Dodaj do ulubionych

Istnieje?Pomocy!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:40
Marzy mi się komórka za nie więcej niż 500zł,z klapką, zewnętrznym
wyświetlaczem i aparatem(i lampą błyskową).Zależy mi bardzo na
niazawodności.Ze względu na cenę biorę pod uwagę samsungi isagemy.Niestety
szukam i znaleźć nie mogę,czy taki idealny dla mnie model istnieje?
Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: chello Re: Istnieje?Pomocy! IP: *.chello.pl 27.10.06, 17:59
      Weź v3, telefon jakościowo nokautujący konkurencję. Lampy błyskowej, a właściwie
      "lampy błyskowej" nie ma, ale zasadność istnienia tego czegoś w obecnych
      telefonach jest żadna- może co najwyżej służyć jako mini latareczka, gdy w domu
      wysiądzie prąd. Resztę wskazanych wymagań spełnia.
      • blq Re: Istnieje?Pomocy! 27.10.06, 18:02
        nie przesadzaj z tą niezawodnością w v3. padają układy baterii, pcap,
        klawiatura, soft. to ze masz szczescie - to jeszcze za mało....

tinyurl.com/y5tfmo prawie tyle co k700-tek :D
        • Gość: chello Re: Istnieje?Pomocy! IP: *.chello.pl 27.10.06, 18:22
          Z przytoczonej przez ciebie statystyki wychodzi, że v3 psuje się 3 razy rzdziej
          niż k700i, więc napewno nie jest to prawie tyle samo. Nie wiem czemu tak się
          bronisz przed v3, skoro przy założonych przez autorkę kryteriach będzie dobrym
          wyborem.z300 nie mieści się w założonym przedziale cenowym, e-330 z nówek jest
          aż cały 1 egzemplarz na allegro za ponad 800zł. Śmieszny jest ten twój uraz do
          v3. Napisz jeszcze raz, że jest gorsza nawet od L6, to w pełnej krasie ukażesz
          swój obiektywizm.
          • blq Re: Istnieje?Pomocy! 27.10.06, 18:34
            v3 i l6? można porównywać, doskonale wiesz że czasem przewagę ma jeden, czasem
            drugi.

po drugie: odejmij te uszkodzone k700, ktore mają uszkodzony wyświetlacz -
            zwykle z winy użytkownika. i nie pisz, że wyświetlacze w tym cholernym wadliwym
            telefonie padają jak muchy, bo to nieprawda. sami sprzedający zwykle piszą, ze
            telefon upadł, albo słynny juz "docisnałem telefon podczas gry w bilarda".

wiesz, nie mam urazy do v3, to Ty masz uraz do k700, nie widzisz ani jednego
            pozytywa tego telefonu. ja w v3 dostrzegam i ładne wykonanie, i ciekawy design,
            i dobre typowe dla motoroli możliwości tuningu software.

przydalby się głos kogoś, kto miał do czynienia z setkami v3, ewentualnie
            setkami uzytkownikow v3... moim zdaniem są to telefony wadliwe i nie tylko
            dlatego, że jedyna którą miałem trzymała baterię 12 godzin.

choc oczywiscie jest jedna bardziej wadliwa motorola. aż wstyd, że ją kiedyś
            polecałem. nazywa się e1000.
    • blq Re: Istnieje?Pomocy! 27.10.06, 18:00
      sagemy raczej bym odpuscił, jest za to wiele samsungow. moje pytanie brzmi: po
      co lampa błyskowa, skoro w telefonie za 500zł nie ma co marzyć o dobrej jakości
      zdjęć? no chyba, ze chcesz uzywac jej jako latarki...?

najtańszy będzie e330, a godny polecenia - z300.
      • Gość: szukająca Re: Istnieje?Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:23
        Dzięki.Co do motoroli ma mieszane uczucia-za dużo złego słyszałam. Myślalam że
        lampa ma większe znaczenie ale w końcu ja sie na tym nie znam więc posłucham
        mądrzejszych:)
        • Gość: joasia_23 Re: Istnieje?Pomocy! IP: *.nat.ino.tvknet.pl 27.10.06, 20:30
          Ja też słyszałam dużo złego na temat V3. Moja mama ostatnio zakupiła ten
          telefon i uważam, że jest bardzo fajny. Na tyle, że zamieniłam się z mamą na
          mojego D750i ( oczywiście tylko na jakis czas ).
          • blq Re: Istnieje?Pomocy! 27.10.06, 23:03
            teraz masz d750? coś przegapiłem. i gratuluje.

PS. moj kupmel ostatnio kupił k750. 1wszy raz... wczesniej miał setki telefonów,
            no, może dziesiątki (+ znajomości w wielu komisach pod Wawą). ale ten go
            zauroczył i nie chce sie z nim rozstawać:) coś w tym jednak jest... ;)
            • Gość: taki jeden Re: Istnieje?Pomocy! IP: 198.36.86.* 27.10.06, 23:28
              Ja troszke z innej beczki mianowicie co sadzisz o k610i blq???
              Czy warty jest ceny jaka trzeba za niego zapłacic na allegro (700 zł)
              • blq nie jest... 27.10.06, 23:41
                lepiej kupic k750 lub w810 jesli ktos EDGE pragnie.

k610 jest wart gora 650zł za nówke, a sam fakt wydania takiego telefonu to jawne
                CHAMSTWO I CWANIACTWO cwaniackiego koncernu SE, ktorym osobiscie GARDZE

robią dobre telefony ale k610 albo nim nie jest, albo sorry, ale chlopaki... nie
                w tej cenie... -200zł please...
                • blq errata 27.10.06, 23:44
                  650zł. oczywiscie z jakąś dużą kartą pamieci... powiedzcie panowie PR SE... te
                  małe karty to tak dla samego faktu zarobku na karcie pamieci, prawda?

bo merytorycznego powodu nie widze. SONY. ten koncern to jedno wielkie
                  nie-po-ro-zu-mie-nie. szkoda tylko, ze czasem im sie uda fajny telefon zrobić :)
                  • Gość: szukająca Ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:40
                    Chyba się zdecydowałam,na motorolę ale V360 jeśli tylko mieści sie w moim
                    przedziale. Pytanie wie ktoś czy dostanę ją na kartę, ze sklepu za mniej niż
                    500 zeta?
                    • blq Re: Ile? 28.10.06, 18:46
                      w sklepie sie nie opłaca kupować. w ofertach "na karte" pewnie jej nie ma, a na
                      100% nie za mniej niż 600zł
                      • Gość: szukjąca Re: Ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:03
                        No to pięknie:( Zdaję sobie sprawę że w sklepie się nie opłaca,lecz ja niestety
                        nie mam innej możliwości.
                        • Gość: galtom Re: Ile? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 29.10.06, 20:31
                          na ceneo.pl zaczyna sie od 649zl
                          www.ceneo.pl/_01_ScategoryID=0+searchText=motorola%20V360+inDesc=False+minPrice=0+maxPrice=99999999+resPage=False.htm

a skoro masz internet to kup na allegro czy ebay - o ile bedzie taniej...

pozdrawiam

Tomasz
            • joasia_23 Re: Istnieje?Pomocy! 29.10.06, 20:35
              blq napisał:

> teraz masz d750? coś przegapiłem. i gratuluje.
              >
              > PS. moj kupmel ostatnio kupił k750. 1wszy raz... wczesniej miał setki
              telefonów
              > ,
              > no, może dziesiątki (+ znajomości w wielu komisach pod Wawą). ale ten go
              > zauroczył i nie chce sie z nim rozstawać:) coś w tym jednak jest... ;)
              >
              >

Tak, od 4 miesięcy mam D750i i też nie chcę się z rozstawać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka