czuć i być obsługiwanym godnie. * Chciałabym aby koszta pozwalały na kompleksowe leczenie w dobrych gabinetach To jest może nie wiele ale jak to jest ważne. Nie raz się słyszało o błędach lekarskich: o pozostawieniach wacików/chusty/wycięciu czego innego a zrobienie czego innego. Czemu tak się dzieje mowa o innyh profesjach. No ale to dotyczy nas. A na prawnika nie zawsze mamy czas i pieniądze. Z resztą jak tak myślę to w sumie jak chodzisz do prywaciarza to jak jemu to udowodnisz? Karty choroby/zeszytu nie prowadzi chyba że ma program komputerowy swój ale wątpię by udostępnił informację. Chyba gdyby była taka ewentualność. Mieli mieć kasy fiskalne - nie ma . Jest jedna wielka ,,pułapka" a my szaraki w tym siedzimy. tej całej machinie. PODSUMOWUJĄC: DO PÓKI MÓJ DOKTOR BĘDZIE TAKIM JAKIM JEST - TO JA Z NIM POZOSTANĘ I NIE ZMIENIĘ. - NIECH BĘDZIE UŚMIECHNIĘTY I TAKI ROZRYWKOWY/PEŁEN ENTUZJAZMU - DOBRY W TYM CO ROBI - NIECH UŻYWA PORZĄDNYCH MATERIAŁÓW - DBA O DOBRO PACJENTA I JEGO ZDROWIE Jeden minus - każdy się ze mną zgodzi to są : koszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalla2005 Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 00:12 Witam. Wymieniacie się informacjami o dobrych i złych lekarzach. Na razie jeszcze ten stomatolog, którego tutaj podam nie zrobił mi tzw. ,,fuszerki"/,,błędu" czy przysłowiowego klopsa. Na mojej ,,białej liście" jest Paweł Radoch os. Pomorskie 7G. Pół żartem pół serio. Może chce się wykazać. Albo też jest inna strona medalu w postaci spłacania kredytu hipotecznego bo jego nowy gabinet ma ok 2-3 lat. Więc jest nowy i świeży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.pawluk.org 24.04.15, 00:16 Gabinet na Rzeźniczka - Agnieszka Drózd - macie jakieś oświadczenia, kusi mnie znieczulenie The Wand, ale nie wiem jak ząbki leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
basiuchna46 Re: Dentysta w Zielonej Górze 24.04.15, 19:41 A ja mam pytanie, czy ten dentysta w Zielonej Górze: zrodlana.com.pl/ jest ok? Ktoś korzystał z usług? Będę wdzięczna za rzetelne porady. Odpowiedz Link Zgłoś
ronna_wawa Re: Dentysta w Zielonej Górze 06.08.15, 22:22 a tak, ja korzystałam :) krążę pomiędzy Warszawą a Zieloną Górą i szczerze wolę robić zęby na zrodlana.com.pl/ :) boję się warszawskich stomatologów, ceny z kosmosu i w ogóle masakra... a na Źródlanej komfortowo, pani bardzo miła i kompetentna, sama podaje znieczulenie i gdyby nie to, że to jednak dentystka i pracuje przy moich zębach to bym powiedziała, że bardzo przyjemnie spędzam czas. Powoli naprawia radosną twórczość poprzednich stomatologów, a o nich to książki pisać można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczekZG Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.15, 07:17 jak dla mnie to ci dentyści ze źródlanej niewiele mają wspólnego z profesjonalizmem.... tylko kasę wyciągają! już się parę razy przejechałm i zmieniłam dentystę. teraz też płacę sporo, ale przynajmniej wiem za co płacę i mam lepiej zęby zrobione. Leczę się w Den MEdzie (www.tomatologiadenmed.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Małgorzata Kirilov - odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.15, 15:53 A czy ktoś z was może polecić dobrego stomatologa specjalizującego się w leczeniu paradontozy ? Sprawa jest b.pilna. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 78.10.59.* 06.06.15, 21:47 Odradzam Miśków! ! ! ! Psuje szkliwo celowo aby potem wciskać drogie leczenie że niby trzeba kanałowo itp . Zniszczyła mi tak dwa zdrowe zęby !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.15, 11:48 ja przez długi czas leczyłam się w Aldemedzie ale odradzam. Miałam wrażenie, że robią to profesjonalnie, dopóki nie fundnęli mi leczenia kanałowego za 1100 zł - okazało się, że tylko ciągną kasę od pacjentów!!!!! Teraz chodzę do www.stomatologiadenmed.pl i jestem o wiele bardziej zadowolona! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
piterlusz Re: Dentysta w Zielonej Górze 02.09.15, 01:06 ja polecam Źródlaną :) dobrze tam leczą, a ceny są odpowiednie do usług. Czytałam tutaj: zrodlana.com.pl/stomatologia/ o nich i poszłam ot tak, właściwie dużo ryzykowałam, ale mi się opłaciło i pewnością tam wrócę jak znowu zęby dadzą mi w kość :) Odpowiedz Link Zgłoś