morfeusz.1 07.01.04, 13:20 jak i czego tam szukacie??? ja najczęściej jestem na SUPERWAPie, a korzystam przez ryczałt GPRS w ERZE. za friko wysyłam mnóstwo SMSów, sprawdzam i wysyłam poczte i w pip innych super rzeczy ") Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nbf Re: ????KTO KORZYSTA Z WAPU???? 07.01.04, 14:04 Czasami sprawdzam repertuar kin oraz poczte. Ryczalt GPRS? Czy mozesz podac szczegoly tej uslugi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Czasem IP: *.wan.pol.pl 07.01.04, 14:29 Czasem korzystam. Sprawdzam rozklad jazdy autobusow, czasem kin. Czesto tez korzystam z dostepnych w sieci IDEA uslug lokalizacyjnych. (szukanie obiektow, planowanie trasy, lokalizacja innych uzytkownikow). Poczty przez WAP nie sprawdzam, bo dziala za wolno a do tego ekranik w telefonie jest malutki. Co do GPRS sie nie wypowiadam, bo w POPie owego brak. Niestety. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz.1 Re: ????KTO KORZYSTA Z WAPU???? 08.01.04, 11:26 w starych taryfach "Moja" w Erze dostepny jest ryczałt GPRS za 10zł miesięcznie. super sprawa musisz mieć stara taryfę i telefon z GPRSem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: ????KTO KORZYSTA Z WAPU???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 21:56 Ja również kozystam z tego ryczałtu 10 zł za m-ąc, sprawdzam przeważnie ZTM, Kina, lub ściągam dzwonki polifoniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz.1 Re: ????KTO KORZYSTA Z WAPU???? 13.01.04, 12:53 to polecam Ci (o ile nie znasz) najlepsza stronke na wapie : SUPERWAP adres: www.allwap.host.sk. trzeba sie tam zalrejestrować ale na prawde leszej nie znajdziesz: 5 bramek sms z książka telefoniczną, wysyłanie i czytanie maili, wyjebane w kosmos MMessabeBoard i sporo zajebistych rzeczy - jak nie znasz to nie wiesz co to wap :)))) Odpowiedz Link Zgłoś