wiorka_mrau 13.08.05, 10:39 Witam, zastanawiam się nad zakupem tego modelu, mogłabym prosić o opinie ludzi którzy go mają? Warto? Zależy mi aby wygodnie pisało się smsy ;-) Czekam na wypowiedzi i bardzo dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiorka_mrau Re: sagem myC-3b 15.08.05, 22:29 Czy naprawdę nikt go nie ma??? Bardzo proszę - odezwijcie się!!! Zależy mi na opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: sagem myC-3b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:53 łamany sagem, prostszy niż drut (prosty jak drut jest LG 1100, a ten jest jeszcze prostszy). to jest najprostszy nowy, łamany telefon, jaki w życiu widziałem (z wyjątkiem nokii podpaski, tamta jest jeszcze prostsza). nie mam pojęcia jak się na nim pisze sms, ale dla mnie ten telefon jest taki prosty, łojezu, normalnie nokia 2600 "made in france" :D ... tylko ma mms, ale za to nie ma javy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sagem myC-3b IP: *.oskbraniewo.pl 17.08.05, 10:27 Hej.Ja mam ten telefon gdzies od miesiaca i naprawde polecam.est prosty w obsludze, a jesli chodzi o pisanie sms to nie ma z tym wiekszych klopotow,tylko jezeli przezwyczailes sie pisac sms na slowniku tak jak ja to trzeba sie troszke pomeczyc,bo jest to nowy telefon i nie ma w nim jeszcze wszystkich slow.Samemu trzeba sobie uzupelnic slownik.Pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiorka_mrau Re: sagem myC-3b 17.08.05, 18:08 Dzięki za opinię, czekam aż przyjdą do mpunktu w Rzeszowie i chyba kupię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś