Dodaj do ulubionych

Czy można wyłączyć pocztę głosową ?

IP: *.autocom.pl 29.03.05, 14:32
Czy ktoś wie jak wyłączyć pocztę głosową w ERA
Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: pav Re: Czy można wyłączyć pocztę głosową ? IP: *.inter / *.inter-c.pl 29.03.05, 18:01
      dokladnie ci nie odpowiem bo mam plusa,ale jesli nie pomaga wylaczenie opcji w
      telefonie to musisz zadzwonic do BOKu - tam ci wylacza od reki.tak przynajmniej
      bylo w przypadku mojego kumpla.
      powodzenia
    • gale Re: Czy można wyłączyć pocztę głosową ? 29.03.05, 21:29
      Tak, ktos wie.
    • yavorius ##002# i przycisk inicjujący rozmowę /nic 31.03.05, 11:04

• pomyslowa Re: ##02# i przycisk inicjujący rozmowę /nic 31.03.05, 23:33
        Gwolo scislosci: ##02# bylo u mnie :)
        • yavorius Re: ##02# i przycisk inicjujący rozmowę /nic 01.04.05, 08:18
          W Erze ##002#
          • Gość: mieszkaniec Re: ##02# i przycisk inicjujący rozmowę /nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:45
            spróbuj ##004# iprzycisk inicjujący rozmowę
            • yavorius Re: ##02# i przycisk inicjujący rozmowę /nic 04.04.05, 08:13
              ##004# wyłącza przekazy warunkowe,
              ##002# wszystkie
      • Gość: Kubus Re: ##002# i przycisk inicjujący rozmowę /nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:27
        Wpisałem ##002# i się wyłaczyła
        • yavorius mówiłem :P 07.04.05, 08:06
          Wiem, co mówię :)
    • Gość: priam Re: Czy można wyłączyć pocztę głosową ? IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 08:22
      Ja kiedyś wyłączałem. Trzeba zadzwonić pod 602900 i poprosić ich o kod. Zdaje
      się, że nie ma uniwersalnego kodu. Kod zależy od aparatu, abonamentu, czy może
      czegoś innego. Ale jest to stosunkowo prosta czynność.

Za to w POP'ie nie udało mi się tego zrobić.
      • andrzej_13 Re: Czy można wyłączyć pocztę głosową ? 05.04.05, 09:00
        Gość portalu: priam napisał(a):

> Ja kiedyś wyłączałem. Trzeba zadzwonić pod 602900 i poprosić ich o kod. Zdaje
        > się, że nie ma uniwersalnego kodu. Kod zależy od aparatu, abonamentu, czy
        może
        > czegoś innego. Ale jest to stosunkowo prosta czynność.
        >
        > Za to w POP'ie nie udało mi się tego zrobić.
        w popie trzeba zadzwonić * 22 podać puk i wyłączą...
      • yavorius O ja pierdzielę!!! 05.04.05, 09:38
        Gość portalu: priam napisał(a):

> Ja kiedyś wyłączałem. Trzeba zadzwonić pod 602900 i poprosić ich o kod. Zdaje
        > się, że nie ma uniwersalnego kodu. Kod zależy od aparatu, abonamentu, czy
        może
        > czegoś innego. Ale jest to stosunkowo prosta czynność.
        >
        > Za to w POP'ie nie udało mi się tego zrobić.

Jeszcze raz powtórzę, chociaż już mnie zaczyna ten wątek nudzić: w stanie
        czuwania w telefonie Ery (!) wciskamy ##002# i ten klawisz, którym nawiązujecie
        połączenie. Po chwili pojawia się stosowny komunikat i to koniec. Aż takie
        trudne? Kod działa niezależnie od aparatu, ale tylko w Erze, bo to jest KOD
        SIECIOWY!!!

Można również z menu telefonu wyłączyć wszystkie przekazy (zazwyczaj menu
        ustawienia/połączenia/przekazy/anuluj wszystkie). Wrrr.
        • Gość: MKDJ Re: O ja pierdzielę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:21
          A mi po wpisaniu ##002# pisało "Wszystkie usługi zablokowane czy zkasowane czy
          coś" to tylko poczta się wyłączyła czy coś jeszcze jakieś usługi czy coś taryfa
          czy cpo?? bo już zgłupiałem?
          • szprota jesteś pewien, że właśnie to "pisało"? 08.04.05, 00:20
            bo ja jestem pewna, że wyświetliło "anulowano wszystkie przekazy" - czyli
            przekazy rozmów na numer poczty głosowej. czyli mówiąc prościej, poczta nie ma
            możliwości zgłoszenia się w żadnym wypadku.
            kod zmienia ustawienia aparatu i nie ma wpływu na żadne usługi czy taryfy.
        • szprota no, nie do końca 08.04.05, 00:16
          to jest akurat kodzik, który na plusa również działa, drogi Yavoriusie :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka