Dodaj do ulubionych

Simplus kosi kasę

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.04.06, 20:47
Dziś wystąpił kolejny potwierdzony przypadek niezwrócenia kasy za rozmowy z tzw. Darmowym Numerem. Z konta zeszło 25 zł i nie ma rabatu. Do BOK mama nie mogła się dodzwonić...
To jest banda!
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia_23 Re: Simplus kosi kasę IP: *.ino.tvknet.pl / *.nat.ino.tvknet.pl 25.04.06, 21:17
      Ja tego nie rozumiem. Oszukują cie to sie od nich wynos !
    • Gość: erw Re: Simplus kosi kasę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.06, 21:46
      mi zawsze zwraca. Zacznij od wlaczenia i wylaczenia telefonu, a jak dalej
      bedzie brakowalo...
      a) sprawdz, moze juz minal czas promocji?
      b) poczekaj, czasami zwraca dopiero po jakims czasie.
      • Gość: Bob Re: Simplus kosi kasę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.04.06, 22:45
        Sagem MY x2 aktualizuje stan konta bez restartu. Odpowiedź na *104# podaje TEN numer i datę z przyszłości jako koniec Darmowych Rozmów. Przestrzegałem przed doładowaniem w sytuacji, gdy nawet na tym Forum były skargi. Swój nr zastępczy przeniosłem do Ery Tak Tak. Co poradzić, gdy ktoś zechciał podjąć ryzyko, nie chciał zmieniać numeru i ma aparat z simlockiem. Na dodatek cała bliższa familia w plusie? Reklamacja złożona, zobaczymy.
    • Gość: Kamil Re: Simplus kosi kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:31
      To nie jest wina PLusa. Jestem pewnien, że nie masz wolnej pamięci sms na SIM
      (to ważne). A propos, zmień sposób rozliczeń na nowy, kodem *101*11*99#.

Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Bob Re: Simplus kosi kasę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.04.06, 22:50
        Użytkownik tego simplusa nie bawi się w sms-y z racji wieku i wzroku. Skrzynka odbiorcza jest czysta. Niedomagania w rozliczeniu bez względu na sposób jego monitorowania JEST winą simplusa! Po restarcie telefonu odchyłki nie powinny przekraczać kilkudziesięciu groszy. Jaki ten sagem jest, to jest ale nigdy się nie zawiesza i nie traci zasięgu.
    • Gość: gość Re: Simplus kosi kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:25
      hej masz rację że simplus to złodzieje ja miałem podobnie a jeszcze do tego doładowałem sobie kąto 4 razu i nie przysłali mi kasy
      • Gość: Kamil Re: Simplus kosi kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:00
        Nie wiem czemu, ale wypowiedź Gienka wydaje mi się wyssana z palca. Na pewno nie
        "wiszą" mu 4 doładowań. Założę się, że Gienek to użytkownik bądź nawet pracownik
        Orange POP. Brzydzę się takim głupim gadaniem. To jeszcze mniej mądre niż "Nokia
        jest najlepsza"...
        • Gość: Kamil Sprostowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:02
          Przepraszam, nie Gienka, a Gościa
          • Gość: Gienek Re: Sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:48
            no wlasnie tym bardziej że mnie "usunęli",przyjete
    • Gość: gienek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:21
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka