Dodaj do ulubionych

doladowanie kartą simplus???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:43
wtam,
włąsnie doładowałam swój telefon kartą simplus - 50 zł, potem jak zawsze
wyłączyłam i włączyłam telefon i dodali mi kwtoę 37,70?? skąd taka kwota,
zdarzyło to sie wam kiedyś? zawsze mi dodawali 50 zł, gdzie reszta??(kasy na
minusie nie mialam)
Obserwuj wątek
    • Gość: jaszczomp Re: doladowanie kartą simplus??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.01.06, 01:07
      hehe
      Plus ma [miał] problemy z oprogramowaniem, stąd te bzdury. Moja córka doładowała za 30 zł dostała komunikat że może dzwonic a nie mogła. Ponadto z smsa od nich wynikało że ma ważne rozmowy do 4 kwietnia !!!
      Wg kominikatu BOK-u wszystkie błędy mają naprawić.
    • Gość: s Re: doladowanie kartą simplus??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:10
      Najprawdopodobniej nie miales na koncie tego co widziales na wyswietlaczu,
      tylko o 13 zl mniej. Po doladowaniu stan konta zaktualizowal sie. Proste.
      • Gość: joasia_23 Re: doladowanie kartą simplus??? IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 28.01.06, 11:14
        Zajrzyj tu a wszystko będzie jasne

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=35693190&v=2&s=0
    • Gość: Filip Re: doladowanie kartą simplus??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:45
      Ja również mam takie przypadki że zasilam konto na kwote 30 PLN a ostatnio
      otzrymałem 23.57 PLN mimo że na koncie zostało mi 3.41 PLN
      • Gość: ewaxyz2 Re: doladowanie kartą simplus??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:19
        dzieki za odpowiedz, a dostales pozniej to wyrownanie smsem? bo mi w salonie
        plusa powiedzieli ze niby jak sie uporaja z tymi problemami maja to wszytsko
        wyrownac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka