mr_maks 22.05.05, 00:38 Ktory wg Was jest lepszy, solidniejszy? Czy w obu mozna ustawic zdjecie osoby dzwoniacej lub jakies dowolne na tapecie? dzieki pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barracuda7110 Re: 3100 czy 6610? IP: *.dsl.telepac.pt 22.05.05, 00:47 Żaden. Lepiej zrobisz jak rozejrzysz się za telefonem innej firmy. ps wg gsmonline.pl: wyświetlecz / ilośc lini 4096 kol. 128x128 / 5 ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: 3100 czy 6610? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 01:30 > wyświetlecz / ilośc lini 4096 kol. 128x128 / 5 "Ależ telefon to nie tylko wyświetlacz!", powiedzą jedni. Będą mieli racje. Niestety, w przypadku w/w nokii wyswietlacz (tragiczny, obleśny, karygodny, urągający rokowi 2005) równa do średniej calego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STingeR Re: 3100 czy 6610? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 03:00 3100 i 6610 - ten sam telefon w innej obudowie. 3100 różni się jedynie tym ze ma migającą obudowę. O ile dobrze pamietam to w 6610 nie ma mozliwosci ustawienia obrazka dzwoniacego, a 3100 - nie mam pojecia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4gotten Re: 3100 czy 6610? IP: *.zen.co.uk / *.zen.co.uk 22.05.05, 03:06 3100? jasne że nie ma zadnych obrazkow dzwoniacego. Nokia is shit, jak to mawiaja u nas. A u was nadal wierza w te smieszna finska firemke? Oto Polska wlasnie. Najpierw soviety wciskaly wam shit, a teraz to robia finowie :))) Ciesze sie ze sa jeszcze myslacy ludzie w tym kraju, tacy jak barracuda albo blq! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gauche Re: 3100 czy 6610? IP: *.ztpnet.pl 22.05.05, 19:01 no proszę, wystarczy pozmywać 3 miesiące gary pod Londynem, by czuć się Brytyjczykiem z krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq ty to chyba bardzo nie lubisz Brytyjczykow.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:19 albo sie ich panicznie boisz. wystarczy rzucic haslo "Wielka Brytania", a zwlaszcza "brytyjskie telefony" i juz sie Gauche z Zielonej Górki odzywa. jak nożyce, gdy w stół walniesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@n Re: 3100 czy 6610? IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.05.05, 20:32 > 3100? jasne że nie ma zadnych obrazkow dzwoniacego Mam ten telefon i mozna ustawic zdjecie dzwoniącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: 3100 czy 6610? IP: 62.233.134.* 23.05.05, 00:01 mr_mars, Jeśli chodzi o solidność to solidniejszy jest z pewnością model 3100 ale 6610 ma więcej funkcji. Jeśli chodzi o możliwość ustawień to jak najbardziej można, zdjęcia również. Polecam oba telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 01:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka [...] IP: 62.233.134.* 23.05.05, 12:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Nie Asiu, trochę więcej obiektywizmu kolego IP: 62.233.134.* 23.05.05, 13:17 Nie Asiu wystarczy tylko Twój kolega sam mnie tu pierwszy zaczepił, ja się wypowiedziałam na temat wątku a ten szuka zaczepki. Trochę więcej obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie Asiu, trochę więcej obiektywizmu kolego 23.05.05, 13:19 Nie wypowiedziałaś się na temat wątku, tylko zasugerowałaś, że Bolq handluje kradzionymi telefonami. Naprawdę nie widzisz różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Teraz widzisz? IP: 62.233.134.* 23.05.05, 13:22 a Ty naprawdę nie widzisz, że to on pierwszy mnie zaczepił? "• Re: 3100 czy 6610? IP: 62.233.134.* Gość: Aśka 23.05.2005 00:01 + odpowiedz mr_mars, Jeśli chodzi o solidność to solidniejszy jest z pewnością model 3100 ale 6610 ma więcej funkcji. Jeśli chodzi o możliwość ustawień to jak najbardziej można, zdjęcia również. Polecam oba telefony." Teraz widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius tak, widzę... 23.05.05, 13:34 dlatego ocenzurowałem również jego. Proszę WAS, abyście nie wdawali się w tego typu OSOBISTE dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: tak, widzę... IP: 62.233.134.* 23.05.05, 13:43 Ja nie będę, obiecuję ale gdy on nie będzie mnie zaczepiał, być może dam mu ignora a być może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq w kwestii czepiania się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:11 ja tez nie bede sie czepial. o ile przeprosisz mnie, Asiu, za: - posądzenie o handel kradzionymi telefonami; - posądzenie o handel podrabianymi perfumami i o mieszkanie w Puławach, Pułtusku czy coś w podobie; - posądzenie o homoseksualizm; - posądzenie o namawianie ludzi do kupowania MOICH telefonów; - inwektywy pod moim adresem (ja stosuje tylko inwektywy pod adresem modeli telefonów, marek telefonów oraz operatorów, salonów komórkowych - o ile sobie zasłużyli); czekam na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Niedoczekanie twoje IP: 62.233.134.* 24.05.05, 13:01 Jeszcze stawia warunki...facet...kobiecie...co za bezczelny typ. Myślisz, że można obrażać tylko inwektywami? Otóż nie. Więc spójrz na swoje wypowiedzi skierowane do mnie (poza tym są już usunięte więc ten fakt mówi sam za siebie), przypomnij sobie i może najpierw Ty mnie przeproś a nie domagaj się przeprosin ode mnie bo ja nikogo nie zaczepiam bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barracuda7110 Re: Niedoczekanie twoje IP: *.dsl.telepac.pt 24.05.05, 13:33 Weź sobie kobieto na wstrzymanie, bo jak będziesz się tak wściekać to Ci jeszcze żyłka pęknie i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka A to co to za bełkot? IP: 62.233.134.* 24.05.05, 13:39 Jaka żyłka? Co to za bełkot? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: A to co to za bełkot? 24.05.05, 14:38 dziewczyno, czytać się juz ciebie odechciewa, chcesz się kłócić to znajdź sobie jakąś sąsiadkę a co do telefonów 6610 i 3310 to sa to telefony juz dosyć przestarzałe i lepiej poszukać sobie czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: A to co to za bełkot? IP: 62.233.134.* 24.05.05, 16:33 To szukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Niedoczekanie twoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:27 > Jeszcze stawia warunki...facet...kobiecie...co za bezczelny typ. Widzisz, w przeciwienstwie do szowinistycznych szarmandzkich typków, ja jestem za rownouprawnieniem. W internecie tym bardziej. Nakłamałaś, to przeproś, taka jest po prostu zasada przyzwoitości. Zresztą przepraszać nie musisz. Po prostu się przyznaj, że nakłamałaś! > można obrażać tylko inwektywami? Otóż nie. Więc spójrz na swoje wypowiedzi > skierowane do mnie (poza tym są już usunięte więc ten fakt mówi sam za siebie), Chyba mnie pomylilas z tym Anglikiem? A jesli nawet nie, to jedyne, co Ci zarzucilem, to brak rzetelnej wiedzy. To nie była obraza, lecz stwierdzenie faktu. Powiedz, ile telefonów testowałaś? Czy zdołałaś sobie wyrobić opinie o wielu markach i modelach, czy też tylko o tym "swoim 6610i"? > przypomnij sobie i może najpierw Ty mnie przeproś a nie domagaj się przeprosin > ode mnie bo ja nikogo nie zaczepiam bez powodu. Polemizowałbym. Przeprosić mogę, za cokolwiek, co Cię uraziło. Z wyjątkiem wytknięcia Ci braku kompetencji. Tych niestety nie masz. Jeśli ktoś radzi ludziom "poczytajcie na stronach producenta i operatorów" to lepiej podziękować za taką radę! Po co skazujesz ludzi na czytanie bełkotu reklamowego? Czy nie lepiej wysłać ich na obiektywne strony specjalistycznych forów? Pomyśl, gdybyś nie pisała takich rzeczy, ja bym się nie czepiał. Po prostu czasem szkodzisz ludziom (być może w dobrej wierze). Przyznaj że kłamałaś w mojej sprawie, i że radzenie ludziom by się paśli sloganami reklamowymi nie było najlepszym pomysłem. Jeśli nei chcesz tego robić tu, publicznie, to chociaż rozpatrz to w swoim sumieniu... pozdrawiam, blq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Niedoczekanie twoje IP: 62.233.134.* 24.05.05, 16:19 Szarmanckich a nie szarmandzkich. Odniosę się do Twoich słów: "To nie była obraza, lecz stwierdzenie faktu". Jeśli u Ciebie to było stwierdzenie faktu to i w moich postach też te wszystkie rzeczy (poza niektórymi) były także stwierdzeniem faktu. A co do kompetencji to pokaż na piśmie swoje kompetencje to może uwierzę, że poza brakiem kultury masz może i jakąś wiedzę bo na słowo Ci nie wierzę. Nie widzę nic złego w tym żeby ktoś sobie porównał wiedzę niewiadomo kogo z forum z wiedzą na oficjalnej stronie internetowej, nie uważam żeby to był bełkot marketingowy, prędzej za bełkot uznam wypowiedź w stylu: "Nokia to gó.. a operatorami komórkowymi się brzydze". "Pomyśl, gdybyś nie pisała takich rzeczy, ja bym się nie czepiał." - kazdy ma prawo pisać tu co chce i wyrażać swoje zdanie a jak Ci się nie podoba to Twój problem. Forum to nie jest po to żeby każdy pisał na Twoja modłę więc możesz się czepiać, ja też moge. "Po prostu czasem szkodzisz ludziom (być może w dobrej wierze)." - ja uważam inaczej, to Ty właśnie szkodzisz ludziom wciskając im swoje rady na siłę, np. chłopak chciał jakiś dzwonke do Nokii i Twoja rada po prostu była "wspaniała" - "kup sobie Motorole za ileś tam" i wszędzie bełkot na każdym wątku odnośnie Nokii - że ma 4096 kolorow i 128x128 pikseli, już sama nie wiem czy mi się w oczach troi ale wszędzie to widzę, a może byś tak przyjął do wiadomości, że komuś to wystarcza i jest zadowolony bo ja się nie czepiam, że ktoś ma Motorolę, Siemensa, SE czy inną firmę i mam szacunek do ludzi w przeciwieństwie do Ciebie bo Ty każdego z ziemia zrównujesz, jeśli tylko ma Nokię. A co do sumienia to mam czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
formentor Zwróć tylko uwagę na jedno 24.05.05, 15:26 Bolq, oprócz niekompetencji, nie zarzucił Ci nic. Ty, oprócz w/w niekompetencji, zarzuciłaś mu homoseksualizm, pochodzenie z prowincji:P, sprzedawanie na allegro podrabianych perfum i kradzionych telefonów. On ma prawo wypowiadać się o telefonie per g...o, natomiast Ty nie masz prawa go traktować w ten sposób w jaki go potraktowałaś. Wiem, co mi odpiszesz, ale liczę na to, że zrozumiesz takie powiedzenie: jeśli Ci mówi jedna osoba, że jesteś pijany, możesz zignorować; jeśli dwie - zastanów się. Jeśli trzy - połóż się do łóżka i odpocznij. I tak jest w tym przypadku, nie chcesz - nie wiedzieć czemu - przyznać się do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ja może tylko jeszcze dodam 24.05.05, 15:29 że w usuniętym poście na tym wątku była informacja, że jesteś subiektywna w swoich ocenach i że kłamiesz. Bo taka była prawda, sama wiesz, co mu zarzuciłaś. Być może, jest uszczypliwy w swoich opiniach i komentarzach, ale można również liczyć na pomoc, chociażby w takich wątkach, na które nikt nie odpowiada: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=24317248&a=24321763 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=24297874&a=24320517 itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: ja może tylko jeszcze dodam IP: 62.233.134.* 24.05.05, 16:21 A co było w usuniętych postach blq? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Zwróć tylko uwagę na jedno IP: 62.233.134.* 24.05.05, 16:21 Nie zarzuciłam mu pochodzenia z żadnej prowincji. Nic nie mam do prowincji. A Ty kolega nie twórz wyimaginowanych faktów w swojej głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Zwróć tylko uwagę na jedno IP: 62.233.134.* 24.05.05, 16:29 Odpowiem Ci tak: Jeśli jedna osoba mi mówi, że jestem głupia to to ignoruję, jeśli już dwie - zastanawiam się. Jeśli trzy - kładę się do łóżka i odpoczywam :P ale to wszystko TYLKO JEŚLI TE OSOBY SĄ DLA MNIE WAŻNE I MNIE ZNAJĄ, jeśli nie, to osoby tego pokroju mam gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Zwróć tylko uwagę na jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:32 > osoby tego pokroju mam gdzieś. Prawdopodobnie zbyt wielu ludzi potraktowało Cię na zasadzie odwetu i rownież mają gdzieś. Przychodzisz więc na forum i szukasz zaczepki. Tworzysz powody do klotni, zarzucasz mi homoseksualizm, handel perfumami i niewiadomo jeszcze co. A mimo to masz czyste sumienie? W kwestii moich kompetencji moglibyśmy porozmawiać. Czego oczekujesz? Papierka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Zwróć tylko uwagę na jedno IP: 62.233.134.* 24.05.05, 21:21 Tak, mam czyste sumienie bo byłeś chamski wobec mnie, zresztą nie tylko mnie bo nie ja pierwsza zwróciłam Ci uwagę. I nie tworzę powodów do żadnych kłotni, tylko piszę coś co Ci się nie podoba, ja szanuję innych i nie nazywam ich wyborów gównami czy brakiem kompetencji. Po to jest tyle firm żeby każdy miał wybór. A jak ktoś mnie atakuje to nie siedzę cicho ze spuszczona głową, jeśli tego nie rozumiesz to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś