Dodaj do ulubionych

Oferta ERY

13.09.04, 12:56
Tak wszyscy psioczą na abonament, właśnie zaproponowali mi 65 minut przez 24
miesiące, naliczanie sekundowe za 1,22zł miesięcznie i za to wszystko połowę
abonamentu 40 Medium czyli razem: 29,88 miesięcznie, czyli dużo korzystniej
niż jakikolwiek system przedpłatowy
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jakiś takiś Re: Oferta ERY IP: *.tvgawex.pl 13.09.04, 13:04
      napisz ile sobie karzą płacić za minuty w szczycie do innych opów.
      • maatti Re: Oferta ERY 13.09.04, 13:08
        nie interesuje mnie to szczerze mówiąc, gdyż 65 minut wystarcza mi w
        zupełności...
        • charlie_x Re: Oferta ERY 13.09.04, 13:12
          maatti napisał:

> nie interesuje mnie to szczerze mówiąc, gdyż 65 minut wystarcza mi w
          > zupełności...
          ________

..a te bonusy są do wykorzystania przez całą dobę i do wszystkich?
          • maatti Re: Oferta ERY 13.09.04, 13:16
            tak
    • szpiczak Re: Oferta ERY 13.09.04, 13:25
      moja mama ma taka taryfe 60 minut darmowych,kolo 30 zeta brutto abonamentu i
      naliczanie sekundowe gratis.przez 24 miesiace.warunek- nie kupujesz aparatu
      tylko sama karte z aktywacja.
      • Gość: fad Re: Oferta ERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:47
        Szpiczak czy z tej oferty może też skorzystać nowy abonent sieci czy to tylko
        dla tych co przedłużają umowę?
        • dr_jekyll Re: Oferta ERY 13.09.04, 13:48
          Może skorzystać nowy. Jak weźmie samą aktywację bez fona to ma ofertę
          promocyjną przez cały czas trwania umowy. Ja wziąłem SE T630 za 120 zł, a
          upusty mam przez rok.
          • Gość: fad Re: Oferta ERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:05
            A jaki abonament masz za te 120zł też ten 30 zł przez pierwsze 12miesięcy czy
            to całkiem inna promocja bo t6300 jest cool.

Ps. zastanawiam się nad kupieniem na allegro k700, także chcem telefon który
            mógłbym sprzedać dość drogo bo k7oo tani nie jest :)
            • dr_jekyll Re: Oferta ERY 13.09.04, 18:14
              Nowa Moja 40 - abon. niecałe 30 zł, naliczanie 1/1, 40+20 minut wliczonych.
              Wszystko przez rok. Polecam T630 - telefon jest suuuuper!
              • maatti Re: Oferta ERY 13.09.04, 18:39
                a drugi rok? juz bez żadnych bonusów?
                • dr_jekyll Re: Oferta ERY 13.09.04, 21:09
                  Niestety bez... <beczy>

To było tak - poszedłem do salonu z jednoznacznym celem zakupu SE T630. Było mi
                  wszystko jedno czy zachowam numer czy dostanę nowy. Uprzejmy pan po
                  kontemplacji moich 2-letnich "dokonań" stwierdził, że mam do wyboru - stary
                  numer + T630 za 120 zł i nic poza tym (miałem taryfę Nowa Moja 40) lub nową
                  umowę na promocyjnych warunkach. Podpisałem nową, a parę minut później starą
                  rozwiązałem. Niemniej z tego co widzę na fakturze która dzisiaj przyszła,
                  jestem traktowany jako "stary" abonent. Numer klienta i konta został ten sam,
                  punkty Era Premia przeszły na nowe konto, słowem - nie narzekam poza tym że
                  przez miesiąc muszę utrzymać 2 telefony (okres wypowiedzenia umowy wynosi 30
                  dni).
        • szpiczak do fad 14.09.04, 18:37
          nowy abonent,nie ma takich forow dla przedluzajacych umowe
    • Gość: sara do maatti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:58
      Witam
      podobnie jak i Ty ja takze zamierzam przedłuzyc umowe w erze i mam do Ciebie
      pytanie prosze napisz jakie telefony Ci zaoferowano...i po jakich cenach czy to
      jest tylko i wyłacznie uzaleznione od wysokosci płaconych przeze mnie
      rachunkow? Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!
      • maatti Re: do maatti 13.09.04, 21:50
        Jest ich 10, najprawdopodobniej będziesz miała te same (moja dziewczyna tak
        miała) ale nie jest to przesądzone, najlepiej zadzwoń pod bezpłatny 602900000 i
        tam Ci wszystko Pani powie;) albo Pan;) Nokia 3410, 3510i oraz SE T230 był
        jeszcze Samsung sgh-c100, reszty nie pamiętam ale jakieś Siemensy i Sagemy aha
        i Motorolla ona była najdroższa ponad 130zł. Zdecydowanie korzystniejsze są
        jednak dodatkowe minuty - patrz pierwszy post...
        Pozdrawiam
      • dr_jekyll Re: do maatti 13.09.04, 23:57
        Jeśli o mnie chodzi to nie proponowano mi telefornów bo od razu pytałem o T630.
        Widać wysokość rachunków ( w moim przypadku ok. 60 zł/mc.) nie ma większego
        znaczenia, natomiast gra tu taryfa. Miałem Nową 40 i chciałem wziąć w tej
        samej. Więc zaproponowano mi podobną cenę. Dlaczego "podobną"? Dokładnie
        zaproponowano mi cenę ok. 180 zł. Przy podpisywaniu nowej umowy trzeba jeszcze
        dać ok. 60 zł za przyłączenie do sieci, więc na jedno wychodzi (promocyjne
        120zł + 60 jw.)
    • Gość: gauche Re: Oferta ERY IP: *.zielman.pl 13.09.04, 23:11
      Moze na dzien dzisiejszy wychodzi to korzystniej. Skad wiesz co bedzie jednak w
      pre-paidzie miesiac - pewnie ceny znow spadna. Cena za minute poza darmowymi w
      twojej taryfie kosztuje ponad 1,6 zl a sms 0,29 zl. Musisz jeszcze dodac oplate
      za zaplacenie rachunku :D
      • maatti Re: Oferta ERY 14.09.04, 12:38
        o jakiej opłacie za zapłacenie rachunku mówisz? ja płacę abonament i żadnych
        dodatkowych opłat, jak już mówiłem nie dochodzę do 70 minut nawet więc jak dla
        mnie mogłoby być i 4 zł za minutę:) poza tym oferty abonamentowe też szykują
        obniżki i promocje, tzn operatorzy.
        Może warto zaczekać?
        Pozdrawiam
    • Gość: sara do maatti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:05
      Witam
      Maatti prosze powiedz mi zatem czy podpisywaniu nowej umowy ja musze wybierac
      miedzy tym dla mnie przynajmniej atrakcyjnym pakietem minut (obecnie mam Moja
      40 i powiedziano mi ze po przedłuzeniu umowy otrzymam: 30 dodatkowych minut
      abonament nizszy o 50%, poza tym sekundowe naliczanie za 1 zł i z wybranym
      numerem polaczenie tansze o 93 %), a nowym telefonem??? Ja chyba sie myle
      myslac ze Oni dadza mi te wszystkie obnizki i aparat telefoniczny takkk???
      Prosze o odpowiedz pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!1
      • maatti Re: do maatti 14.09.04, 10:59
        Masz do wyboru: minuty albo telefon, ceny w prepaidach teraz prędko nie spadną,
        to apropos listu innego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka