IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.06, 20:12
co mam zrobic? od kilkunastu dni otrzymuje gluche telefony i bardzo natretne
smsy´, o intymnej tresci. chce z tym skonczyc, nie znam czlowieka, mam
telefon na karte, w sieci orange. bardzo prosze o rade, nie moge sie
dodzwonic do operatora, a mieszkam dosc daleko, plisssss
Obserwuj wątek
    • blq Re: piesek 20.07.06, 20:52
      no coż. ja mialem ostatnio przejscia z bandą niewyżytych dzieci (których nie
      znam, nr wybrali losowo, bo prosty). codziennie nękali mnie krótkimi sygnałami.

powchodziłem na czaty, ponagabywałem każdemu troche napalonych facetów. nawet z
      początku się to podobało (dzieciakom), twierdzili że lubią nowe znajomości.

jednak gdy zostawiłem czata na całą noc, a potem jeszcze jedną i kolejną, a od
      czasu do czasu wchodziłem na najpopularniejsze pokoje z hasłem "postękam
      chętnemu ogierowi" lub podobnym - cóż, dzieciaki po 3 dniach miały dość i wymiękły.

pare dni pozniej trafiły się głupie telefony do mojego brata (też prosty nr) -
      tym razem dzieciory (z głosu tak 10 lat) miały dość po jednym dniu;
      prawdopodobnie gejowski czat spowodował traume w ich życiu - cóż, było nie
      pajacować...

czat to niestety chyba jedyny sposób na takich debili.
      • Gość: anasz Re: piesek IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.06, 11:42
        a jak nie zawsze mam dojscie do komputera? musze zmienic numer? przyzwyczailam
        sie do niego,nie jestem juz nastolatka i mam swoje nawyki. jak mam walczyc z
        nekajacym mnie oszolomem? mam nadzieje ze to nie grozne, a jednak.....
        • yavorius Re: piesek 21.07.06, 12:02
          Zgłoś sprawę na policję.
          • Gość: anasz Re: piesek IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.06, 13:18
            probowalam, hihihi, wiesz chyba oboje nie doceniamy upalu, ale ciesze sie ze
            udalo mi sie ucieszyc wladze , mimo wszystko , hm ...moj klopot nadal jest i
            dreczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka