Gość: km IP: *.escom.net.pl 20.04.03, 16:14 Będę wymieniał telefon.Który radzicie wybrać? dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gamling Re: 6310i czy 6610 ? IP: *.bsipl.com.pl 08.05.03, 10:21 Mam 6310i i jestem bardzo zadowolony (wczesniej mialem 6210). Znam tez 6610 byl by fajny gdyby byl odrobinke wiekszy bo klawisze sa troche za male i czasem ciezko nacisnac ten odpowiedni (np przy szybkim pisaniu smsow). Ale generalnie oba telefony sa bardzo dobre!!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
deal Re: 6310i czy 6610 ? 08.05.03, 11:32 jesli chodzi o telefon "do pracy" to 6310i - bardzo dobra bateria duże klawisze szeroko rozstawione - nie ma wiec problemu z szybką obsługą 6610 - kol. wyświetlacz, malutka, zgrabna, słabsza bateria, ale i tak to mój no 1, a radio jak z wieży :)) do tego zestaw głosnomówiący :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: 6310i czy 6610 ? IP: *.escom.net.pl 08.05.03, 17:24 Kupiłem po długim wahaniu 6610.Będzie służył do pracy i po pracy zarazem. Jestem zadowolony.Wspaniały wyświetlacz i radio. Bateria gorsza,ale nie beznadziejna. Jakość wykończenia nie zadowala mnie-klawisze cichutko skrzypią, wkurza mnie to i chyba coś z tym muszę zrobić. Generalnie jednak rozpatrywałem tylko dwa wyżej wymienione modele aparatów,więc nie żałuję wyboru. Sporo nowocześniejszy od 6310i,świetnego aparatu,ale powoli stającego się chyba zbytnią klasyką (jak dla mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiekk Re: 6310i czy 6610 ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 19:46 Gość portalu: km napisał(a): Jak sprawuje się zestaw głosnomówiący w telefonie? Pozd. > Kupiłem po długim wahaniu 6610.Będzie służył > do pracy i po pracy zarazem. > Jestem zadowolony.Wspaniały wyświetlacz i radio. > Bateria gorsza,ale nie beznadziejna. > Jakość wykończenia nie zadowala mnie-klawisze cichutko skrzypią, > wkurza mnie to i chyba coś z tym muszę zrobić. > Generalnie jednak rozpatrywałem tylko > dwa wyżej wymienione modele aparatów,więc nie żałuję wyboru. > Sporo nowocześniejszy od 6310i,świetnego aparatu,ale powoli > stającego się chyba zbytnią klasyką (jak dla mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: 6310i czy 6610 ? IP: *.escom.net.pl 25.06.03, 20:45 Zestaw głośnomówiący i radio to duże zalety 6610.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiekk Re: 6310i czy 6610 ? IP: *.oeiizk.waw.pl 27.06.03, 16:04 Gość portalu: km napisał(a): > Zestaw głośnomówiący i radio to duże zalety 6610.pzdr. O tym to ja wiem, ale jak to działa w praktyce ? czy daje się z tego zestawu korzystać w trakcie jazdy ? jak wtedy słychać ? Na ile starcza bateria jak się rozmawia przez zestaw głośnomówiący? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JH Pytanie do uzytkownikow 6610 IP: *.acn.waw.pl 28.06.03, 19:21 Jak wam sprawuje 6610 jesli chodzi o awaryjnosc i solidnosc? Ja, moj brat, i kolega mamy wlasnie 6610, i z naszymi wszystkimi sa problemy - klawisze skrzypia albo w ogole zle dzialaja, od czasu do czasu sie zawiesza, i ogolnie nie sprawia wrazenie solidnego telefonu. Czy mamy pecha, czy po prostu "ten typ tak ma"? Pozdrawiam JH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisek Re: Pytanie do uzytkownikow 6610 IP: *.icpnet.pl 31.07.03, 19:16 To mnie zmartwiliscie tymi opiniami! Dopiero co wczoraj kupilem sobie ten telefonik (6610). To moje pierwsze doswiadczenia z klubem Pi-Nokia. Jak na razie jest dobrze. Zastanawiam sie tylko czy mozliwe jest przesylanie fotek z aparatu i na aparat za pomoca IRdy? Prosze o opinie Pozdrawiska Krisek z P-nia Odpowiedz Link Zgłoś