Dodaj do ulubionych

NIECH IDEA WALI SIE NA...

IP: *.polish / 212.244.167.* 11.03.04, 14:45
to jest chyba najbardziej zlodziejski i oszukanczy operator.kidys nie
wlaczyli mi roamingu, chociaz mieli to zrobic w dniu w ktorym kupilem telefon
(to byl moj drugi wiec nie musialem czekac) o tym ze nie wlaczyli przekonalem
sie pol roku pozniej... za granica. jakas pindzia przepraszala, ze
zapomnieli... innym razem zamowilem usluge sekunda pro i miala byc wlaczona w
dniu zakupu telefonu (to byl moj trzeci telefon w idei), musialem zadwonic
i "objechac" lajzy. znowu pindzia przepraszala... TRAGEDIA! NIECH IDEA PADNIE!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zyczliwy Re: NIECH IDEA WALI SIE NA... IP: *.visp.energis.pl 11.03.04, 21:06
      No to przerzuc sie na Heyah, wlasnie startuja. nie bedziesz mial problemu z
      zadnymi sekundami pro. bo naliczanie 1/1 jest od razu :) a stawki za min.
      lepsze niz w idei :)
      • Gość: Peppers A ja lubie IP: *.acn.pl 12.03.04, 19:14
        A ja lubie siec Idea! Jestem jej uzytkownikiem od 1998 roku. Caly czas mam ten
        sam numer w POPie i jestem zadowolony. Korzystam z uslug sieci duzo w kraju i
        czasem za granica i nie mialem nigdy wiekszych problemow. A do tego wygralem
        juz od nich pare fajnych nagrod w grach lokalizacyjnych. (kurtka, zegarek,
        plecak, Siemens z aparacikiem).

Pozdarwiam!
      • Gość: SPHINX Re: NIECH IDEA WALI SIE NA... IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 26.03.04, 23:05
        wlasnie to zrobilem. teraz z czystym sumieniem moge powiedziec (prafrazujac
        karola marksa) "nie stracilem nic procz kajdan"
    • Gość: Maciej D. Re: NIECH IDEA WALI SIE NA... IP: *.visp.energis.pl 13.03.04, 00:14
      no ba przeciez to córka tpsa
      • Gość: TEŻ WAS OKRADLI??? SIMPLUSOWI ZŁODZIEJOWI DZIĘKUJĘ -WAL SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 12:39
        Dobre jest to co najtańsze w tym przypadku. Idę kupić Heyah. Pierdolę plus gsm
        i jego simplus. Simplus to złodzieje. Zauważyłem, że za wysłane smsy przychodzi
        mi o wiele większa opłata niż powinna. Po interwencji na infolini paniusia
        powiedziała mi, że wysłałem dzisiaj 7 smsów a na serio wysłałem 3!!!!!!!!
        Na dodatek opłata która została pobrana nie była podzielna przez 7 aby się cena
        zgadzała za 1 SMS. Albo kilka razy zdarzylo mi się dostać jakąś reklamę od nich
        i po wciśnięciu "rozłącz" lub jakiegokolwiek innego przycisku w telefonie
        następuje i tak łączenie z internetem i za każdym razem kasuje jakieś 5 zł!!!
        CO ZA ZŁODZIEJSTWO!!! Kilka razy do roku to się zdarza. Mój znajomy ma to samo
        i może potwierdzić w sądzie. To jest pospolite oszustwo.Głupia panienka na
        infolinni wmawia mi, że to u mnie w telefonie jest coś poprzestawiane. Co za
        bezczelność wmawianie mi, że nie potrafię się posługiwać swoim własnym
        telefonem. Po zapytaniu pod jakie to niby nr. tel. wysyłałem owe 7 sms dostałem
        od niej odpowiedź, że nie może mi tego powiedzieć tylko muszę zamówić billing.
        A billing kurwa kosztuje 25 zł!!!!!To jest przegięcie po całości. Uważajcie na
        nich. Jestem przekonany, ze wielu z was miało podobne przypadki.
        Jeśli się spotkaliście z tym niecnym procederem wyłudzania pieniędzy to piszcie.
        • Gość: jeszcze raz ja Re: SIMPLUSOWI ZŁODZIEJOWI DZIĘKUJĘ -WAL SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 12:47
          To się ciągnie od dawna ale na początku myślałem, że mi się wydaje. W końcu
          zacząłem zapisywać te wszystkie wysłane smsy i oszustwo okazało się
          ewidentne!!!!
          Pozostaje złożyć pozew o odszkodowanie.Ciekawe dlaczego kupując cokolwiek w
          sklepie dostaje na to rachunek (paragon, fakturę)a tepsa i operatorzy komórkowi
          każą sobie za billing płacić?????????
    • Gość: AdiLp Re: NIECH IDEA WALI SIE NA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 20:47
      nie dam sobie nic na idee powiedziec jest super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka