kalinowski11 18.12.06, 12:53 mobiguru.ru/phones/sagem/sagem_mye-77.html Witam. Mam pytanko... czy to jest warte 449 pln-ów w RTV Euro AGD. I czy jest to faktycznie Sagem myX6-2 w innej obudowie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toma SAGEM MY E77 IP: *.krasnystaw.net 18.12.06, 17:45 moim zdaniem wart jest tych 449 złociszy. Praktycznie posiada identyczne parametry co myx6-2. Chciałem go kupić dzieciakowi (z uwagi na playera MP3), ale sprzedawca wprowadził mnie w błąd twierdząc z przekonaniem, że słuchawka ta nie posiada zewnętrznej pamięci. Trudno było mi ten fakt zweryfikować, aż znalazłem serwis ludzkim językiem napisany z pełną specyfikacją techniczną (obsługuje micro SD)! entreprises.srr.fr/default.asp?rub=2&srub=294&id_fiche=414&code_produit=2 Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: SAGEM MY E77 18.12.06, 22:51 Troszkę pogrzebałem i znalazłem :) www.mgsm.pl/katalog/sagem/myv76/ W wersji dla Vodafone. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irizar Re: SAGEM MY E77 IP: *.Rozyckiego.korbank.pl 20.12.06, 14:42 no właśnie chce zakupić ten telefon ze względu na bluetooth, infrarot i markę Sagem. Ale ta wersja nie jest nawet opisana na strona producenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: SAGEM MY E77 IP: *.aster.pl 07.01.07, 17:25 MAm sagema mye77 kupiłem go w tam gdzie ty chcesz kupić ;P A wię tak tem sagem to żeczywiście kopia sagema myx6-2 tylko jest jeden problem w polsce bo jest to nowość i bardzo jest żadki nie da się znaleść w polsce obudowy gier java ( jak już uda się ściągnąć to nie chodzi albo nie może się dopasować do wyświetlacza i jest bardzo małe okienko z grą.)obudowy nawet nie ma na stadionie. ale pozatym wszystko jest spoko, znaczy jeszcze bardzo głupią żeczą jest to że jak mamy karte pamięci to jak ustawimy w telefonie żeby filmy robione przez telefon zapisywały się odrazu na karcie to niby wszystko ok a włączam kamere przechodze do opcji film i włączam opcje nagrywaj to prawie zawsze się zacina ale jak ustawie żeby zapisywał się film na telefonie to wszystko ok.i jeszcze komórka nie odtważa plików muzycznych wma. to najważniejsze uwagi to tego telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figus Re: Sagem Mye77 IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.06, 21:22 moim zdaniem warto :) tak to jest sagem myx6-2 bo na instrukcji obslugi jest zaklejona naklejka sagem myx6-2 ma mye77 Odpowiedz Link Zgłoś