Gość: ?????? IP: *.gdynia.mm.pl 03.05.07, 09:20 na numery z Polski? Bo już parę razy (mimo że mam wpisany numer z Niemiec wraz z prefiksem/kierunkowym), pokazuje mi 'anonim' - gdy ta osoba dzwoni...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: czy identyfikacja numeru funkcjonuje tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:19 To zależy chyba od tego jak cię połączy zza granicy. Mnie też czasem wyskakują numery dzwoniących np. z USA, a czasem "numer nieznany". Nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: czy identyfikacja numeru funkcjonuje tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:21 Oczywiście pod warunkiem, że ta osoba której numer masz wpisany do telefonu, sama nie zastrzegła prezentacji numeru. Wtedy i tak numer nie zostanie wyświetlony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: czy identyfikacja numeru funkcjonuje tylko IP: *.broadband.pl 04.05.07, 12:34 Numer mogła zagubić gdzieś po drodze jakaś centrala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re wczoraj zaskoczyli mnie znowu - tym razem polski IP: *.gdynia.mm.pl 08.05.07, 12:05 numer (wpisany) też się wyświetlił jako anonim... Odpowiedz Link Zgłoś