Gość: ciewczynka24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 15:39 Kupiłam telefon samsung x460. jak sformatować baterię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henryczek Re: znaleźć wątek na forum IP: *.com / *.strefa.com 28.09.05, 20:39 łatwo powiedzieć w instrukcji np mojego telefonu nie ma ani słwoa o formatowaniu baterii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herrero Re: znaleźć wątek na forum IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 28.09.05, 21:56 Ludzie Czasy formowania (nie "FORMATOWANIA") dawno minęły. Nowoczesne telefony posiadają porządne baterie litowo-polimerowe lub ostatecznie litowo-jonowe, które nie posiadają efektu pamięciowego. Skoro producent telefonu nie pisze nic o formowaniu baterii to znaczy, że nie trzeba, a nawet nie powinno się tego robić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: znaleźć wątek na forum 28.09.05, 22:26 powinno oj powinno. Amoze producenci nie mówią o tym żeby w przyszłości klienci szybciej kupowali baterie, co pociąga za sobą zyski?! Każdy, albo zdecydowana większość sprzedawców nakłania do formowania baterii i to niezależnie od jej rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opl Re: znaleźć wątek na forum IP: 213.155.167.* 03.10.05, 09:55 wiec jak to sie robi?mi pan w salonie powiedzial ze trzy rzay trzeba ladowac po 12h!!!mi sie wydaje ze to troche dlugo Odpowiedz Link Zgłoś