Dodaj do ulubionych

jaki model tlefonu warto wybrać?

15.05.11, 15:01
witam wszystkich,
kończy mi się umowa i zastanawiam się jaki telefon wybrać z tych, co mi proponują.
a jak myślicie, czy warto wziąć telefon dotykowy? modele, jakie mi proponują to: Nokia C2-01, Samsung Galaxy Mini, Samsung Avila NFC, Samsung Solid B2710, LG A133, Emopia Elegance, Nokia 1616, LG Swift ME P350, LG 310, Samsung Chat 335, Orange San Francisco, Samsung C530, Sony Ericsson Roxy Phone, LG T310, Max Com MM450, Samsung Diva S5150, Samsung B2100 Solid, Sony Ericsson Cedar, SPV E650, Sony Ericsson Elm, Samsung Wave 723, Nokia C5 - 00, Sony Ericsson Spiro W100, Samsung S5620 Monte, Samsung Avila z GPS, Samsung C3050, Samsung S5530. Jaki telefon z wyżej wymienionych warto wybrać. Będe wdzięczna za każdą poradę, pozdrawam,,Pati Poleć znajomemu
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: jaki model tlefonu warto wybrać? 15.05.11, 16:20
      jeśli zależy Ci na niezniszczalnosci telefonu to wybierz samsunga solid
      • patriciaaa Re: jaki model tlefonu warto wybrać? 15.05.11, 19:41
        cześć;-) nie wiem czy warto brac dotykowy telefon, chodzi mi o to czy dam radę pisać smsy. zależy mi na tym by telefon miał wejście na kartę pamięci, robił fajne zdjęcia i można było słuchać muzyki. ogólnie piszę dużo smsów, więc fajnie by było, gdyby się je łatwo pisało. nie zależy i na telefonie z bajerami i na gadzecie.no i też zależy mi na tym, aby telefon nie był drogi, a modele, które wymieniłam Orange oferuje mi za złotówkę.pozdrawiam.pati
    • ketss Re: jaki model tlefonu warto wybrać? 17.05.11, 19:51
      Wybierz Swifta, telefony lg są bardzo wytrzymałe, mają fajne i ciekawe funkcje i bateria długo trzyma.
    • jujitsu-kid Re: jaki model tlefonu warto wybrać? 27.05.11, 11:59
      Lg swift jest niezły, bardzo dobrej jakości dotykowy telefon. Zastanowiłbym się na twoim miejscu jeszcze na dotykowym blackberry np. takim modelu , całkiem ciekawy smartfon.
    • koniczynka50 Re: jaki model tlefonu warto wybrać? 28.05.11, 20:25
      wszystko zalezy od tego co chcesz mieć w telefonie, LG swift jest bardzo dobrym telefonem ma wifi i androida, jak do tej pory spotkałam sie z samymi dobrymi opiniami na jego temat. jego dodatkowa zaleta jest niewielka cena jak na taką funkcjonalność.
    • Gość: gu Re: jaki model tlefonu warto wybrać? IP: *.elektrosat.pl 31.05.11, 19:25
      Jeżeli chodzi o telefony z wyższej półki to jednak starałbym się
      Ciebie przekonać do oferty operatora, po pierwsze płacisz mniej, a po
      drugie zawsze trafiają się rabaty np. w Plusie są dobre stawki dla
      stałych klientów, a w Orange jest rabat dla tych którzy mają kilka usług, też
      warto poczekać na ofertę t-mobile
    • Gość: alexx Re: jaki model tlefonu warto wybrać? IP: *.205.117.157.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.06.11, 13:23
      Śmiało decyduj się na dotykowca LG, ja w tej chwili nie wyobrażam sobie innego telefonu niż dotykowy. Na poczatku będzie trochę dziwnie ale to tylko kwestia czasu i szybko sie przyzwyczaisz. Poza tym telefony dotykowe mają fajne, duże wyswietlacze a korzystanie z nich jest łatwe i przyjemne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka