Dodaj do ulubionych

Lumia 520-pomoc

IP: *.doplaty.gov.pl 02.01.14, 14:06
Witam. Mam pytanie czy jest taka możliwość żeby móc zmienić ID połączeń wychodzących w Lumii 520 tak aby dzwoniąc do osoby jej wyświeltał sie połaczenie prywatne. Jest taka możliwość i jeśli jest jak to moge to zrobić?
Obserwuj wątek
    • galtomone Re: Lumia 520-pomoc 02.01.14, 16:58
      Mozesz ukryc swoj numer, ale nie ma to nic wspolnego z telefonem a ustawieniami sieci I sam fakt wlaczenia tej opcji nie oznacvza, ze na pewno zadziala.

W WP8:

ustawienia -> przesun eran w prawo na aplikacje -> telefon -> I tu masz opcje pokaz moje ID (wszystkim, nikomu, tylko kontaktom).
      • Gość: aasd Re: Lumia 520-pomoc IP: *.doplaty.gov.pl 03.01.14, 07:03
        Witam.
        Przesuwam ekran w prawo na aplikacje, i w opcjii "telefon" jest opcja "ustawienia" alew tej opcji nie mam opcje pokaz moje ID (wszystkim, nikomu, tylko kontaktom). W opcjii "telefon". Są nastepujące opcje:
        1.użyj domyslnego numeru poczty głosowej
        2. przekazywanie połaczeń-nie mam paska do zmiany ustawien tych połaczeń,
        3.wyslij sma-jest pasek
        4.edytuj odpowiedzi-brak paska
        5.asystent połaczeń-jest pasek
        6.zabezpieczenia kart SIM-jest pasek
        7.wybieranie ustalone-jest pasek.
        PKt 6 i 7 dotyczy PIN i PIN 2.
        Wiecej opcji niemam w telefonie.
        Dalej zwracam się z prośbą gdzie mogę znaleść opcje, ktora pozwala mi ukryć nr telefonu jak ja dzwonie(zmiana ID)?
        • galtomone Re: Lumia 520-pomoc 03.01.14, 09:17
          Tzn. ze Twoj operator (bo nie sadze by twoj telefon byl niebrandowany) kazal to wywalic.
          Pozostaja ci kody sieciowe podane nizej. Tak naprawde jak pisalem numer ukrywany jest przez siec a nie telefon. I taka opcja to tylko ulatwienia ale da sie to zawsze wlaczyc kodem o ile operator na to pozwala.
    • Gość: 802.11n Re: Lumia 520-pomoc IP: *.tpnet.pl 03.01.14, 07:47
      Naucz się pisać po polsku, a co do ukrywania numeru - wystarczy poprzedzić wybierany nr ciągiem #31#, np. #31#600700800.
      • Gość: aasd Re: Lumia 520-pomoc IP: *.doplaty.gov.pl 03.01.14, 08:52
        Dziekuję za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka