Dodaj do ulubionych

Samsung galaxy ace czy iphone 4?!

IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.12, 20:18
wzielam samsunga ace w abonamencie, telefon oczywiscie nowy, jeszcze go nie rozpakowalam... i tak sie zastanawiam czy nie lepiej sprzedac go i kupic na allegro iphona 4?
z tym ze iphone bylby wtedy uzywany, no a samsunga mam nowego na gwarancji... jak myslicie lepiej zostawic nowego samsunga czy kupic uzywanego iphona?
Obserwuj wątek
    • Gość: yogi Re: Samsung galaxy ace czy iphone 4?! IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 05.05.12, 22:40
      procesory podobne, transmisja danych tez, dzwieki..lepsze w galaxy, kamera ciut lepsza w ajfonie,ale ekran juz wiekszy w samsungu i do tego atut jest NOWY,a nie 'wielka niewiadoma z aledrogo'. Jak dla mnie i zapewne dla ciebie,poza snobistycznym zadeciem nie zyskujesz praktycznie NIC.
      • Gość: cytrynówka Re: Samsung galaxy ace czy iphone 4?! IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.12, 19:59
        dzięki za opinie;)
        uruchomiłam samsunga i ma wszystko czego chcialam, nie zamienie go;)
    • greszek2x Re: Samsung galaxy ace czy iphone 4?! 29.08.12, 09:46
      Raczej Samsung... Myślę, że nie warto kupować używanego telefonu tylko dlatego, że jest Apple. Zawsze lepiej mieć nowy. Zresztą Ace to nie jest zły telefon.
    • Gość: Gosc987 Re: Samsung galaxy ace czy iphone 4?! IP: *.pools.arcor-ip.net 14.11.12, 21:05
      W Europie już się domagają nie bez przyczyny by zabronić sprzedaż iPhone i iPad Apple jak i Google. Dlaczego, lepiej będzie jak sobie artykuł przeczytacie i zobaczycie jak jankesi potrafią dbać o swój ciągły interes.
      www.welt.de/wirtschaft/webwelt/article111019048/Umweltbundesamt-will-iPhone-und-iPad-verbieten.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka