Dodaj do ulubionych

Zestaw słuchawkowy bluetooth (??)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:37
Motorola H500. Co to takiego w ogóle jest? Era w ofercie ma np. telefon SE
k750i za 489 zł, a z tym zestawem kosztuje 639 zł. Warto tyle płacić za taki
zestaw głośnomówiący? 100-150 zł to są niemałe pieniądze przecież.
Obserwuj wątek
    • blq Re: Zestaw słuchawkowy bluetooth (??) 29.09.06, 10:33
      allegro.pl/item127919263__motorola_h500_.html
      jak potrzebujesz słuchawki bezprzewodowej.... to lepiej kupic na allegro. ten
      h500 nie jest zły, ale są i lepsze. A jak nie potrzebujesz to w ogole sie w to
      nie baw. 150zł u operatora to oczywiscie zdecydowanie za drogo. w licytacji na
      allegro można kupić za pół tej ceny.
      • radowinkaala Re: Zestaw słuchawkowy bluetooth (??) 29.09.06, 15:22
        Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :-)

P.S. Mógłbyś sprawdzić pocztę?
      • Gość: Maciej Re: Zestaw słuchawkowy bluetooth (??) IP: *.pro-internet.pl 30.09.06, 15:33
        Zainteresowała mnie twoja odpowiedź...
        jaki zestaw BT mam wybrać? jak się kierować podczas wyboru? cena to niestety
        będzie jedno z kryteriów, ale jak zdecyduję się na górny pułap na ok.120zł, to
        jaki będzie najlepszy, sądziłem, że właśnie Motorola H500, czy jest coś
        lepszego?
        aha, używa SE k700i i bardzo go sobie chwalę, co jakiś czas tylko muszę
        przedmuchać dżojstik, aby płynnie działał..
        Wracając do słuchawek, to może wybrać producenta nie związanego z telefonami -
        Logitech,Jabra..?

pozdrawiam - maciej
        • blq Re: Zestaw słuchawkowy bluetooth (??) 30.09.06, 16:33
          niestety nie siedzę w słuchawkach BT i trudno mi się wypowiadać na tym poziomie
          szczeglowosci.

zawsze uważałem bt Motoroli za jedne z lepszych BT. lepsze od nich są chyba
          wlasnie te "nie związane z telefonami". Logitech to uznana marka w te klocki,
          Jabra tez mi sie pozytywnie kojarzy.

oczywiscie najwazniejszym (przynajmniej dla mnie) parametrem byłaby długość
          pracy baterii podczas rozmowy. drugim - pełna kompatybilność. trzecim - małe
          rozmiary.

i to chyba wszystko.

PS. allegro.pl/item128746351_sluchawka_bluetooth_jabra_bt_250_nowa_.html
          ta mi sie podoba...
          • Gość: Maciej Re: Zestaw słuchawkowy bluetooth (??) IP: *.pro-internet.pl 01.10.06, 21:54
            Cześć.
            Dziś oglądałem (przymierzałem do ucha) motkę h500 i właśnie to co podałes w
            linku, oraz malutką nokię wkładaną do ucha oraz jakaś nokię z podwóją obejmą na
            ucho...oto moje wnioski:
            1. Motka bardzo wygodna i a=łatwa w obsłudze...
            2. jabra, za duża, i niewygodna do noszenia z okularami przecwisłonecznymi, a
            te używam dość często...
            3. nokia wkładana w ucho, zbyt delitaktna
            4. nokia z podwóją obejma na ucho (górna + dolna) = ból ucha po 30 sek.
            przynajmniej mojego...

wniosek - klasyka, jeden hak za uchem, dość cienki a najlepiej z drutem, coby
            go dopasować. a i klawisze powinny mieć wyraźny skok, takie jest moje zdanie =
            szukam motoroli H500

pozdrówka Maciej.
            ps. potem sobie kupię moduł BT do kompa i będę do skypa i tlenofonu uzywać.
            • blq Re: Zestaw słuchawkowy bluetooth (??) 01.10.06, 22:54
              czyli ta motka jest bardzo dobra... ja mialem kiedys starego hs810 i dobrze go
              wspominam.

PS. dzieki za ten mały test, zawsze sie wiedza przyda! :)
    • emilialilia Re: Zestaw słuchawkowy bluetooth (??) 02.09.18, 00:01
      Witam, zestaw słuchawkowy można kupić na stronie www.4gsm.pl/pol_m_Zestawy-sluchawkowe-sluchawki-2367.html. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka