Gość: PORTA IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 01.12.05, 15:42 tel z zagranicy, ustaienia wpisano wszystkie w salonie PLUS, łaczy sie z siecia ale po jakikms czasie pisze ze nie moze wysłac.. w czym problem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kicia Re: Samsung E530.,. problem z mms.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:55 Wejdz w wiadomosci, nastepnie wybierz ustawienia i MMS. Przejdz do profili MMS i zejdz na MMS_GPRS a nastepnie lewym przyciskiem (tym z tzrema kropeczkami wejdz na opcje i wybierz Edytuj. Teraz wpisz w nazwie profilu: MMS_GPRS, stronie domowej:mms.plusgsm.pl:8002, odznacz proxy i wpisuj w adresie IP: 212.002.096.016 , w porcie: 8080, nie odznaczaj DNS tylko przejdz dalej. Teraz wybierz polaczenia przez GPRS, przejdz na ustawienia zaawansowane i kliknij ok. W APN wpisz: mms.plusgsm.pl, w nazwie użytkownika: MMS GPRS, hasla nie wpisuj i teraz idz wstecz i kliknij zapisz.Teraz juz tylko podświetl MMS_GPRS (czyli jestesmy tu gdzie bylismy na poczatku) i znowu wybierz opcje tym razem klikajac na uaktywnij. Teraz juz wszystko powinno dzialac! pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Samsung E530.,. problem z mms.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:23 Hej napisz więcej o tym telefonie, własnie zastanawiam sie nad jego zakupem.Cena rynkowa 1200 zł i ciekawa jestem czy jest wart swojej ceny. Napisz proszę jaka jest polifonia i dzwiek mp3.Czy sa ograniczenia rozmiaru plików i czy pamiec jest faktycznie 92mb.pozdrawiam. Ps.Jakie ma wady?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sława Re: Samsung E530.,. problem z mms.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:34 Ogólnie jest OK. Dobra jakość MP3 (bardzo głośne, a na słuchawkach świetnie!!!), polifonia też niczego sobie, dodatkowym atutem jest możliwość ustawienia MP3 jako dzwonka. Ładny jasny wyświetlacz, świetne kolory i super aparat cyfrowy. Nagrywanie filmów też ok. Ale problemy z MMSami i WAPem dobijają człowieka! Nie wiem i dużo osób nie umie sobie z tym poradzić. Myślę, że to jednyna wada tego telefonu, jednak dla mnie, jako posiadacza tego telefonu jest to duuża wada, bo po to kupiłam ten telefon, by korzystać z niego w pełni, a tymczasem od dwóch tygodni zastanawiam się, co tu by jeszcze skonfigurować, by wreszcie wszystko działało! Odpowiedz Link Zgłoś