Gość: zoska IP: *.autocom.pl 29.03.05, 14:32 Czy ktoś wie jak wyłączyć pocztę głosową w ERA Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pav Re: Czy można wyłączyć pocztę głosową ? IP: *.inter / *.inter-c.pl 29.03.05, 18:01 dokladnie ci nie odpowiem bo mam plusa,ale jesli nie pomaga wylaczenie opcji w telefonie to musisz zadzwonic do BOKu - tam ci wylacza od reki.tak przynajmniej bylo w przypadku mojego kumpla. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslowa Re: ##02# i przycisk inicjujący rozmowę /nic 31.03.05, 23:33 Gwolo scislosci: ##02# bylo u mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ##02# i przycisk inicjujący rozmowę /nic 01.04.05, 08:18 W Erze ##002# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: ##02# i przycisk inicjujący rozmowę /nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:45 spróbuj ##004# iprzycisk inicjujący rozmowę Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ##02# i przycisk inicjujący rozmowę /nic 04.04.05, 08:13 ##004# wyłącza przekazy warunkowe, ##002# wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubus Re: ##002# i przycisk inicjujący rozmowę /nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:27 Wpisałem ##002# i się wyłaczyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priam Re: Czy można wyłączyć pocztę głosową ? IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 08:22 Ja kiedyś wyłączałem. Trzeba zadzwonić pod 602900 i poprosić ich o kod. Zdaje się, że nie ma uniwersalnego kodu. Kod zależy od aparatu, abonamentu, czy może czegoś innego. Ale jest to stosunkowo prosta czynność. Za to w POP'ie nie udało mi się tego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_13 Re: Czy można wyłączyć pocztę głosową ? 05.04.05, 09:00 Gość portalu: priam napisał(a): > Ja kiedyś wyłączałem. Trzeba zadzwonić pod 602900 i poprosić ich o kod. Zdaje > się, że nie ma uniwersalnego kodu. Kod zależy od aparatu, abonamentu, czy może > czegoś innego. Ale jest to stosunkowo prosta czynność. > > Za to w POP'ie nie udało mi się tego zrobić. w popie trzeba zadzwonić * 22 podać puk i wyłączą... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius O ja pierdzielę!!! 05.04.05, 09:38 Gość portalu: priam napisał(a): > Ja kiedyś wyłączałem. Trzeba zadzwonić pod 602900 i poprosić ich o kod. Zdaje > się, że nie ma uniwersalnego kodu. Kod zależy od aparatu, abonamentu, czy może > czegoś innego. Ale jest to stosunkowo prosta czynność. > > Za to w POP'ie nie udało mi się tego zrobić. Jeszcze raz powtórzę, chociaż już mnie zaczyna ten wątek nudzić: w stanie czuwania w telefonie Ery (!) wciskamy ##002# i ten klawisz, którym nawiązujecie połączenie. Po chwili pojawia się stosowny komunikat i to koniec. Aż takie trudne? Kod działa niezależnie od aparatu, ale tylko w Erze, bo to jest KOD SIECIOWY!!! Można również z menu telefonu wyłączyć wszystkie przekazy (zazwyczaj menu ustawienia/połączenia/przekazy/anuluj wszystkie). Wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKDJ Re: O ja pierdzielę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:21 A mi po wpisaniu ##002# pisało "Wszystkie usługi zablokowane czy zkasowane czy coś" to tylko poczta się wyłączyła czy coś jeszcze jakieś usługi czy coś taryfa czy cpo?? bo już zgłupiałem? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota jesteś pewien, że właśnie to "pisało"? 08.04.05, 00:20 bo ja jestem pewna, że wyświetliło "anulowano wszystkie przekazy" - czyli przekazy rozmów na numer poczty głosowej. czyli mówiąc prościej, poczta nie ma możliwości zgłoszenia się w żadnym wypadku. kod zmienia ustawienia aparatu i nie ma wpływu na żadne usługi czy taryfy. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota no, nie do końca 08.04.05, 00:16 to jest akurat kodzik, który na plusa również działa, drogi Yavoriusie :P Odpowiedz Link Zgłoś