Dodaj do ulubionych

tragiczna bateria w htc smart

28.01.11, 15:43
witam, kupiłam niedawno htc smart. ogólnie tel bardzo misię podoba ALE... krew mnie zalewa z powodu baterii!!! zrobiłam jej 2 pełne ładowania i trzymała mi ponad tydzień mimo iż dużo się telefonem bawiłam. po 3 pełnym ładowaniu po prostu sie zesrała!!! ma problem żeby wytrzymać 1 dzień nawet gdy nic nie robię!!! co się tak nagle zepsuło? o co chodzi? można to naprawić? pomóżcie! jest sens kupować nową baterię? jaka mam pewność że nastepna też się nie zesra?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasiu Re: tragiczna bateria w htc smart IP: 198.36.87.* 28.01.11, 15:53
      oddaj do serwisu może jest jakieś zwarcie i dlatego tak szybko pada bateria
      • Gość: antyhtc Re: tragiczna bateria w htc smart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:27
        Witam,
        Mam pytanie odnoście baterii właśnie w htc smart .
        Jestem również w podobnej sytuacji ... może gorzej ... ja naładuje telefon, wieczorem bateria jest na full . Wstaje rano, telefon całą noc leży grzecznie i jest już pół baterii . Godzina 12 telefon rozładowany . PARANOJA... czy faktycznie te telefony mają taka lipna baterię?
        Właściwie nie moge go normalnie użytkować i wróciłam do starej nokii. Tylko ten telefon kupiłam +/- miesiąc temu ... co robić?
        • Gość: Marian Re: tragiczna bateria w htc smart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 06:37
          Odpowiedź jest prosta - nie kupować szajsów , typu HTC , tylko coś porzadnego - NOKIA !

Pozdrowionka do Wszystkich !
        • deathe Re: tragiczna bateria w htc smart 08.02.11, 21:32
          wiem, że nie wszystkie tak mają. nie wiem o co chodzi. htc to dobra firma...
          • zegarybrzozow Re: tragiczna bateria w htc smart 29.03.11, 21:31
            też mam ten problem... ja się już rozglądam za nową baterią bo nie wiem czy obejmuje to gwarancja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka