ciocia.klocia 05.08.03, 10:47 tak sobie patrze na cennik tak taka, toz to granda w bialy dzien i drozyzna jak diabli, moim zdaniem wszystko dobre, ale nie tak tak, a co wy sadzicie, a moze zle czytam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: tak tak - no nie nie 05.08.03, 17:44 Jak kazdy prepaid, taktak jest stosunkowo drogi. To normalne. Nie musisz korzystac z tej uslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: tak tak - no nie nie IP: *.visp.energis.pl 06.08.03, 18:45 ciocia.klocia napisała: > tak sobie patrze na cennik tak taka, toz to granda w bialy dzien i drozyzna > jak diabli, moim zdaniem wszystko dobre, ale nie tak tak, a co wy sadzicie, Ja sądzę, że to zależy od potrzeb. A z drugiej strony porównajmy: Ktoś ma abonament 50 zł i ileś tam darmowych minut. Z drugiej strony mogę kupić sobie (teraz prepaid) co miesiąc kupować kartę (też za 50 zł) i rozmawawiać 25 min (przy założeniu, że rozmowa, dla uproszczenia, kosztuje 2 zł). Czy to rzeczywiście tak drogo? Nie orientuję się w cennikach, ale wydaje mi się, że wyjdzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś