Dodaj do ulubionych

sms read-only (?)

03.11.02, 16:36
czy można tak wysłać sms-a, aby pojawił się
od razu na ekranie telefonu i nie dał się
zapisać(tak mi przychodzą serwisy informacyjne)?

Obserwuj wątek
    • matt23 Re: sms read-only (?) 03.11.02, 17:10
      Nie znam mozliwosci wyslania z handy tzw. zerowego sms'a.

<<< Matt >>>
      • Gość: TM Re: sms read-only (?) IP: proxy / 194.201.71.* 05.11.02, 14:46
        matt23 napisał:

> Nie znam mozliwosci wyslania z handy tzw. zerowego sms'a.
        >
        > <<< Matt >>>
        Można z 1rstwapa (www.1rstwap.com) oraz z terminarza BZWBK (www.bzwbk.pl).
        Wydaje mi sie jednak, że kwestia możliwości zapisania flashowanego SMSa zależy
        od telefonu. Z tego co pamiętam w Siemensie c35 mozna było zapisywać, a w T65
        już nie.

TM
        • Gość: qq Re: sms read-only (?) IP: *.katowice.pik-net.pl 08.11.02, 07:42
          TM, mam S35 i wczoraj zarejestrowałem się na 1rstwap ale czy mogę wysyłać smsy
          tylko z kompa (obojętne czy ze strony czy poprzez ten ich programik)? Nie
          zauważyłem nigdzie opisu możliwości przesyłania ich bezpośrenio z komórki... I
          jeszcze jedno... przypuszczam że godząc się na otrzymywanie reklam mam więcej
          możliwości/praw (???) czy tak jest w istocie? Co tracę jeżeli się na nie nie
          zgodziłem?
          Pozdrawiam
    • Gość: zdzichu Re: sms read-only (?) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 18:07
      swojego czasu mialem nokie 3210 i kabelek do niej moglem wysylac za pomoca kompa i programu nokialogomenager sms które byly wyswietlane tak jak informacje z siec
    • Gość: Bart Re: sms read-only (?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.02, 00:40
      Jak nabędziesz telefon Sony J5, J6 lub J70 i już możesz wysyłać SMS-y klasy 0.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka