Dodaj do ulubionych

Samsung E530.,. problem z mms..

IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 01.12.05, 15:42
tel z zagranicy, ustaienia wpisano wszystkie w salonie PLUS, łaczy sie z siecia ale po jakikms czasie pisze ze nie moze wysłac.. w czym problem??
Obserwuj wątek
    • Gość: Kicia Re: Samsung E530.,. problem z mms.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:55
      Wejdz w wiadomosci, nastepnie wybierz ustawienia i MMS. Przejdz do profili MMS
      i zejdz na MMS_GPRS a nastepnie lewym przyciskiem (tym z tzrema kropeczkami
      wejdz na opcje i wybierz Edytuj. Teraz wpisz w nazwie profilu: MMS_GPRS,
      stronie domowej:mms.plusgsm.pl:8002, odznacz proxy i wpisuj w adresie
      IP: 212.002.096.016 , w porcie: 8080, nie odznaczaj DNS tylko przejdz dalej.
      Teraz wybierz polaczenia przez GPRS, przejdz na ustawienia zaawansowane i
      kliknij ok. W APN wpisz: mms.plusgsm.pl, w nazwie użytkownika: MMS GPRS, hasla
      nie wpisuj i teraz idz wstecz i kliknij zapisz.Teraz juz tylko podświetl
      MMS_GPRS (czyli jestesmy tu gdzie bylismy na poczatku) i znowu wybierz opcje
      tym razem klikajac na uaktywnij. Teraz juz wszystko powinno dzialac!
      pozdrawiam!!
      • Gość: Kasia Re: Samsung E530.,. problem z mms.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:23
        Hej napisz więcej o tym telefonie, własnie zastanawiam sie nad jego
        zakupem.Cena rynkowa 1200 zł i ciekawa jestem czy jest wart swojej ceny. Napisz
        proszę jaka jest polifonia i dzwiek mp3.Czy sa ograniczenia rozmiaru plików i
        czy pamiec jest faktycznie 92mb.pozdrawiam. Ps.Jakie ma wady??
        • Gość: Sława Re: Samsung E530.,. problem z mms.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:34
          Ogólnie jest OK. Dobra jakość MP3 (bardzo głośne, a na słuchawkach
          świetnie!!!), polifonia też niczego sobie, dodatkowym atutem jest możliwość
          ustawienia MP3 jako dzwonka. Ładny jasny wyświetlacz, świetne kolory i super
          aparat cyfrowy. Nagrywanie filmów też ok. Ale problemy z MMSami i WAPem
          dobijają człowieka! Nie wiem i dużo osób nie umie sobie z tym poradzić. Myślę,
          że to jednyna wada tego telefonu, jednak dla mnie, jako posiadacza tego
          telefonu jest to duuża wada, bo po to kupiłam ten telefon, by korzystać z niego
          w pełni, a tymczasem od dwóch tygodni zastanawiam się, co tu by jeszcze
          skonfigurować, by wreszcie wszystko działało!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka