Gość: olkab2 IP: *.lublin.mm.pl 28.01.10, 08:42 doradźcie co wybrać? nie jestem wymagającym użytkownikiem, zależy mi na długo trzymającej baterii i dobrym odtwarzaczu muzyki. Boję się trochę dotykowej kawiatury w Avili... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: samsung avila czy nokia x3 IP: *.lanet.net.pl 28.01.10, 13:53 Lepsza Avila, pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
skarbek231287 Re: samsung avila czy nokia x3 07.07.10, 21:19 Ja też się miedzy tymi dwoma zastanawiam. Nokia ma plus bo jak spadnie to się trzyma, a avila ponoć się wyłącza nawet przy stuknięciu. Nokia jest muzyczna, aviva też ale można tylko przez słuchawki muzę odtwarzać. Szkoda że nie wypowiedział sie ktoś kto używa tych modeli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: samsung avila czy nokia x3 IP: *.centertel.pl 28.03.11, 16:35 miałem telefon i on się zamula i muzyka nie gra głośno w gry ciężko grać polecam napewno nokie jest głosniejsza i wygląd lepszy jest jeszcze drosza. Odpowiedz Link Zgłoś
antic Re: samsung avila czy nokia x3 28.03.11, 20:41 Jeżeli chodzi tylko o muzykę to Nokia. -jack na słuchawki - w samsungu wtyczka "samsungowska" czyli jesteś skazany na ich słuchawki lub przejściówkę -radio bez konieczności podłączania słuchawek Odpowiedz Link Zgłoś