troll22 30.09.05, 20:45 Czy da się wysłać e-maila na telefon komórkowy (obojętnie jaki). A jeszcze lepiej gdyby dało się wysłać z zalącznikiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_ktos Re: E-mail IP: *.pronet.lublin.pl 30.09.05, 21:19 Z załącznikiem? Teoretycznie można. Jako MMS. Pod warunkiem, że załącznik to będzie obrazek w formacie JPEG, FIG, BMP, WBMP, plik dźwiękowy AMR, filmik 3GP i zmieścisz się w 30 KB. Wtedy powinno dać się wysłać jako MMS, na pewno korzystając z e-maila na Plusnet. Oczywiście tylko na komórki Plusa. Normalny e-mail na komórkę jako SMS - wyślij e-mail na +48itakdalej@text.plusgsm.pl. Tylko dla Plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
troll22 Re: E-mail 30.09.05, 21:25 No to juz coś! Właśnie o plusa mi chodziło... tylko te 30KB. hm... Próbuje :-) THX Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: E-mail 30.09.05, 21:27 noo tez mam plusa a wysylalem i odbieralem pliki okolo 1mb wiec to nie tak :) ale telefon muszi wiec obsluge konta tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
troll22 Re: E-mail 30.09.05, 21:32 O jeszcze lepiej! He! Znalazłem nową metode przesyłania dzwonków, je! Odpowiedz Link Zgłoś