Gość: a.! IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 16:48 Chciałabym się dowiedzieć od osób, które miały do czynienia z Samsungiem F300 jak się sprawuje.. Jestem zainteresowana kupnem ale chciałabym najpierw zobaczyć opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Samsung F300! 23.08.07, 16:54 Gość portalu: a.! napisał(a): > chciałabym najpierw zobaczyć opinie.. Skorzystaj z wyszukiwarki, parę postów się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.! Re: Samsung F300! IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 18:26 Szukałam..Ale nie znalazłam tego co chciałam znaleźć.. :) Prosze o opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: Samsung F300! IP: *.chello.pl 23.08.07, 18:44 www.mobile-review.com/review/samsung-f300-en.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.! Re: Samsung F300! IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 09:00 jednak chciałabym zobaczyc jaką opinię mają użytkownicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Samsung F300! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 22:34 Cześć!!!! Mam ten telefon od tygodnia i szczerze ci powiem, że gdyby miał wideorozmowy a także inne przyciski w multimediach i mniej skomplikowaną obsługę to jest całkiem nie zły. |I jeszcze jedno autorzy tego telefonu zrobili głupote z wyświetlaczami, ja osobiście wolałabym ekrany mieć na odwrót tnz. za mały jest ekran moim zdaniem na smsy a za duży na multimedia. Ale tak jak mówiłam ujdzie w tłoku. Życze udanego wyboru i zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś